יום שביעי

רגע רק רגע

Active member
אתי יודעת הכל...

יש לה טביעת עין
(תרתי משמע על האייקון) בכלל... אתי מספרת המון (תכונה אופיינית למספרות
)

didush100

New member
אתי 144 שלום../images/Emo6.gif

אני חולה עליה אבל יש לה פה מזה גדול רק שלא יהרוס לה בסוף

רגע רק רגע

Active member
מתברר...

שמלבד הצחוקים שהיא עושה... היא היוצרת הכי גדולה של מחנות וסכסוכים. גם מה שהיא אמרה לבנים... לא היה כל-כך לעניין.

didush100

New member
אתי באה לעבוד

לא אהבתי את מה שאמרה לבנים על ליהיא לא יפה בכלל.

didush100

New member
היא גם הבינה שאורן לא אוהב אותה ודיברה על זה

עם הבנים היא בכלל לא טיפשה להפך לדעתי היא מכניסה שם את כולם לכיס

SHELGIA21

New member
אינפורמ. לרומנטיקן! הוא לא מאוהב באחת הבנות

הוא מאוהב במישהי בחוץ חברה של חבר הכי טוב שלו. איך היא יודעת - בבוקר הם ישבו ושניהם אוהבים לפטפט אז ה וא סיפר לה על זה והיא ריכלה אתו על החברות שלה.

SHELGIA21

New member
נו טוב להתאהב זה לא בדיוק ללחוץ על כפתור הפעל

וכן זה מה שהוא סיפר חברה של החבר שלו הכי טוב ועקב כך הוא והחבר בנתק כי הגאון הלך וסיפר לו על זה

רגע רק רגע

Active member
לינוי ממש חמודה...

יש לה אופי נוח והיא עם ראש על הכתפים, אבל אין לה סיכוי אמיתי עם איתן.

יום שביעי ומה השתנה? אורבך עדיין מתנהג כצנון.

ראיתי היום אולי מגע 1 של אורבך עם אחת הרווקות וגם זה היה במקרה,שאם אני לא טועה,דניאל מרחה לו קרם שיזוף על הגב. וואו איתן הגענו רחוק יחסית לשבוע,חח הוא לא יוצר אינטראקציה איתן מספיק,ולא מגע,הרי ידוע שמגע מקרב בין אנשים,תיגע בהן יותר,תלטף,תשחק בשיער משהו.אבל הבחור בשלו,נו טוב... מיום ליום אני מתחיל לחשוב שבעצם "הרווק" הוא יוני,בלי צחוק. נראה ביום ראשון אולי אני טועה,ואיתן "הפגיז" בדייטים שלא ראינו. גם זה אני מניח בספק. לגבי אתי-היא מתחילה לפתח שגעון גדלות,ובעצם חושבת שהיא הכוכבת של הריאלטי הזה-מה שנכון קצת.אבל השתן עולה לה לראש,דיבורים וריכולים בלי סוף,גם על איתן וחבריו.בסדר אז יודעים ומבינים שלא נכנסת בשביל איתן,גם את לא ממש כוס התה שלו,אבל קצת כבוד. יש שם בנות פחדניות עם חוסר בטחון שהולכות כמו תרנגולות אחריה-קרן,ליהי,דניאל וליז למרבה הפלא,ליז מאכזבת חשבתי שיש לה קצת עמוד שדרה משלה,אבל היא נגררת לשיחות הנחשיות האלו בימים האחרונים. תרצה ביום ראשון כנראה עפה,לירון צריכה להתנתק מחבורת הנחשבות בעיני עצמן(שלמרבה האירוניה את חבורת הכוסיות מובילה כונפה-אתי) ולמצוא את המקום שלה לבד בבית+כמה חברות טובות אחרות.או אהבתה הגדולה ביותר -הכיור.

didush100

New member
זה בגלל ש

הליהוק של הבנים גרוע אחד אחד משעממים ולא אטרקטיבים לעומת הבנות שבעיניי הליהוק שלהן מעולה. זה בכלל לא כוחות הן אוכלות אותם בלי מלח ואת רובן הם בכלל לא מעניינים

לא כל הליהוק של הבנות בעיני מעולה.תרצה כשלון.

למרות שאני בטוח שיש לה הרבה יותר לתרום מבינת אישיות מהרבה שם. תרצה מאוד מזכירה את הליהוק של ליאם מהאח הגדול. גם ענת עוד לא יצאה מהקליפה שלה,ענבר ואיילת די בשלהן ולא מתערבבות יותר מידי.וגם אורטל די אכזבה. אבל כן ביחס לליהוק של הבנים הן פנינות.תארו לכם רק את עתי,עמיר,יוני מהאח הגדול 1,ואפילו סער שלא סבלתי אותו במקום אורבך והחברים שלו. על השלושה ימים הראשונים היתה שם תזוזה.אורבך זה צבר החדש.

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ענבר ואילת הכי לא מתאימות תרצה בעיניי תהיה סוג של פספוס למרות שאני מעדיפה שהיא תעוף מחר. הבנים זה נפילה אני מקווה שיכניסו עוד בנים באיזשהו שלב מסכנות הבנות שם הן רק מחכות שיבוא להן איזה מישהו כבר

למעלה