יוני רועה - לא קול ולא שופט - חושך בעניים

לואיזה7

New member
רוחמה רז שרה נהדר והיא חייבת להיות בגמר

מעניין שנטפלים לרוחמה. יש שם זמרים שלעיתים שרים כראוי ולעיתים סתם צורחים. רוחמה שרה יפה ומרגשת והרבה אוהבים את שירתה, וכן - לא תמיד היא חייבת להיות במיטבה. ולשבי ולשופטים המכובדים : די להתפלא למה היא נשארת. השאלה החוזרת הזו מורידה דווקא מכבודכם.

/tapuzforum/images/Emo127.gif אבל הם לא החמיאו לה

הביצועים שלה לאורך כל התכנית היו נוראיים פשוטו כמשמעו.היחידי שהיא צלחה היה בארץ אהבתי.זה שהיא הגיעה עד הלום לא אומר מאומה על היותה מבצעת טובה אלא מעיד על כך שהקהל עושה דווקא.אין לתופעה הזאת שום סיבה הגיונית.

היו לה עוד ביצועים טובים כמו אבינו מלכנו ועוד

וכן נכון שהיו לה גם הרבה ביצועים לא טובים אבל הקהל החליט להשאיר אותה לא כדי לעשות דווקא יכול להיות שכעס על שופטים מדרבן קצת אבל זאת בטח לא הסיבה העקרית

באבינו מלכנו תלשתי שערותיי/tapuzforum/images/Emo3.gif

אפילו הקב"ה לא רצה להקשיב לה באבינו. היא שרה את זה שוב עם האותיות הנמשכות שלה עד אין קץ ,שוב אותו השעמום. שיר תחינה לשם צריך להתבצע כמו שבנג`ו הפליא לבצע במזמור לדוד.זה ביצוע כובש, מרסק ומפיל.

נראה לי שאת בטעם מיעוט

בשיר הזה אפילו השופטים פירגנו לה וזה לא בגלל שלא היה צריך לתת ניקוד, כי עובדה שהם לא פירגנו לכולם אם היה ניקוד באותו ערב אז היא לא היתה במקום האחרון

עמירו, כואב לי הלב עלייך, אילנה שלך

הודחה, כמה חבל, אבל אני בטוחה שהיא תלמד להבא דרך ארץ, אז הקהל יאהב אותה מחדש.בינתיים רוחי האשה היחידה בבית, המציאות מדברת, אין מה לעשות,

רגע רק רגע

Active member
אולי לא מקום אחרון...

אך גם לא בין שלושת הראשונים. הקטע של הפרגון הזכיר פרגון לילד נחשל. כאילו אמרו לה - כל הכבוד על המאמץ. לעומת זאת, בילד המוצלח הטיחו ביקורות, כי מצפים ממנו ליותר.

רגע רק רגע

Active member
כן, היא כבר עשתה חזרה.

ואני בטוח שלא תירצי לקרוא את דעתי על הביצוע

הבוס שלי אומר צוחק מי שצוחק אחרון חחחחחחחחחחח

והוא צודק מאוד, כפרה עליו, הוא זה שהחדיר בי את האהבה הרבה לרוחי המדהימה . כן יירבו בוסים כאלה בעולם.ובמיוחד כאלה שאוהבים את הזמר הארצישראלי,

למעלה