יום א' 7.10 בקשות

שרית6886

New member
מעוניינת

מעוניינת במנשא, עגלה וטרמפולינה לתאומות בנות 7 חודשים.

אשת חבר

New member
בבקשה עזרה בשינוע מרעננה למרכז

אני מבקשת בבקשה אם מישהו יכול לעזור בשינוע של עגלה ונדנדה מרעננה למרכז, אני גרה בבני ברק, אבל אפשר אפילו לקרב אלי קצת לאיזור וננסה להסתדר. תודה רבה.

אשת חבר

New member
זקוקה לבגדי חורף לילדי

אשמח לקבל כל עזרה , המידות של הילדים בן מידה 8-10 - זקוק ל גופיות, גרביים, חולצות, מכנסיים, סוודרים טרננינגים, פיג'מות. בת מידה 6-8 זקוקה ל גופיות גרביים חולצות חצאיות סוודרים פיג'מות טרנינגים( לובשת מיכנסיים בבית) בת מידה2-4 זקוקה ל גופיות גרביים חולצות מכנסיים סוודרים פיג'מות מעיל טרנינגים אשמח לקבל עבורי חולצות סריגים גולפים מידה 42-44 תודה רב, תזכו למצוות.

אשת חבר

New member
תודה רבה,יש לך רעיון לשינוע?

מישהו יכול לעזור בשינוע? אם לא אולי נסתדר בדואר?

שרית6886

New member
מעוניינת בציוד לתינוקות

בהמשך לבקשתי ומאחר ולא נענתי.... מעוניינת במנשא, כסא אוכל, טרמפולינה, עגלת יחיד או תאומים לתאומות בנות 7 חודשים.אני מהמרכז.

../images/Emo24.gifמשפחה שזקוקה לכל עזרה כספית אפשרית

יש לי חברה שגילו השבוע לבנה את המחלה הארורה... הוא בן 5 ויש לו אחות בת שנתיים המצב הכלכלי שם לא משהו ואני פונה לכל מי שרוצה לתת אפילו כמה שקלים כדי שיהיה להם עד שיתארגנו..הטלפון שלי הוא 0522260060 מי שרוצה לתת תרומה סמלית או מעשרות הכל יתקבל בשמחה ויהי רצון שנענה מין השמיים לכל תפילה ובקשה ...ורפואה שלמה לכל החולים אמן!

4MyChild

New member
זקוקים לבגדי חורף לילדנו היקר בן שנה

שלום לכולם, ראשית ברצוני להודות לכולם על תרומתכם. בשנה שעברה כשנולד לי הילד קיבלתי מכם בגדים בכל מיני מידות שמשרתים אותנו עד היום. תודה. מאחר והבגדים כבר קטנים עליו אנו זקוקים לבגדי חורף.היות ומבנה גופו גדול(שוקל קצת יותר מ 9 קילו שיהיה בריא,טפו טפו בלי עין הרע)ברצוניי לציין שגם בגדים של עד גיל שנתיים יכולים להיות טובים.אני צריכים - מכנסים,חולצות,גופיות ארוכות וכו' אני גר בר"ג ויש לי אפשרות לקחת רכב מהעבודה כדי לקחת את הבגדים. בתודה מראש...

HayaBee

New member
גן לילדים בעלי צרכים מיוחדים זקוק לביגוד

Daniel [email protected] Sat Oct 6, 2007 10:16 pm גן לילדים בעלי צרכים מיוחדים זקוק לביגוד (גן הדר, ברחוב קזן ברעננה) לבנים גילאי 3-6 מכנסים, חולצות, גרביים - בגדים במצב טוב. אבוא לאסוף את הבגדים הנתרמים. בתודה דניאל [email protected]

ענט22

New member
מבקשת טיולון ולול לתינוק. אשמח לקבל

גם נדנדה אם מישהו לא צריך תודה רבה

נירה63

New member
ענט22 טיולון יש לי עבורך.

הטיולון נמצא בחיפה, מחכה במחסן שלי כך שאיני לחוצה למוסרו. בדקי שינוע ואז בשמחה יעבור אליך.

נירה63

New member
נמצא פתרון להעביר למרכז.

שלחי אלי במסר פרטים בכדי לתאם איתך.

למעלה