יונה וקמנצינד,

קמנצינד

New member
זאת לא השאלה

השאלה היא האם איכפת לך מגלעד, או שאיכפת לך רק מעצמך ומתשומת הלב שאתה מקבל בעזרת ה'דעות' הטיפשיות שלך. ואת 'האמת שאני רואה' ראו גם מלי, יונה, פדוי שבי, דן בן תרצה, תום בן חיים, צלף קוצני, ועוד. אבל, כמו שאמרת, אין לאמת הזו שום קשר למציאות או לעובדות. כולנו מדמיינים.

נסה להתמודד עם המציאות

הייתה חבורה שקבעה באלימות את הטון בפורום הזה, אבל מתברר שיש כאן הרבה אנשים שיש להם מה לומר חוץ מהם. חוץ מזה אתה לא מפסיק לנדנד לי ונראה שאתה הוא שזקוק לתשומת לב. מושך לי בשרוול ללא הרף ומחפש עילות לפתוח בשיחות לא משנה על מה. נו די.

קמנצינד

New member
יש ביטוי כזה שאומר

הפוסל במומו פוסל אני יודע שאתה מחפש תשומת לב בצורה אחרת, אך באיזשהו שלב הבנתי שכשמדברים אליך יפה ומסבירים לך את הדברים לגופו של עניין, אתה רק עונה בצורה לא עניינית בשביל לעצבן. אז בבקשה תפסיק להתבכיין.

קמנצינד

New member
יש ביטוי כזה שאומר

הפוסל במומו פוסל אני יודע שאתה מחפש תשומת לב בצורה אחרת, אך באיזשהו שלב הבנתי שכשמדברים אליך יפה ומסבירים לך את הדברים לגופו של עניין, אתה רק עונה בצורה לא עניינית בשביל לעצבן. אז בבקשה תפסיק להתבכיין.

dariayaari

New member
תגובה,

אתה אכן נצמד לראובן, ואינני מבינה על שום מה. רצוי שתתיחס לדבריו שנאמרים היום באופן ענייני, ולא אל דבריו שנאמרו לפני כחודש. כי מה שבאמת חשוב, זה לא ראובן האיש. אינך חייב לאהוב אותו כדי שתקשיב לרעיונות שהוא מעלה כאן. ומכאן שלעשות ניתוח אופי לאדם זה או אחר בפורום, אינו יעיל ואף מפריע ביישום המטרה אשר לשמה אנו פה. ואגב, כולנו מבקשים תשומת לב. תכונה אנושית שאין בה רע. מאד חשוב לאפשר לאנשים פה להביע את דעתם באופן חופשי, מבלי לחשוש מהתקפות מילוליות. גם אם עולה הכעס, לעצור לפני שמקישים במיקלדת, ולחשוב אם זה מקדם את העניין שלשמו אנו כאן. תודה, דינה.

חבל שאת ממשיכה בקו האלים

היה עדיף שתביאי טיעון משכנע במקום לנסות ליצור רושם שלילי. א. מבחינת השובים טטנבאום היה קצין צה"ל בדרגת אל"מ. אין שום משמעות להיותו קצין מיל' ולא בשירות פעיל, ובטח "אזרחותו" לא הגנה עליו בפני התעמרותה השובים ועינויים. טיעון זה שלך הוא טיעון סרק ככל האחרים. ב. זה שאת אינך פדויית שבי עצמך אינו מונע ממך לדחוף את העמותה אליה את מקורבת, והרי את דוחפת אותה ללא ליאות.

שיבא2

New member
הפורום אינו כזה אנונימי

אינני יודעת על מה אתם רבים בכלל אבל פורומים ואינטרנט זה לא המקום האנונימי יש לגופים בישראל יכולת לעלות על מי כותב מה.... אז בואו נצא מהאשלייה שהמדייה האינטרנטית היא אנונימית היא לא

קמנצינד

New member
מה את מקשקשת ? איזה התעללות ?

