יוני רועה - לא קול ולא שופט - חושך בעניים

צרעה

New member
יוני רועה - לא קול ולא שופט - חושך בעניים

מזל שיש שם 2 אנשים שמבינים במוסיקה קובי אושרת - מבריק אלדד - מבריק

abigl

New member
רועה הוא רק רואה זמר לפי צבע עורו. בני ואילנה

אלה הפייבוריטים שלו והוא לא רואה אף אחד ממטר. נראה כאילו הוא רק רואה ובכלל לא מקשיב ולא משנה מה הם ישירו. נראה לי טיפוס לא משהו. רצו לצאת ידי חוב והביאו שופטת אחת אישה ושופט אחד מזרחי. אבל יכלו לבחור קצת יותר טוב.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

לאחר קריאה של מספר תגובות- השאלה שלך, זו בעצם המסקנה המתבקשת! כל אותם אלו אשר באים בתלונות על חוסר המקצועיות של יוני רועה, עושים את אותו הדבר. שופטים אותו (!!!) בחוסר מיקצועיות. לאורך כל החודש שהתכנית משודרת, רוחמה נתנה ביצועים לא משהו, בלשון המעטה. לפי דעתי, יוני רועה הוא השופט היחיד שאומר בפה מלא - המלך הוא עירום! (במקרה הנ"ל- המלכה היא עירומה) דר"א, גם בשבוע שעבר, יוני רועה היה היחידי שאמר לאבי טולדנו את מה שרובנו מרגישים. שירה מונוטנית והגשה שחוזרת על עצמה.

רגע רק רגע

Active member
קבלי תיקון...

מוריד את ה- בלשון המעטה. שמעתי עכשיו את הביצוע של רוחמה ל- "ארץ טרופית יפה" וזה היה גרוע להחריד. וחבורת השופטים המלוקקים... כולם הולכים סביב סביב ואף אחד לא מוכן לומר את האמת. "אני לא יכול לשפוט את הביצוע..." "היה נחמד..." ורוחמה... רוחמה שוב מתרצת. תמיד יש לה תירוץ

abigl

New member
נו באמת... תן לפורטיס לשיר ירושלים של זהב

זה ייצא כמו קרקור של תרנגול. אי אפשר לתת לרוחמה את ארץ טרופית שלא נמצא בכלל בסולם הקולי שלי. זה לא קשור ברצון או בדרך של הביצוע, זה פשוט לא אפשרי מבחינה פיזית/קולית. לכו ללמוד קצת מוסיקה לפני שאתם פוסלים אדם.

רגע רק רגע

Active member
חחחחח את עוד מדברת?!

הרי כל מי שלא "פגע" לטעמך המוסיקלי - פסלת על הסף! כל הזמרים האחרים צריכים להתמודד עם אותה הבעיה של לשיר שירים לא מהז'אנר שלהם או כדבריך "שלא נמצא בכלל בסולם הקולי שלה" (הרשיתי לעצמי לתקן אותך קלות במילה שלה
) חלקם עושים זאת בהצלחה (בני ואדם), חלקם מביאים את יכולותיהם המוסיקליות בעיבוד (מייקל), חלקם מבצעים באותה צורת הגשה חוזרת ומשעממת (אריק ואבי) ויש את רוחמה
הגיע הזמן שכל חובבי רוחמה יודו על האמת - בחודש האחרון רוחמה מבצעת, גם את שיריה, בצורה גרועה ביותר. וזו הסיבה לכך שהיא תמיד "זוכה" במקום האחרון שבוע אחר שבוע ולא משנה מיהם השופטים. ועוד משהו- בתכנית שהנושא שלה היה זהר ארגוב, היו מי שטענו כי המשחק מכור לטובת בני אלבז. מעניין מה דעתם של אותם אלו, לאחר שהפעם על הזמרים לבצע שירי להקות צבאיות? האם גם עכשיו המשחק מכור והפעם לטובתה של רוחמה?

את שיריה היא ביצעה בצורה הכי מעולה שיש

ואדם לא היה טוב בכול השירים ובשיר של ליאור נרקיס הוא התרסק ומייקל הרס לגמרי את השיר של זוהר ארגוב

רגע רק רגע

Active member
בעוד שאצל אדם...

הכשלון היה חד פעמי, אצל רוחמה זה חוזר שבוע אחר שבוע. כל פעם יש לה תירוץ אחר (מתברר שגם לאוהדיה
).

