יום שישי, את יודעת...

נועוש6

New member
../images/Emo99.gifאיזה שבוע!!!../images/Emo99.gif באמת שווה לקרוא

דבר טוב שקרה השבוע:הכרתי את הבנאדם הכי מושלם בעולם! כל החיים שלי השתנו(יותר פריטים באייסי או במסן) דבר רע שקרה השבוע:התבטל לי הדייט
הבן אדם שעשה את השבוע:דניאל
שיר השבוע: סרט הודי-עידן יניב ודנה אינטרנשיאל. התחדשות השבוע:אממ חאקי חדש דנדנש! ציטוט השבוע:"טני טני טין טיקי טני טני טני טין טיקי טני אקדהטה תלי תלי"סרט הודי למי שלא הבין.. בילוי השבוע: ערב אהבה בצופים!
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: טקס רבין-הולך להיות באמת יפה! אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא:דניאל
תמונת השבוע:this is me! לסיכום, איך היה השבוע?מדהים!
אחד השבועות הכי יפים בחיים שלי! ומה התכניות לסופ"ש?הולכת לישון אצל חברה!

Black Jane

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת לשיר (תרתי משמע!)../images/Emo27.gif

מצטרפת לשיר עם התגובה לזה שאת יפה, ולשיר 'חיים בסרט הודי'

ShirLewis

New member
עונה

דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי הביתה [!!] דבר רע שקרה השבוע: אפשר לראות בשרשור שפתחתי "אם אלה החיים - נחייה"
הבן אדם שעשה את השבוע: אחותי שיר השבוע: When I`m gone-3 doors down התחדשות השבוע: ממ.. מלאמלא בגדים, בושם, נעליים ציטוט השבוע:
עזבו , יש פה ילדים קטנים
בילוי השבוע: גרמניה
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: להשתחרר מהבית חולים אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: רק את חברה שלי תמונת השבוע: לסיכום, איך היה השבוע? התחיל מצויין, נגמר חרא . ומה התכניות לסופ"ש? בית חולים [?!]

עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
יו, לא זוכרת אפילו
נהייתי סנילית... כנראה זה שאני והידיד הכי טוב ממשיכים הלאה, ומתקרבים שוב, אחרי תקופה דיי מגעילה בינינו.
דבר רע שקרה השבוע:
כמה שיחות מרגיזות עם ידיד אחר, על דברים שהיינו צריכים לפתור כבר מזמן.
ושעמום יתר עקב השביתה
הבן אדם שעשה את השבוע:
הידיד הכי טוב
שיר השבוע:
לא נראה לי שיש, הפעם...
התחדשות השבוע:
מילקשייק ב-9 ש"ח ממקדונלדס?
נו, אין לי... עשיתי מספיק קניות לזמן הקרוב בגרמניה...
ציטוט השבוע:
שוב, לאיודעת.
בונא, אני עלובה.. אין לי כלום.
בילוי השבוע:
יציאה לעיר עם שני הידידים הכי טובים
.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
יומראשון - הגרמנייה שלי
באה... ומאז, כהל יהיה מדהים.
חתונה ביומחמישי, ומצדה+ים המלח בשישי...
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא:
הגרמנייה שלי
.
תמונת השבוע:
תמונה שאני ממש אוהבת, מהאוטובוס בגרמניה, כשהיה משעמם..
לסיכום, איך היה השבוע?
נחמד, דיי משעמם... הרבה אנשים הבריזו לי מדברים שרציתי לעשות ברגע האחרון.
ומה התכניות לסופ"ש?
עדיין לא יודעת...
היום בערב כנראה או מסיבה, או סתם לצאת לעיר... ומחר לעשות סדר ונקיון אחרון לקראת בואה של הגרמנייה ביומראשון.

O0NoNi0O

New member
ייא גם אחותי הייתה בדבר הזה של גרמניה..

זאת מין משלחת של חילופי תלמידים נכון? חח זאתי שבאה אלינו הייתה ממש נחמדה, איך שלך?

חח כן!! חילופי תלמידים ../images/Emo13.gif

שלי פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. כשהייתי אצלם, ממש נקשרתי אליה ולכל המשפחה שלה.. וכשארזתי לפני הטיסה חזרה כמעט בכיתי. מאז [כבר שבועיים] אני חושבת עליהם כל הזמן, ומתה שהיא תגיע... אני ממש ממש מתה עליה.
וסוף-סוף היא באה, בעוד יומיים!! [כן, אני מתרגשת קצת יותר מדיי
]

Over My Head

New member
שלום. אני נוסעת../images/Emo42.gif

סתם אני לא....השיר הזה נתקע לי בראש ומסרב לצאת משם
חפירות בעמ!
דבר טוב שקרה השבוע: אתמול היה ממש טוווווווווווווב. ומצחיק
דבר רע שקרה השבוע: התמוטטות עצבים. חברות שהתנהגו מגעיל.רצון תמידי לבכות משום מה. הבן אדם שעשה את השבוע: הכי מוזר בעולם-אבל זה גם אותה אחת ש(די) הרסה לי את השבוע, אבל אתמול היא הייתה ממש מדהימה
פזינה שלי=] שיר השבוע: שייגעצ- את דומה לכלב. התחדשות השבוע: מיום שבת זה גם נחשב נכון?
היום היחיד הפנוי שאני יכולה ללכת בו לקניות( זתומרת-מוצאי שבת ) מכנס ארוך גזרה ישרה אפור כזה, וסווצ'ר ורוד חלק. שניהם מפוקס(אני מפרנסת אותם ממש טוב בזמן האחרון.גם ראיתי שם עוד מכנס מדהיםםם
שאני מתכננת עליו
) ציטוט השבוע: "טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב"
בילוי השבוע: אם לקרוא לזה בילוי.סתם כי היה מצחיק-ועידה שנתית. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לקנות את המכנס הזה.טקס רבין. ללכת לתל אביב ולסרט עם פזינה ועוד כמה דברים. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: אותו
תמונת השבוע: סטואיייייייייייייייייייייייייייייייייייי לסיכום, איך היה השבוע? מדהים איך שיום אחד יכול לשנות שבוע שלם. סביר++(בלי היום הזה זה היה יוצא חרא-----) ומה התכניות לסופ"ש?נתניה
וחברה שלי

נכון שפוקס לא גרועים כמו שהם נחשבים?!

הם משפתרים מקולקציה לקולקציה.
אני ממש מתה עליהם בזמן האחרון... אני שמחה שלפחות היום האחד הזה, שיפר לך את כל השבוע.

למעלה