יוכי ספרי לנו איך היה?...

אילנית12

New member
תודה ../images/Emo24.gif אשמח להשתתף,ולתרום .השניצל

לא מתפרק בטיגון,או שאת סוגרת אותו עם קיסם?
 

יוכי68

New member
אילנית, השניצל נשאר סגור ויפה

הסוד לדעתי בדיקוק השניצל ובשהייה בצד/במקרר כשהוא מגולגל לפני הציפוי.......לא סוגרת עם קיסם.
 

שחמטית

New member
וואו! כ"כ הרבה הכנת..

כל הכבוד! אפשר בבקשה מתכון לעוגת קוקוס וריבה, ומה זה סילאן? שבת שלום
 

רותי410

New member
אפשר מתכונים?

שבוע טוב ומבורך וחודש טוב, היי לכולם, אני חדשה. נכנסתי כמה פעמים לפורום המדהים הזה ואני פשוט נפעמת מהיכולות שלכן. מדהים! אני, כמובן, לא מגיעה לקרסוליים של אף אחד כאן, אז בשלב הזה אני רק שוטפת עיניים, לוקחת כמה מתכונים, בתקווה שיצא לי מהם משהו, ומקווה שפעם גם אני אוכל לתרום כאן משהו (חלום באספמיא?). יוכי, יישר כוח. רציתי לדעת אם אני יכולה לקבל את המתכון של הסמבוסק הממולא בחומוס? מזמן רציתי לנסות ואני פוחדת שהמלאכה מסובכת מדי. אז אם אפשר, אני אודה לך מאוד. כמו כן, אם אפשר אני רוצה גם את המתכון של הזיתים ברוטב (ראיתי אותם איפה שהוא כאן, אבל אני מתעצלת לחפש. ואין לי סבלנות עד שתהיה אפשרות להיכנס ולהוריד מתכונים בצורה מסודרת), וגם את כדורי הטונה של פירגה (שאגב, אני מעריצה שלה ומעתיקנית של מתכוניה - ולפעמים גם מנסה אותם). תודה רבה מראש
 
יוכי מדהים!!

כל הכבוד על ההשקעה, נראה טעים, יפה ומושקע! אני לא הייתי עומדת במשימה...
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifסמבוסק חומוס

סמבוסק ממולא חומוס/יוכי הערה: עבודת הרידוד לעלה דקיק לוקחת זמן לא להתייאש התוצאה משתלמת. הבצק: (כוס חד פעמית) 1/2 כוס שמן 1 כוס מים חצי כפית מלח קמח (עד לקבלת בצק נעים ומעט קשה) הבצק מתבסס בעיקרו על בצק השבקיה שהציע דודו חמוד לאחד את החומרים וליצור בצק נעים לעבודה (מעט קשה) לחלק לכ- 4 כדורים לרדד כדור לעלה דק למרוח מעט שמן ולפזר קמח ולגלגל לרולדה.....לעשות כך בשאר הכדורים. לחזור לרולדה הראשונה......לחתוך לחתיכות קטנות וכל חתיכה לרדד דק דק ולמלא במלית החומוס.....לסגור וליצור מעין כיסון...לצבוט במזלג ליצירת צורה משוננת..........ולהמשיך כך בשאר הרולדות.......את הכיסונים המוכנים לשים על משטח מקומח. במחבת עמוקה לחמם שמן עמוק ולטגן את הכיסונים עד להזהבה..........אפשר לאכול חם או קר. המלית: 2 קופסאות חומוס (שימורים) 2-3 בצלים קצוצים ומטוגנים כמון מלח, פלפל, אפשר להוסיף בהרת (אני לא הוספתי), מעט כורכום לשים את כל החומרים בקערה ובעזרת מערבל מוט לטחון מעט לא למחית לקרר מעט ולמלא. מומלץ וטעים בטירוףףףףףףףףף.
 

רותי410

New member
תודה על המתכון

המון תודות, יוכי, על המתכון. נראה שיש ההממוווןןןן עבודה. אני צריכה לפנות לי זמן פעם ולנסות (כנראה אכשל, אבל נראה). כמה קמח צריך?
 

למוןדבש

New member
../images/Emo124.gif יוכי68 - את ממש ממש אלופה!

הכל נראה מצוין! ואין שום ספק שקצרת מחמאות. קבלי גם ממני!
 

למוןדבש

New member
משעמם במחתרת ../images/Emo6.gif פשוט החגים החגים.... אבל כיף

שכולם פה כ"כ פעילים!
 

ddh1

New member
אשת חיל מי ימצא

יוכי יקרה, אמנם אני משתתפת סמויה. אך נכנסת בכל יום לפורום ומתפעלת מכשורייך המרובים. תבורכנה ידייך וזכתה משפחתך. ובזכות פלאי הטכנולוגיה, זכינו וזוכים גם אנחנו! תודה על כל הרעיונות והמתכונים שמשנים לנו את התפריט השגרתי. שבוע טוב דינה
 
למעלה