יום חדש ושאלה חדשה השילוש הקדוש

אין בכוונתי לפגוע

ואם נפגעת עליי הבושה והעצב על כך ועימך הסליחה אני אובר אגרסיבי מילולית ואנסה לתקן את זה אתה מחפש את האמת וזה מעולה.. אבל אל תשרוף ציבורים שלמים על הדרך ציבורים שעלולים להפגע

והאם יש לי אחריות על ציבור שמשריין את עצמו ב"

למה שהציבור יפגע. אני מחפש את האמת והאם יש לי אחריות על ציבור שמשריין את עצמו ב"היפגעות" מן האמת.

אם אתה קדוש ונטול טעות

טהור שלא עשה רע וטעה בחייו זה לגיטמי שתדבר נגד אנשים אחרים שעושים רע והאמת אפילו לשפוט אותם אבל אתה לא כזה, כמו כולם אין לך אחריות על אף אחד, תעשה מה שבא לך אני יודע תפגע לא תפגע, תחפש אמת לא תחפש אני מתנצל אם דיברתי לא במקום ובהצלחה

נמולים "טועים יותר" מאנשים שלמים.

לא אמרתי שאני קדוש ונטול טעות. אני בהחלט אומר שאנשים נמולים "טועים יותר" מאנשים שלמים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמה קשור נימולים לא נימולים

הרי זו לא שאלת מיהו יהודי אלא מיהו מאמין ומאמין יכול להיות נימול או לא יהודי צריך להיות נימול לפי התורה ומאמין התכוונתי מאמין בישוע המשיח. האמת שאני לא הכי אוהבת דיונים שמהר מאוד עוברים להיות מעין התנצחות בין שניים.. זהו מקום לפתוח בדיון להתעניין לשמוע מה אנחנו מאמינים בכיף לשאול שאלות לא כופים דיעה ולא מנסים בכוח להחדיר לתודעת האחר את אמונתנו ואולי אתה אדם משכיל, מבין ענין ואפילו מבין בעיקרי הדתות השונות..עדיין האם זה נותן את הזכות לבוא אלינו מלמעלה ולשאול את השאלות ולזרוק נושאים בצורה מהולה בציניות וחוסר רצון מלכתחילה להשתכנע או ללמוד
? אם הרגשתי לגבי כוונותיך לא נכונה אנא סלח לי, כי אני כן רוצה שתהיה פה הפרייה רוחנית הדדית.. אבל בטח לא שיפתחו פה במות התנצחויות על ימין ועל שמאל

זה אבוד מראש

הסיבה היחידה שנכנסו למיני וויכוח היא ההערה האינפנטילית שלו לגבי קבוצת ציבור מסויימת, הנימולים רק אדם שלא התחדש יכול עדיין לחשוב ולהסתכל על בני אדם בצורה כזו שבלונית ושיטחית, אני יודע כי כזה הייתי והלידה מחדש ברוח משנה אותך לחלוטין בעניין שכזה אומנם לפעמים טון הדיבור שלי נראה פוגעני ועל זה אני מצטער המון

פולחן חיתוך אברי המין הוא מנהג אכזרי ברברי.

לא באתי מלמעלה. דעתי בלי קשר לדעותי על כל הדתות. שפולחן חיתוך אברי המין הוא מנהג אכזרי ברברי. דעתי שהמנהג הזה גורם לנזקים נפשיים ורפואים לנימול.

