יום נפלא לכולם

רותי410

New member
כן, חלבית. יש את פשטידת הלחם של

רות סירקיס שכולם מתים עליה, אבל כבר עשיתי אותה כמה פעמים ובא לי משהו חדש. נראה, אולי באמת לזניה. או פשטידת טונה, פרווה. רק עכשיו חשבתי על זה. תודה

cial 1

New member
רותי410 רוצה גם ממני מתכון פ-חלבית../images/Emo13.gif../images/Emo138.gif

רותי410

New member
כן, חני. בשמחה

אני רוצה לעשות להם פשטידה טעימה ולא קשה מדי להכנה. אם יש לך מתכון מנצח, אשמח לקבל אותו. תודה

cial 1

New member
רותי410../images/Emo174.gif../images/Emo84.gif את כאן?

א ועוד א- זה ליום חול לארוחה חלבית בלבד.כך שהתןספות רק טלטים קלים והלחם הקלוי אם רוצים? למתכון ל5 סועדים וגם קצת? כרובית לבנה כ- 2 או אחת גדולה מאוד? 2 גביע שמנת חמוצה גם של פעם. 4 ביצים מס1 50 גרם גבינת פרמג'ן דגש לא חייב הגבינות זה רק לתת עול מרכיב טעים אם רוצים? 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 80 גרם חמאה או מחמאה? רק 60 כרם יחד עם-2כפות שמן זיית. כף 1- אגוז מוסקט. 2 כפות של אורגנו. לא גדוש. מלח חצי כפית פלפל לבן אם רוצים קערה מחרס חשוב . אם אין אז פיירקס אופן ההכנה אחרי ששתפנו את הכרובית מחלקים לפרחים- מבשלים את הכרובית במים עם קורט מלח בישול קל לא רך זמן 12 דקות? +- מוצאים את הכרובית מסננים מהמים טוב בקערה מכינם את הבלילה של המכיבים השמנת הביצים התבלינים משמנם מעת במחמאה או השמן או החמאה את כלי החרס . ומנכים אל תוך הכלי את הפרחים של הכרובית. יוצקים את הבלילה של המרכיב. הגיבינות המגורדות לא חייב גם בלי זה טעים. ועל זה את החמאה בקוביות על כול המרכיבים. או השמן והמחמאה כתחליף? ( וגם עם היד בצורה של צביטה את החמאה להוסיף) ותנור שחוממנו מראש לחום של 180 מעלות לעוד חצי שעה זמן חשוב על הרשת בתנור לבריאות רותי410 כול הבלגן זה לא יותר מ שעה זמן עבודה.הכול.

ורד70

New member
יאמי מגרה-אפשר בבקשה מתכון לירקות לקוסקוס

ולעוגה הבחושה? אפית אותה בסיליקון?

cial 1

New member
ורד70 קבלי ירקות לקוסקוס עממי מבית הלבן?|||שף

אפשר רוב הירקות? רק לא תפוח אדמה. זה כמו לאכול פרוסה בתוך פיתה? אז כך כרוב ירוק חתוך לרבעים גזר חתוך לחצי חשוב קטנים סלרי ירוק גם עלים וגם הגבעול דלעת- אפשר לפת? בצל עגבניה קישואים קטנים גם חיתןך לחצי ? מעת כוסברה. טו והכוכב דלעת גם לקוביות בחיתוך. והתוספת החשובה החומוס המושרה. וכמובן מרק עוף ואם רוצה יכולה להוסיף חתיכות בסר או עוף? או רק הירקות תבלינים - קרקום מלח פלפל לבן. חשוב בקוסקוס לא בה בחשבון הקרקום אחרת סתם מרקם של צבע צהוב. והירקות מאבדים את הגוון הכי נכון זה ללא ה-ק- ועכשיו כול כמות מזה את יכולה רק חצי ק"ג וזה לקדרה גדולה. ואם רוצים חריך ניתן להוסיף רק פלפל אחד בודד? על הבצל רק 2 קטנים לכול כ- הגדולה. והחשוב על הדלעת כך היא והכוסברה . 10 דקות לפני סיום הבישול ניתן להוסיף כי היא מתבשלת הכי מהר. ויש גם ביחד להוסיף כמה קוביות מהדלעת . כך שיהיה לך כמה חותים ממה וזה מעשיר את המרק מקווה שעזרתי לך ואני מאמינה שגם הדב' מאיוש תתן לך עוד מרשם משלה אני רק שמחתי לעזור
חני

cial 1

New member
תיקון גם הגב' מאיוש תיתן לך מתכון.

והמילה בסר זה בשר. אני גם לא אוהבת לכתוב בשר. וגם כבד אני כותבת בבט? סליחה . חני

יוכי68

New member
והנה התוצרת שלי../images/Emo26.gifקציצות דגים

הבעלול היקר הכין עם הרבה אהבה.....יצא מעדן.........אין מילים. הקציצות הם אותן קציצות שטחנתי, תבלתי ושלקתי במים רותחים והקפאתי......יש לי המון קציצות מוכנות לצלול ברוטב טעים.....מומלץ להכין כמות גדולה ולהקפיא.

יוכי68

New member
עוגיות אלפחורס......מ ע ד ן וגם קל להכנה

מתכון של SFARADIT מ ו מ ל ץ

רותי410

New member
באמת קל? זה נראה מסובך כל כך.

ויופי שאת לא מזניחה אותנו. ראיתי שגם בפורום אחר שאלו עלייך.

יוכי68

New member
עוגיות מכונה לפי המתכון של מיקי שמו....טעיםםם

טעיםםםםםםםםםםםםםם

שחמטית

New member
יוכי הזכרת לי נשכחות......

סבתאשלי ז"ל היתה מכינה כאלו עוגיות כשהייתי קטנה. איך עושים את זה?????????? ומה זה נקרא מכונה? חותכים אותם במכונה מיוחדת?

למעלה