יום שישי, את יודעת...

Billy Shirs

New member
מעפנים?../images/Emo2.gif

מאט גרונינג לא חושב ככה
יש מלא מחוות לביטלס בסדרה. הכי אהבתי כשהומר נכנס לבית תמחוי בשם הלטר שלטר
ואיפשהו קראתי שעשו את הלהקה הזאת דומה לביטלס, כמו שעשו את הלהקה של בארט דומה לאנסינק. אבל כמו שאמרתי- עד שאני אראה את הפרק אני לא אדע ממש. וקארל ולני מעוליםםםםם! הם כאלה מצחיקים, הרבה יותר מבארני שבעיקרון קצת מיצה את עצמו בשבילי. למרות שבפרק שהוא למד להטיס מסוק הייתה בדיחה מוצלחת ביותר... שהראו תמונה של מפעל דאף בספרינגפילד ועובדים מחזיקים שלט Thanks, Barney!
. אבל אין, אין על פלנדרז
.

Legacy of Honor

New member
לבארט יש להקה? :O

קרל ולני הם סתם, פלנדרס חמוד, יש לו תפקדי מרכזי. אבל האירי יותר, שחכתי איך קוראים לו.

Billy Shirs

New member
איזה אירי?O_O

ולבארט הייתה להקה במשך פרק אחד. היו בה הוא, מילהאוס, נלסון ונראה לי ראלף. הם היו להיט גדול אבל בסופו של דבר התברר שזאת שטיפת מוח לחיל הים או משהו, ואנסינק באים להתארח
.

Legacy of Honor

New member
לא יודע, אף פעם לא ראיתי את זה :O

האירי השרת, הבחורצ'יק הסופר שרירי הזה. איזה יופי של השתלטות סמפסון על השרשור XD

Legacy of Honor

New member
נכון! נכון! באמת קוראים לו ווילי..

אל תיהי טיפשה, הוא אירי. רק אירים הם ג'ינג'ים כאלה :p

Billy Shirs

New member
אבל הוא באמת סקוטי!

אנלא טיפשה
הוא מנגן בחמת חלילים ולובש קילט! מה עוד הוא יכול להיות?

Legacy of Honor

New member
יש לו קילט וחמת חלילים?

אף פעם לא ראיתי :S חוץ מזה שיש גם חמת חלילים אירת, שלמען האמת נשמעת הרבה יותר טוב. הסקוטית צורמת באוזן.

Billy Shirs

New member
אבל היא לא מפורסמת כמו הסקוטית

אז הנה לך
סקוטים זה עם מצחיק.

Legacy of Honor

New member
זה לא משנה, היא עדיין נשמעת טוב יותר.

מה מצחיק בסקוטים? :O אגב, לחבר של אח שלי יש קילט :S

Legacy of Honor

New member
אגב, צריך לעבור למקום אחר. הדיון הזה ארוך

מידי, הואו דוחוק את שם המשתמש שלי הצידה =\

Legacy of Honor

New member
אם את אומרת :S לי הוא עדיין נראה אירי.

אגב, אני צריך לקרוא לך שיר? או בילי?

Billy Shirs

New member
רצוי שיר../images/Emo3.gif

אבל אם אתה ממששששש מתעקש...
ו - הוא לא אירי! אחת ולתמיד, מהאתר הרשמי: ...As far as this shaggy-haired, thickly accented SCOTSMAN is copncerned....

Legacy of Honor

New member
רררררר

מרגיזנית שכמותך :() על מה הבילי בכינוי שלך בכלל? ומה המסנג'ר שלך? הדיון הזה ארוך אפילו בשביל :S

הכותרת,היא מזכירה לי את המסיבת סיום X_X../images/Emo219.gif

דבר טוב שקרה השבוע:לא אומרת. זה אישי P:. דבר רע שקרה השבוע: כל השאר. הבן אדם שעשה את השבוע: כמו בשאלה הראשונה. שיר השבוע: כל מיני של של מיי כמ,מיוז,פראמור,דה יוזד,פליין ווייט ופאמילי פורס 5. התחדשות השבוע: כל מיני דברים מת"א,כל מיני דברים מדיווה [יוהו,פקאצה שמחה שכמותי D:]. ציטוט השבוע: "סיפרתי לאבא שלי שאנחנו כותבות פראנקפריק!" [=פאנפיק
] בילוי השבוע: ת"א. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ת"א[?] אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא:יש מלא. תמונת השבוע:אין לי כוח להוסיף עכשיו,אח"כ. לסיכום, איך היה השבוע?די קקה. ומה התכניות לסופ"ש?למותD:.

איזו רנדומאלית חמודה../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

פראנק-"תראו! אני חייזר!" ריי-"וואט דה פראנק
."

m i c k e y 15

New member
AAR../images/Emo99.gif

דבר טוב שקרה השבוע: לודעת השביתה החלקית? XD והטיול לגולן
דבר רע שקרה השבוע: שכמכט ולא יצאתי לטיול השנתי=\
הבן אדם שעשה את השבוע: אמא
שיר השבוע: McFly - I've Got You McFly - Nothing McFly - Met This Girl Jesse McCartney - Running Away Fergie - Big Girls Don't Cry Fergie - Glamorous Sean Kingston - Beautiful Girls. Erreway- Para Cosas Buenas Avril Lavigne - Loosing Grip אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך יפתי - הלילה יעבור Green Day - Brain Stew Evermore - It's Too Late יס יס הרבה
התחדשות השבוע: חולצות טיוללללל "מסטולים באילת"
ציטוט השבוע:
מראיון של מקפליי באיזה כתבה Hey guys! how have you changed since you joined the band? Danny: I'm more sotty...and I'm cleverer. Tom: Apart from the fact the 'cleverer' is not a real word! !!!!! חחחחחחחחחחחח נקרעתיי...איזה דפוק דני והתשובה שלו לגבי טום: I knew that- thats why I said it! XDDD​
בילוי השבוע: אין
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הדרהכ לטיול XD
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: חברות שלי
תמונת השבוע:
לסיכום, איך היה השבוע? אחלן
ומה התכניות לסופ"ש? כלום לבנתיים

למעלה