יום שביעי

JasPoint

New member
אבל אין להם סיבה להיות חרמנים..

ההפקה במילא אסרה על כל מגע מיני, ומי שיפר את זה יורחק מהבית. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/251/807.html גם אם היו מכניסים את ארבעת הגברים שהזכרת הם לא היו יכולים להזיז שום דבר, כי זה נגד חוקי ההפקה. לא ברור מה ההפקה חשבה לעצמה שהיא אסרה על סקס. הם ניטרלו את אחד המנועים העיקריים של תוכניות מהסוג הזה. אני מסכים שהליהוק של הגברים קטסטרופלי. גם היו צריכים להכניס ארבעה גברים שאין קשר ביניהם, ולא ארבעה חברים. כך היתה נוצרת גם תחרות בין הגברים ועוד סיכוי לכמה חיכוכים.

עם כל הכבוד JAS,אחרי 10 צ'ייסרים,ובקבוק..

ויסקי וודקה לא רק שאתה לא זוכר מה החוקים אתה לא זוכר מי ההורים שלך. אבל גם זה לא "פותח" אותם שם,הם שתו כמה פעמים וגם זה לא שחרר אותם. כולנו זוכרים מה קרה בליל השכרות ה1,של האח הגדול 3.והאמת אני חושב שלהפקה כן מתאים איזה סקנדל מיני כזה,שיעורר באז סביב התכנית. כי אם זה ימשיך להתנהל ככה במרחק נגיעה,זה מוצר מת.

JasPoint

New member
מה אתה מצפה מגברים שמעדיפים לשחק 7 בום

ופנטומימה על פני אמת או חובה...

שמע זה נכון ונשמע מגוחך,אבל צריך לזכור איתן..

לא בחור פרייאר הוא יצא עם כמה מהבחורות הכי יפות שיש לנו בארץ. הוא גם היה שנים במכללה בארה'ב, וחי בתרבות הקולג'ים האמריקאית. אז הוא יודע ומבין דבר או שניים בבנות אני רוצה להאמין.כנראה שזה נכון מה שאומרים כל פליטי הריאלטי של האח הגדול ודומיו.אתה לא יכול לדמיין איך זה לחיות שם,ואיך המצלמות מסרסות אנשים מסויימים. אם אורבך יצליח כמו שכתבתי מקודם לבנות מתח מיני עם כמה בחורות בו זמנית,אז הוא יקדם את התכנית הזו.כי למרות שסקס מוכר הכי הרבה,מתח מיני שנמשך ונמשך ונמשך הכי מוכר.

JasPoint

New member
הבעיה העיקרית היא הידיעה שלא הולך להיות סקס

גם הרווקים, גם הרווקות וגם הצופים יודעים את זה. לך תבנה מתח מיני כשאין אפילו אשליה שיהיה משהו רציני. גם אין לגברים אינטרס להגיע למצב של מתח מיני כי זה רק יתסכל אותם. אם אין יכולת לממש אז למה למשש?

מהקאסט של הבחורים לא תראה פה סקס גם אם..

הבנות ישליכו את עצמן עליהם.זו החלטה שהם באו איתה מהבית וזה אופי. אבל אני לא מסכים שאי אפשר לבנות מתח מיני ללא מימוש פיזי,אפשר למשוך 3 חודשים של מתח מיני,על פלירטוטים,מגע על גוף,נשיקות,ושינה משותפת. לא חייב את האקט עצמו כדי לפתח רגשות למישהו או מישהי. ברור שזה תורם המון,אבל זה לא MUST.צבר ושפרה משכו מתח מיני מטורף ללא סקס או אפילו נשיקה אם אני לא טועה.גם בין אלירז ואלין היה מתח מיני מסויים שמשך את המעריצים שלהם. יש כבר תקדימי עבר.

רגע רק רגע

Active member
יש לי תחושה...

שאם ליונתן תינתן ההזדמנות, הוא ישבור לעצמו ת'מילה. כנ"ל בן. לעניין המתח המיני המתמשך- מסכים עם דעתך.

על בן אני מאמין שגם.יונתן ככה ככה גבולי.

בן הוא מסוג הבחורים נראה לי שאישה יכולה לסובב די בקלות.במיוחד נשים כמו עדי. לחוסר מזלה של עדי,ליוני יש די רושם רע עליה,עקב הזוגיות שלה עם חבר שלו שנגמרה בטונים לא כל כך יפים. לכן ההתקדמות של עדי למשל במשחק או עם החברים של יוני ובראשם איתן די תהיה במבחן מתישהו ןלהערכתי למרות שהיא בין הפייברוטיות של איתן,היא לא תגיע רחוק בגלל מה שיוני יודע עליה. אבל היי יכול להיות שהיא השתנתה ויוני נותן לה צ'אנס חדש.

רגע רק רגע

Active member
דווקא אורן נראה אחד שדי קל לסובב אותו...

תראה מה ליאן עשתה לו. היא "השתלטה" עליו. לפי המידע שהובא לכאן, לאיתן אין בעיה להתאהב בחברה של חבר. ומכיוון שכך, כנראה גם לא תהיה לו בעיה "לסנן" את התנהלותה של עדי עם אחד החברים של יונתן (יכול להיות שהוא הבחור שעליו היא דיברה עם הפסיכולוגית?
) לדעתי, אם עדי תתנהל נכון עם איתן, יש לה סיכוי גדול מאוד להגיע עד השלבים הגבוהים של המשחק. כך גם אורטל.

למעלה