אני כבר מכיר תגבובות כמו שלך

לגבי האכזריות של אלוהים, אלו אותן תגובות של אתאיסטים אנשים שאינם מכירים בכסילות ובלב הרע של האדם, הם רואים עצמם נאורים וטובי לב שחושבים שאפשר ללמד את האדם בהתייפיפות ובנאורות, זהו שקר והתעלמות מעצמך ומהטבע הנוראי שלך ומהלב הנוראי שלך כן כל דבר עם דם הוא אכזרי וברברי אולי כי אנחנו כאלה באמת חשבת על זה? גם צליבה היא נוראית והמקרא נתן תשובה אִגֶּרֶת שָׁאוּל הָרִאשׁוֹנָה אֶל הַקּוֹרִינְתִּים פֶּרֶק א 18 הֵן דְּבַר הַצְּלָב הוּא סִכְלוּת בְּעֵינֵי הָאוֹבְדִים, אַךְ לָנוּ הַנּוֹשָׁעִים הוּא גְּבוּרַת אֱלֹהִים, 19 שֶׁהֲרֵי כָּתוּב: "אֲאַבֵּד חָכְמַת חֲכָמִים וּבִינַת נְבוֹנִים אַסְתִּיר." 20 אַיֵּה הֶחָכָם? אַיֵּה הַבָּקִי בַּתּוֹרָה? אַיֵּה הַמִּתְפַּלְמֵס שֶׁל הָעוֹלָם הַזֶּה? הַאִם לֹא שָׂם הָאֱלֹהִים אֶת חָכְמַת הָעוֹלָם לְאִוֶּלֶת? 21 וּמֵאַחַר שֶׁבְּחָכְמַת הָאֱלֹהִים לֹא הִשְׂכִּיל הָעוֹלָם לָדַעַת אֶת אֱלֹהִים בְּאֶמְצָעוּת חָכְמָה, רָאָה אֱלֹהִים לְנָכוֹן לְהוֹשִׁיעַ אֶת הַמַּאֲמִינִים עַל־יְדֵי הַכְרָזָה שֶׁנֶּחְשֶׁבֶת לְסִכְלוּת. 22 הִנֵּה הַיְּהוּדִים מְבַקְשִׁים אוֹתוֹת וְהַיְּוָנִים מְחַפְּשִׂים חָכְמָה, 23 אֲבָל אֲנַחְנוּ מַכְרִיזִים מָשִׁיחַ צָלוּב, אֶבֶן נֶגֶף לַיְּהוּדִים וְסִכְלוּת בְּעֵינֵי הַיְּוָנִים. 24 אוּלָם לַנִּקְרָאִים הֵן מִקֶּרֶב הַיְּהוּדִים הֵן מִקֶּרֶב הַיְּוָנִים - מָשִׁיחַ שֶׁהוּא גְּבוּרַת אֱלֹהִים וְחָכְמַת אֱלֹהִים. 25 הֵן "סִכְלוּת" אֱלֹהִים חֲכָמָה מִבְּנֵי אָדָם, וְ"חֻלְשַׁת" אֱלֹהִים חֲזָקָה מִבְּנֵי אָדָם. 26 אַחַי, רְאוּ מִי אַתֶּם שֶׁנִּקְרֵאתֶם: לֹא רַבִּים מִכֶּם חֲכָמִים מִבְּחִינַת הָעוֹלָם הַזֶּה, לֹא רַבִּים חֲזָקִים וְלֹא רַבִּים רָמֵי יַחַשׂ. 27 אֲבָל אֱלֹהִים בָּחַר בַּכְּסִילִים אֲשֶׁר בָּעוֹלָם כְּדֵי לְבַיֵּשׁ אֶת הַחֲכָמִים, וּבַחַלָּשִׁים אֲשֶׁר בָּעוֹלָם כְּדֵי לְבַיֵּשׁ אֶת הַחֲזָקִים; 28 בַּנְּחוּתִים אֲשֶׁר בָּעוֹלָם וּבַנֶּחְשָׁבִים לִפְחוּתֵי עֵרֶךְ בָּחַר אֱלֹהִים, בַּדְּבָרִים שֶׁהֵם כְּאֶפֶס, כְּדֵי לְהַשְׁפִּיל עַד לְאֶפֶס אֶת הַדְּבָרִים הַקַּיָּמִים, 29 לְמַעַן לֹא יִתְהַלֵּל אִישׁ לִפְנֵי הָאֱלֹהִים. 30 אֲבָל מִמֶּנּוּ קַיָּמִים אַתֶּם בַּמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ אֲשֶׁר הָיָה לָנוּ לְחָכְמָה מֵאֵת אֱלֹהִים, לִצְדָקָה, לִקְדֻשָּׁה וְלִפְדוּת, 31 כְּדֵי שֶׁהַמִּתְהַלֵּל יִתְהַלֵּל בַּיהוה, כְּמוֹ שֶׁגַּם כָּתוּב.

