יום א' 7.10 בקשות

sarit1980

New member
זקוקה בדחיפות

למכונת כביסה. אני אחרי ניתוח בבלוטת התריס ובלוטות לימפה ושבוע לפני הניתוח הלכה לי המכונה. לצערי אין לי אפשרות כספית לרכוש מכונה חדשה. וניסיתי למצוא בכל מיני מקומות ולשווא. אני גרה בבת ים. אשמח לעזרה.

אשת חבר

New member
שרית יש מכונת כביסה באתר אגורה

מכונת כביסה ספקטרה בת 10 שנים מצב מצוין שולחת לך מסר עם פרטים ומספר טלפון, כי לא יודעת אם מותר לפרסם פה מספר טלפון

אשת חבר-העתקה מאתר אחר

לשאלתך: אסור לפי חוקי הנהלת הפורומים של תפוז להעתיק מפורום אחר בגלל זכויות יוצרים. לילה טוב, נעמי.

K a t u s h k a

New member
המון תודה

נירה וגם נעמי המון המון תודה לכן על עבודת הקודש שלכן - הבנות התנפלו על המתנה שלכן רק עשכיו (רבע לעשר) נשכבו מאושרות לישון.... המון תודה קטי

נירה63

New member
קטי שמחנו לפגוש אותך, ואם הבנות מאושרות

שמחות הרי שלכולנו שמח וטוב בלב.
גדול לבנות , לילה טוב נירה.

K a t u s h k a

New member
ביגוד והנעלה לבנותיי

חוזרת על בקשתי על ביגוד לעונת מעבר והכי חשוב חורף לבנותיי.... תאומות בנות שנתיים - מידות 2-4 בביגוד, 23-24 בנעליים. הבת הבכורה בת 9 - מידה 14 בביגוד, 37 בנעליים. לבנות אין ממש כלום כלום ... אז אשמח לכל דבר.... הייתי שמחה גם לקבל משהו עבורי אך מזממממממממממממן לא קניתי כלום לעצמי כך שלא אוכל להגיד לכם אפילו מה מידותיי... בנעליים 40-41.... בנוסף מחפשת עגלה או טיוליון לתאומים בכל מצב העיקר שתהיה עגלה לרוחב. בתמורה אעביר לכל הנזקק עגלת רכבת המתאימה יותר כעגלת אחים אני מאזור חיפה ושוב המון תודה מראש

למעלה