אני מתייחס ספציפית לכול שיר בנפרד

בשיר האחרון שהיא שרה זה היה ברור לי מראש שהיא לא תשיר טוב בשיר "הילדה הכי יפה בגן" היא לא שרה טוב באשמתה ולגבי השיר הזה אני לא מסנגר עליה בשיר של זוהר ארגוב השופטים דווקא אהבו את הביצוע וטלטעמי היא שרה בסדר אבל אמרתי שהיא סילסלה יותר מדי אני לא ממעריציה של רוחמה

רגע רק רגע

Active member
ועדיין...

אי-אפשר להתעלם מהעובדה שלא משנה מיהם השופטים, היא "זוכה" למקום האחרון. יש סיבה לכך. ולכן אני אומר - הקץ לתירוצים!

בסדר אבל הקהל לא חייב להסכים עם השופטים

אם שף יפתח מסעדה אז הוא ירצה לקבל פידבק מהציבור ולא משפים אחרים

רגע רק רגע

Active member
וזאת הנקודה!

כל הדיון החל מכך שמישהי שלחה אותי ודומיי לקורס במוסיקה. בעוד שאותה אחת מביעה את דעתה הסובייקטיבית, היא מתעלמת מהעובדה הברורה- רוחמה נתנה ביצוע גרוע (ואני עדין).

זה באארור מדובר באותו שטנץ/tapuzforum/images/Emo3.gif

כל העולם לא בסדר,לא מבין ואין לו מושג במוזיקה. כל העולם לא יודע לבקר את רוחמה כמו שצריך רק הם המבינים הגדולים. יא יא בטח/tapuzforum/images/Emo269.gif

רגע רק רגע

Active member
ברוחמה...

יש הכל. אישיות חביבה (לעיתים חביבה יתר. מה שנקרא - דביקות) מייצגת את המגזר "הנכון". ארץ ישראל ישנה והטובה {את מבינה, אחד כמוני ששירת בתותחנים ועושה מילואים, לא נחשב לכזה, רק כי העזתי לא לחבב את שירתה (הגרועה) של רוחמה} עוזרת לזולת (במקרה זה, אין מקום לציניות) משתתפת בכל מטלות הבית. בקיצור, הכל. רק חסר דבר אחד קטן ושולי. יכולות בשירה. והרי שעל דבר כזה פעוט, לא נוכל שלא לתת לה לזכות בתחרות שכל כולה הוא- שירה

נכון מאוד/tapuzforum/images/Emo127.gif/tapuzforum/images/Emo45.gif

אנלא קראתי תתגובות שלך בנושא לפני שהגבתי והדעות שלנו זהות שהרגשתי שאני יכולה לכתוב אותו הדבר בדיוק /tapuzforum/images/Emo6.gif רוחמה אפילו לא הטיבה לשיר את שיריה כמו שצריך אולי מלבד בארץ אהבתי שגם לא היה מושלם. גם בעיניי אבי וסיני הכי פחות מצליחים עם סגנונות שזרים להם אבל רוחמה בכלל לא מצליחה.אחר כך זמרת בסדר גודל של אילנה מודחת, אתה קולט? המעריצים של רוחמה כאן לא מסוגלים להודות שאילנה זמרת בינלאומית וירטואוזית ענקית שהיכל התהילה ממש נולד בשבילה.אם הם לא מסוגלים להעריך יכולות כמו שניחנה בהם אילנה ועוד אחרי זה טוענים שאנחנו או ששופטים מקצועיים לכל הדעות לא מבינים במוזיקה מעיד הרבה עליהם ועל בורותם בתחום. אנחנו רואים את אותם דברים בדיוק שראו הזמרים כששפטו את רוחמה וגם עכשיו את הדברים שהשופטים רואים. אני שואלת האם גם כאן מדובר בקונספירציה? האם יש אדם ביקום הזה שיבקר את רוחמה ויהיה מספיק מוערך ובכיר עבורם? אני מסופקת

רגע רק רגע

Active member
גם כעת...

בהאזנה של חצי אוזן, בני עולה על רוחמה. וזה עוד במגרש הביתי שלה, כביכול. רק סייג קטן- אני לא חושב שאילנה היא זמרת בינלאומית. יש לה את היכולות שלה. בטח יותר מאשר לרוחמה.

למעלה