להוכיח גבורה על הצלב לסמכות גבוהה ממנו?

ממש אתה מסלף את דברי. טענתי שזו אכזריות של בני אדם. למי אלוהים שצריך להוכיח גבורה על הצלב לסמכות גבוהה ממנו?

תשמע

בני אדם סומכים על שכלם ועל עצמם ועל דעתם מאז ומעולם וראינו לאן זה הוביל יש רק דרך אחת לשלום, לחוכמה, לצדק, לאמת והיא רק בדרך אלוהים ולא האדם לעניין הברית מילה ברית המילה ציווי שניתן מאלוהים לא מהאדם אז את האכזריות שאתה מטיל על בני האדם עלייך להטיל על המצווה

המעט אנשים

המעט אנשים נזרקו לתוך האש בשם האלוהים. המעט אנשים נערפו ונערפים בשם אללה.

אנחנו מתגלגלים בנושא לסתם

אבל משום מה להרוג למען אדמה זה בסדר ומקובל לשמור את הטיריטוריה שלך להילחם בדם בשביל שקט ושלום עצמי מדומה זה מקובל וזה מלח הארץ לעשות דברים לא מוסריים זה בסדר כי זה עולם חדש ומתקדם ונהור וזה מקובל אבל ברגע שאלוהים בורא העולם יוצר האדם הריבון דורש לעשות משהו שלא מסתדר לך זה מגיע לאי אמונה וזלזול בו כל מה שאלוהים עושה ודורש זה למען הצדק שלו שיהיה על ארץ ויהיה בכל האדם והצדק שלו הוא טוב ואלוהים יודע "קצת" יותר טוב מאיתנו ומוביל אותנו לדרך הישר גם אם הדרישה לא מובנת לך, עלינו להיות בטוחים בו זה שיש אנשים שמשתמשים בשמו לעשות זוועות עולם אינם מכירים אותו וסטו מדרכו

lion 7

New member
מה שמענין שהאל זה לא אחראי על מעשי

על מעשיהם , היום כל עברין נהיה דתי ואף מטיף לך מוסר , קודם כל תהיה בן אדם אחר כך תטיף לעצמך , ישוע אמר טול קורה , ואני אומר טול בלוקים והלואי שמסכות השקר שמכסות את עיניהם (פנטים מכל דת וזרם) תרד כמו שירדו מעיני פאולוס (שאול הבנימיני לשעבר) , הרי כל תורת אלוהים היא טובתנו ולא טקסים מצוות וחוקים , דת היא מוצר של בני אדם שמפרידה בין בני אנוש , אם הקומיניזם היה רק מתעלם מהדיקטטורה ושלטון יחיד וגם לא היה תומך בטרור , היה רעיון טוב , סוציאליזם נכשל כמו הקפיטליזם שניהם אין להם בסיס ישועי או תשתית ישועית .

בושה וחרפה

משום מקום צצים להם אנשים שלהם האמת האמיתית ומציפים בה את השטויות שלהם הם קודם כל פוסלים את האחרים מתעלמים מדבר אלוהים חיים לוקחים פסוקים מסויימים כדי לעוות דברים בסיסים באמונה ומציגים ת'אג'נדה שלהם מדהים אותי ההתעלמות של אותו מאמריסט "מחפש אלוהים" אנחנו מאמינים שישוע הוא אלוהים שלבש בשר ושיש מתנות רוח (בינהם ההתגברות על החטא והתאווה) מאמינים שהאמת אכן משחררת מאמינים בלידה מחדש ובאמונה, יש לנו את דבר אלוהים הכתוב ברוח הקודש התומך בזה ויותר חשוב מהכל יש לנו את דבר אלוהים כתוב בלבבנו, אלוהים שוכן בנו, רוח האמת שוכנת בנו אם יש אדם שטוען שהוא מאמין בישוע ולא מאמין בזה הוא עובד זרה ועובד של אדם בשר ודם תעשה delet מכל השטויות ששמעת מאנשים, תפתח את התנ"ך ואת הברית ותתפלל לאלוהים

למעלה