יום שביעי
D didush100 New member 2/7/11 #1 יום שביעי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #3 באתי לעזרת ח.....בר(ה) ../images/Emo140.gif שבת שלום לכל חובבי הנדאל וגם לאלה שלא
D didush100 New member 2/7/11 #9 הסיכויים לטובתו הוא גם יותר טוב על דשא אבל נקווה לטוב אתמול הוא הפך למס' 1 בעולם
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #15 לכולם יש טקס כלשהו... עם כל אהדתי לנדאל... אני מעדיף את הכדרורים אין-סופיים של נולה, מאשר הווג'י העצמי של נדאל שיבדוק... אולי יש לו תולעים
לכולם יש טקס כלשהו... עם כל אהדתי לנדאל... אני מעדיף את הכדרורים אין-סופיים של נולה, מאשר הווג'י העצמי של נדאל שיבדוק... אולי יש לו תולעים
D didush100 New member 2/7/11 #18 חחחחחחחח אה לנדאל מותר הכל כל דבר יתקבל בברכה. הם נורא מצחיקים כל אחד עם הקטע שלו הם גם צוחקים אחד על השני
חחחחחחחח אה לנדאל מותר הכל כל דבר יתקבל בברכה. הם נורא מצחיקים כל אחד עם הקטע שלו הם גם צוחקים אחד על השני
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #21 תחפשי ביוטיוב... יש שם קטעים של נולה מחקה את שאר הטניסאים בסבב. את נקרעת איך הוא מחקה את שראפובה
א אורן אהרוני New member 2/7/11 #113 יש לכם טעות בפורום פורום טניס זה פה : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=287
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #4 ליאן מהבוקר חופרת על לירון... מה קרה אתמול בלילה ביניהן? ליאן אומרת שלירון הייתה צריכה לקחת את עניין המועמדות בפרופוציות (צודקת)... אבל, וזה אבל גדול, מעניין היה לראות את תגובתה, אם הייתה יודעת שהיא זו שהייתה צריכה להיות המועמדת
ליאן מהבוקר חופרת על לירון... מה קרה אתמול בלילה ביניהן? ליאן אומרת שלירון הייתה צריכה לקחת את עניין המועמדות בפרופוציות (צודקת)... אבל, וזה אבל גדול, מעניין היה לראות את תגובתה, אם הייתה יודעת שהיא זו שהייתה צריכה להיות המועמדת
D didush100 New member 2/7/11 #8 חחחחחחח אתמול לירון ביססה את מעמדה כמחורפנת של הבית היא רבה עם ליז על איזה צלחת וכעסה וסלחה וכעסה וסלחה זה היה קורע אני מקווה שהיא תשאר מחר
חחחחחחח אתמול לירון ביססה את מעמדה כמחורפנת של הבית היא רבה עם ליז על איזה צלחת וכעסה וסלחה וכעסה וסלחה זה היה קורע אני מקווה שהיא תשאר מחר
D didush100 New member 2/7/11 #12 הבנים קוראים לה מאיה בוסקילה חחחחחחח והאמת שיש בזה משהו היא כולה חיה בסרט
ר רומנטיקן מדופלם New member 2/7/11 #14 לפי המבזקים מהבית באתר וואלה רשום שאתי מספרת שיוני התאהב כנראה באחת הבנות. במי הוא התאהב ואיך אתי יודעת את זה?
לפי המבזקים מהבית באתר וואלה רשום שאתי מספרת שיוני התאהב כנראה באחת הבנות. במי הוא התאהב ואיך אתי יודעת את זה?
D didush100 New member 2/7/11 #16 יוני באמת??? הוא כל הזמן אומר שלא בא לחפש אהבה ושמישהי מחכה לו בבית, מעניין למי התכוונה בן נדלק על עדי אורן על ליאן ואיתן נכון לאתמול על קרן
יוני באמת??? הוא כל הזמן אומר שלא בא לחפש אהבה ושמישהי מחכה לו בבית, מעניין למי התכוונה בן נדלק על עדי אורן על ליאן ואיתן נכון לאתמול על קרן