יום נפלא לכולם

מאיוש י

New member
יום נפלא לכולם

איך הגשם? איחס שונאת גשם אני מנסה לעלות תמונות שמשום מה לא הצלחתי ביום שישי אז הנה עוגת שייש לשבת קיבלתי חשק מיוכי

מאיוש י

New member
גולדה תגידי את ישנה בכלל??

אני חייבת הסברים כמה שעות את ישנה אם בכלל ?את על כדורים או משהו? חהחהחהחהחהחה מאיפה הערנות ב3 בלילה ועוד לאפות את לא שפויה.........

רותי410

New member
מסכימה אתך במאת האחוזים!!!!!!!!!!!!

אני, אם אני צריכה לעבוד בלילה: אם לנקות או לבשל ואם עבודה שלי, אני לא מצליחה. שום דבר לא הולך לי כמו שצריך. אבל מסתבר שגולדה היא
אנרגיה!!!

מאיוש י

New member
אני אף פעם לא מבשלת בלילה

אין לי עצבים לחכות שהסירים יתקררו ואני לא אוהבת להשאיר סירים בלילה "לבד" ללא השגחה...... אני מעדיפה לקום מוקדם בבוקר ולבשל אם צריך....וגם כל היום ובשמונה בערב לסיים אחרי זה אני כבר לא רואה את המטבח ממטר.....

מאיוש י

New member
בטח שתהיי עיפה../images/Emo199.gif מה רצית../images/Emo199.gif

גם להיות ערה כל הלילה וגם להיות עם מרץ............

הפעם באמת אין לי ברירה כי אני

צריכה להכין ארוע ליום שני וגם אתמול בערב יצאתי למסיבה וגם היום בערב אני מוזמנת לבת מצווה כך שאני חייבת את השעות לאפיה . זה ארוע גדול ל100 איש והכל בתנור ביתי....

רותי410

New member
כל הכבוד לך!!! אני לא חוזרת על ה"החלקה" שלך

ולא מסירה את הרעמה, אבל מסירה כל מה שאפשר להסיר. בתנור ביתי אירוע ל-100 איש??? סחתיין!!! ותיהני לך בבילויים. ואם יהיה זמן להעלות תמונות - נשמח מאוד לראות במו עינינו, אם לא לטעום.

cial 1

New member
../images/Emo66.gifגודה מאיר1 את חייבת לצחוק?../images/Emo151.gif

לפני כחודש וחצי לאחי הייתה בריתה והוא ביקש ממני להכין לו עוגיות הרוב מרוקיות? טו אני באמת לא ישנתי הרבה משך יומיים ויום השלישי זה גם ערב הארוע החגיגי. ואני בצפון והארוע בתל אביב. טוב אני אז לא ישנתי עד השעה 08 בבוקר וגם רק בגלל קצר בכבל .טוב הלכתי לנוח עד השעה אחת כי עלי להמשיך עוד פעולה אחרונה בתנור ואז יש אני צריכה לצלצל לעוזרת שלי שהיא תגיע אלי לעזור לי רק לסדר את הדברים והיא בתגובתה מה עכשיו אני מתעצבנת ואומרת קבענו כן עוד מעת את אצלי ואני בטל הנייד והיד השנייה בדלת התנור וצועקת לה בטל די עוש ישרפו? העוגיות . חשבתי שאני אפתח לפחות את דלת התנור. ואני הזזתי אותו למקום אחר בגלל הכבל? ומה איך שאני פותחת דלת של התנור חזרתי ברבס עם הדלת וטל ברקע נו נפלתי זה רק בגלל העייפות ואני מאשימה את העוזרת שלי ברקע? ומה אותו יום לא כאב לי הרגל שנקעתי רק אחרי יום. וכך זה שחסר שינה וגם חוסר התחשבות של האחר? אבל סוף טוב כי הייתה שם מטרה טובה לעזור. ומלמעלה קיבלתי ברכות. ותודות מהקרובים. סוף הסיפור של העייפות ?

רותי410

New member
איזה יופי, מאיוש

הרגשנו בחסרונך. העוגה הבחושה עושה חשק. ביקשו ממני את המתכון לעוגה שלך!!!!! (עוגת התפוזים חחח), עשיתי אותה בדיוק כמו המתכון רק החסרתי קצת מכמות הסוכר. אני משתדלת לקצץ בכמות הסוכר בכל מתכון כמעט. ורוב הזמן זה בסדר. מה להיום? ואפרופו גשם, יש קצת. לא נורא. מעונן ולא נחמד אבל נסבל. אני צריכה עוד מעט לצאת, ודוחה את זה לעוד מעט ועוד מעט. מזג האוויר הזה לא דוחף לצאת. יש לך מתכון לפשטידה מנצחת. טעימה טעימה, אבל קלה. ובלי ירקות (חוץ מתירס)? באחד מערבי חנוכה אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וחשבתי להכין עוגה או לביבות וגם פשטידה. אם יש משהו מומלץ, בשמחה. (בקשר לעוגה, בפורום בישול לילדים יש עוגת ביסקוויטים חדשה של פירגה שנראית ממש מעולה. שווה לאמץ)

מאיוש י

New member
כל מתכון של פירגה כדאי לאמץ

יש לי הרבה מתכונים של פשטידות איזה ירק את רוצה בפנים??פטריות קישואים חצילים ברוקולי כרובית מה בא לך?

מאיוש י

New member
אה ראיתי שאת רוצה ללא ירקות

זו בעיה ................. פשטידה ללא ירקות אלו רק פשטידות על בסיס איטריות או בשר... את צריכה חלבית לא?

למעלה