יום שביעי ומה השתנה? אורבך עדיין מתנהג כצנון.
ראיתי היום אולי מגע 1 של אורבך עם אחת הרווקות וגם זה היה במקרה,שאם אני לא טועה,דניאל מרחה לו קרם שיזוף על הגב. וואו איתן הגענו רחוק יחסית לשבוע,חח הוא לא יוצר אינטראקציה איתן מספיק,ולא מגע,הרי ידוע שמגע מקרב בין אנשים,תיגע בהן יותר,תלטף,תשחק בשיער משהו.אבל הבחור בשלו,נו טוב... מיום ליום אני מתחיל לחשוב שבעצם "הרווק" הוא יוני,בלי צחוק. נראה ביום ראשון אולי אני טועה,ואיתן "הפגיז" בדייטים שלא ראינו. גם זה אני מניח בספק. לגבי אתי-היא מתחילה לפתח שגעון גדלות,ובעצם חושבת שהיא הכוכבת של הריאלטי הזה-מה שנכון קצת.אבל השתן עולה לה לראש,דיבורים וריכולים בלי סוף,גם על איתן וחבריו.בסדר אז יודעים ומבינים שלא נכנסת בשביל איתן,גם את לא ממש כוס התה שלו,אבל קצת כבוד. יש שם בנות פחדניות עם חוסר בטחון שהולכות כמו תרנגולות אחריה-קרן,ליהי,דניאל וליז למרבה הפלא,ליז מאכזבת חשבתי שיש לה קצת עמוד שדרה משלה,אבל היא נגררת לשיחות הנחשיות האלו בימים האחרונים. תרצה ביום ראשון כנראה עפה,לירון צריכה להתנתק מחבורת הנחשבות בעיני עצמן(שלמרבה האירוניה את חבורת הכוסיות מובילה כונפה-אתי) ולמצוא את המקום שלה לבד בבית+כמה חברות טובות אחרות.או אהבתה הגדולה ביותר -הכיור.