מה זה ההאשמות האלו ? למה ניראה לך שאני דואג לפרסם את המשמרת, בפורום הנוכחי, כל שבועיים ? בשביל השעשוע ? אני מייצג כאן רק את עצמי. אני לא שייך לאף עמותה או אירגון, ולא חברתי לאף אחד. אותך, וגם את תומר וויינברג, או את מיקי ליבוביץ', או את תאיר רגב, למשל, פגשתי יותר פעמים ממה שפגשתי את יונה. אז בבקשה לא להעליל עלי שהתחברתי איתה. אני בכלל לא מכיר אותה. וגם אין לי שום מטרה ניסתרת. את כניראה רואה יותר מדי סרטים. וכמו שמלי כתבה, אם יש לך בעיה ספציפית עם מישהו, יש תיבת מסרים. דוקא התגובה שלך לא עשתה טוב לפורום. ככה שגם להאשים אותי ב'גסיסה של הפורום', היא האשמת שוא.

כל הכבוד על פרסום המשמרת כל שבועיים

אבל מאמץ ראוי לציון זה לא נותן לך זכות להשתולל באלימות ולסתום פיות לאחרים, כמו שאתה עושה עכשיו לדינה. מהו הפחד הנורא הזה מפני דעות שונות? מה זו הכיתתיות האלימה הזו? מומלץ שתעשה כפי שהמלצת ותפתור עניינים אישיים במסרים. שבת שלום.

קמנצינד

New member
אומר לך, ראובן, למה מחקו את התגובה שלך

קודם כל, עניתי לה על גבי הפורום, ולא במסר פרטי, בגלל שהיא הכפישה את שמי על גבי הפורום ולא במסר פרטי. ולמי שעדיין חושב שאני חברתי ליונה, הנה שני דברים שאני והיא לא מסכימים : 1.באחת הפעמים, כפי שזכור לי, היא קראה לך, ראובן, 'פרובוקטור'. אבל אני אפילו לא הייתי נותן לך את הזכות להקרא כך. מבחינתי אתה 'סתם נודניק'. 2.היא אמרה שאתה יכול לכתוב את דעותיך בפורום אחר, אך, לפי דעתי, בכל פורום שתכתוב בו- הנהלת הפורום צריכה למחוק את הודעותיך. אתה אמרת שלא איכפת לך מגלעד שליט, ושצריך לתת חסינות למחבלים על מנת שיוכלו לעשות פיגועים באין מפריע. לכן מחקו את ההודעה שלך. ובצדק רב, לפי דעתי.

שיבא2

New member
ראובן-

מהן הדיעות הכל כך יוצאות דופן שלך? גם לי יש דעות אחרות על כל נושא השבויים אולי נמצא פורקן אחד אצל השני, עם דיעותינו השונות אשמח לשמוע ממך. במיסרון , או פה לפורום. שיבא

גם אני לא יודע

מה כל כך יוצא דופן בתגובות שלי. כתבתי לך את תימצותן בתשובה לשאלתך מה ניתן לעשות עבור גלעד.

קמנצינד

New member
אני יודע ! וכבר הסברתי לך

אתה אמרת שלא איכפת לך מגלעד שליט, ושצריך לתת חסינות למחבלים על מנת שיוכלו לעשות פיגועים באין מפריע. לכן מחקו את ההודעה שלך. ובצדק רב, לפי דעתי.

בשום אופן לא כתבתי את מה שאתה מייחס לי

ולו משום שאין אלו עמדותי. יש לך כנראה בעייה קשה בהבנת הנקרא או שיש לך בעייה אחרת שגורמת לך לכתוב דברים שאינם נכונים. אבל אתה אתה מסלף לא רק את דברי אלא כותב דברים משונים מאוד גם לאחרים כאן מן הראוי שתבדוק את עצמך.

קמנצינד

New member
אתה כל פעם עונה לא לעניין

אתה מכניס מילים לפה של אנשים, ממציא דרישות של החמאס, ובכלל מעוות את כל המציאות. אז בבקשה אל תתבכיין שמייחסים אליך דברים לא נכונים. קודם כל תבדוק את עצמך.

Shira Esther

New member
אני אישית

לא מצאתי את מקומי בפורום ובפעילות בכלל, מסיבות דומות. באמת, חבל- כי כשרק הצטרפתי היתה לי מוטיבציה עצומה שהתפוגגה.

נגיעוT

New member
חבל

המון פעילויות נעשו ונעשות בלי קשר לוויכוחים אלו ואחרים בפורום צריך להבדיל בין מילים למעשים. ומי שבאמת רוצה-עושה.

למעלה