יום א' 7.10 בקשות

tamidb

New member
יש לול בחולון למסירה

אם את מעונינת שלחי לי מסר ואתן לך טלפון לתאום

Sigali

New member
תמי את צריכה את המנשא?

בעלי אוטוטו יוצא למרכז אם את רוצה הוא יביא לך לפ"ת ותאספי את זה ממנו

dulce2

New member
זקוק לבגדי חורף לילד שלי, מידות 8 ומעלה,

אני מכפר סבא. בתודה

נירה63

New member
../images/Emo124.gifעזרה לבית חינוך גיל.../images/Emo24.gif

רקע על המקום. בבית חינוך גיל ילדים הסובלים מפיגור וקשיים אחרים בדרגות שונות מקל ועד קשה מאוד. הילדים מגיעים למקום מישובים שונים מכל איזור השרון ועד הצפון הרחוק. מחדרה ועד נהריה ושמשית ומעלות , מישובים יהודיים ומכפרים ערביים, וכולם חיים בצוותא ובאהבה רבה וגדולה. מידי בוקר הם מגיעים בהסעות, שם מחכים להם אנשי צוות יקרים ואוהבים. המקום הוא חממה לילדים, בלי המקום והצוות הילדים פשוט יסבלו. צריך לבוא לבקר ולראות איזה יופי של מקום ועד כמה הם זקוקים לנו. נכון שישנו תקציב אבל הוא נמוך ולא תמיד מספיק לכל הצרכים. הבוקר דני12 המקסים שלנו ואשתו שוחחו עם מזכירת המקום, שחזרה אלי לשיחה קורעת לב ממש...והם פונים ומבקשים את עזרתנו. לא בדברים גדולים, בדברים שיקלו על הילדים ויתנו להם מרחב ואפשרות לחיות את חייהם בהנאה רבה יותר. זקוקים לדברים הבאים: *משחקי כדור, טרמפולינו שונות. *צבעי גואש וצבעי ידיים. קלטות מגבות סבון נוזלי שכן חלק מהילדים עושית את צרכיהם בחיטול והם זקוקים לשטוף ולנקות אותם. חיטולים, מגבונים לחים, נגבוני נייר. כל מי שיכול להגיע ו/או לתרום , נתארגן ונעביר את התרומות לבית חינוך גיל. אני אבקר במקום ביום רביעי בבוקר, אעביר אתתרומת הכובעים הגדולה שקבלתי, וזה בודאי ישמח את הילדים מאוד מאוד. תודה לרחל ולירון בעלה על תרומת הכובעים.

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה למישפחות

למישפחה אחת מיכנסיים עם גומי או מידות 48 . קופסאות לאיכסון דברים . בגדים לבחורות צעירות מידות מי 40 עד 48 או מס' 1-2-34-5 טלוי בגיזרהגם פיגמות פוטרים למישפחה לבנות או מיכנסיים מידות האלו .שיהיה להם מה ללבוש בחורף . העליה למישפחה לבנות מידות 6 בנות מידות 41-42 לנשים גברים נעליים מידות 46-47-45 במצב טוב למישפחה וגרביים עם יהיו דברים אשמח לבנתיים לעזור למישפחה ניזכרתי אוי מעילים מבקשת לבנות שלה גם במידות האלה . מעיל במב טוב לחייל מידה אולי לארג' ככה היא מידה שמואל . שולחן סלון /ארון 4 דלתול או 5 דלתות למישפחה /שולחן וכיסאות לאוכל למישפחה 6 נפשות /שידה /

נירה63

New member
ערב טוב לך מסטוליקו תמידיקו

ברוך בואך, נשמח לכל עזרה שלך. אני שומכת על דני12 ועל מזכירת ומנהלת המקום, אני מניחה שתקציב ישנו אבל במקומות כאילו התקציב אינו מספיק לצרכים של ילדים בעלי צרכים מיוחדים . נשמח לכל תרומה שלך ו/או עזרה. תודה נירה.

ערב טוב גם לך

אני רק מזכיר לך את זה יש סיבה מיוחדת שלא אמרת כלום לבולדוג על שחקר ודרש ממדי המקורית?? האם היה לך יסוד סביר להאמין או להניח שהבקשה לעזרה אינה אמינה?? אשמח לעזור ולתרום לאחר קבלת המכתב ופירסומו בפורום. תודה.

דני 12

New member
נירה תודה על כל העזרה שאת עושה לבית הספר

אני בעצמי תרמיתי לפני שנה כמה שיוכלתי לעזור עזרתי עם זה בשמפו וסבונים .וממתקים כמה שיוכלתי הבאתי היום שלחתי נעלי בית ונעלי ספורט של הבת שלא רוצה אותם תרומה לבית הספר .התקציב ממש נמוך שלפני שנה הפעילות הייתה ממש נמוכה הרבה דברים שהיו צריכים לעשות בטלו עם זה טיולים וכל מני פיעלות שהם היו עושים .אודה מאוד למי שיועזר בתרומה לבית ספר גיל חינוך מיוחד

דני 12

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif

ה ק פ צ ה
|

קשת 82

New member
מבקשת שוב עבור גן לחינוך מיוחד ציוד יצירה

מדובר בגן המשלב ילדים שפתיים עם ילדיי PDD בעיקרון הגן הוא לפעוטות בני 2.5-3.5 הוא שייך לעיריה שמספקת ציוד אבל באופן דל ולא ממצא לכן אם למישהוא יש לתרום ציוד יצירה מדבקות צבעים דפים וכל חומר גלם אחר גם בכמות קטנה (הגן מונה 10 ילדים) שיכול לשמש את הקטנים זה מאוד יעזור בנוסף אם יש צעצועים ומשחקים שיכולים להעשיר את המגוון בגן זה יעזור גם תודה מראש הגן ממוקם בנתניה

K a t u s h k a

New member
צבעי ידיים....

חבל שלא קראתי זאת קודם - היתי מעבירה זאת הערב... יש לי אומנם 2 אך בכל זאת צנצנות לצבעי ידיים - ניסיתי אותם פעם אחד בבית עם בנותיי (החלטתי שבכל זאת אשאיר את הבלאגן לגן) אשמח להעביר אותם בהזדמנות לגן הנ"ל.

קשת 82

New member
זה מאוד יעזור תודה

צרי איתי קשר חמתיי שנח לך תודה ולילה טוב

למשפחה בירוחם דחוף תנור וגז מבשלת באמגזית

אם יש תנור וגז אפילו כיריים 4 להבות למשפחה בירוחם האמא מבשלת באמגזית תעשו מצווה הייתי שם ולבשל ל4 ילדים יום שלם אם יש שינוע לאיזור צרו קשר בכל מקרה אולי אשיג שינוע

למעלה