יונה וקמנצינד,

Shira Esther

New member
אני לא בטוחה.

במשמרת שבה הייתי, היתה אווירה מיליטנטית מאוד. אני, גם בנושא שדרות, משאירה את ההחלטות למקבלי ההחלטות ומעדיפה מלעסוק בהעלאת המודעות בקרב העם. היות והובהר במשמרת שלא כך מטרתה- העדפתי להימנע מלהגיע.

יונה1

New member
אוירה מיליטנטית במשמרות בירושלים???

לא שאני מנסה לשכנע מישהו להגיע למשמרות בירושלים. איני מעוניינת להמליץ לזולת מה כן או לא לעשות. אבל במידה שמישהו קורא את דבריך האלה ומבטל את תוכניותיו להגיע לשם בגלל המילה "מיליטנטיות", אני רוצה לשגר מילות הרגעה. המשמרות בירושלים, גם על פי הגדרתן כ"משמרות עירנות", וגם על פי הצילומים אותם ראיתי, הן המשמרות הכי מעודנות שניתן להעלות על הדעת. בלונים, גיטרות, פואמות, הרצאות - אלה נחשבות ובצדק למשמרות "עירנות" עדינות לעילא ולעילא. להבדיל אלפי הבדלות - שריפת צמיגים, חסימת כבישים שמביאות למעצר המפגינים, קריאות גנאי ברמקולים נגד ראש הממשלה, הגדרת הארוע כ"הפגנת זעם" - זה אולי אולי מתחיל להחשב למיליטנטי. קמינצד, שמשתתף קבוע במשמרות העירנות מוזמן לענות על מי משתי האופציות עונות "משמרות העירנות".

Shira Esther

New member
את מדגימה יפה

את הביטול שבו אני מרגישה שמתייחסים לדבריי. אמרתי אווירה מיליטנטית, לא מעשים כאלו, ואני עומדת מאחורי זה.

קמנצינד

New member
התכוונת למשמרת בירושלים ?

חשבתי שהתכוונת למשמרת אחרת, שאני לא יודע על קיומה. באופן כללי את יכולה להבין, שאם המשמרת מתקיימת מול בית ראש הממשלה, אז יש בה משהו מחאתי. חוץ מזה, ומהעובדה שבמשמרות האחרונות חוסמים את הכביש לכמה דקות בסיום המשמרת, וגם זה באישור, ובעזרת, המשטרה, אני לא הרגשתי מעולם בשום אוירה מיליטנטית במשמרת.

למעלה