יוסי בובליל בבית חולים הוא התעלף בזמן הצום

יNOT

New member
באיזה מצלמה זה היה?! ../images/Emo3.gif

מאיפה המקור לדיווח הזה?

יNOT

New member
../images/Emo4.gif עוד רעיון לסיבה לפוסט הזה

היות ואנשים לא יודעים מה קורה בווילה כרגע, ע"י זה שמפיצים שמועת כזב שאחד שיש לו הרבה אוהדים ומעריצים, נמצא בבית חולים, זה בעצם מבטיח שאנשים יחזרו לראות את השידור רק בשביל לראות מה שלומו והאם זה בכלל נכון. אני מאוד מקווה שבהפקה הזו לא נוקטים בכאלה טקטיקות נמוכות. (אני מעלה את האפשרות הזו היות וכותב ההודעה המקורית נרשם לא מזמן לתפוז ) אם זה באמת רק תעלול פרסומי זה פשוט מגעיל!

יNOT

New member
אז את יודע ממקור מוסמך שזה האמת?

(נמנע מאייקונים כדי לא לפגוע בכבודך )

יNOT

New member
ולהזכירך היו פה אנשים בפורום שאמרו ששמעו...

ברדיו שיהיו שידורים ביום כיפור באינטרנט. (אמרו שזה נאמר בגל"צ אם אני זוכר נכון ) עד היום.... כמו שאתה מבין(אם תשתדל ) יש מספר לא מבוטל של אנשים בפורום שמשקרים מכל מיני מניעים שונים, אמת היא דבר דיי נזיל בפורום.

איתי בל

New member
לא יודע אם זה נכון או לא

פשוט הפראנויה שלך מצחיקה אותי בא בנאדם כתב הודעה כדי שילדות בנות 12 יאכל רט ואשכרה אכלת סרט כפול הוא רצה לעבוד עליהן בסוף פחדת שההפקה רוצה לעבוד עלייך גם כשמנסים לעבוד עלייך אתה מנסה שיעבדו עלייך פעמיים

יוליקה

Member
מנהל
אם יוסי בובליל התעלף זה לא בגלל הצום

הצום החל רק ב-17.00 ואתה כותב שהוא נילקח לבי"ח אחרי כ-6 שעות? אם זה היה קורה היום אז אולי... אבל לא כמה שעות ספורות אחרי ארוחה מפסקת!!!

יNOT

New member
בריאות של אדם לא קשורה בהכרח לצום

(שוב אני לא אומר שזה נכון, ובאמת שלא איכפת לי , אבל טיעונים של "היגיון" פשוט לא תופסים פה, אין לכם שום אפשרות להוכיח שזה שקרי ) זה הסיבה למה לא מכבים מצלמות בתוכנית ריאליטי של 24 שעות ביממה שמשודרת לייב לקהל הצופים בבית

יNOT

New member
אם אתה צודק זה אומר שבהפקה הזו...

נוקטים בטקטיקות פרסום מאוד נמוכות
וכל זה רק בשביל שאנשים יחזרו לצפות אחרי יום כיפור?!

lightflake

New member
לא קשור להפקה

יותר סיכוי שאיזה ילד חסר-חיים ומשועמם מהחג החליט לכתוב את זה כי מצחיק אותו לעורר גלים של שמועות חסרות שחר

יNOT

New member
הבעייה היא שאין דרך לשפוט ../images/Emo88.gif הרי אין

ולא שידור בשום צורה אחרת, כל הידיעות שתקבלי הם שמועות, ולכן זה גם יכול להיות "הדלפה" של ההפקה. (בדיוק בגלל זה לא מכבים מצלמות בשידור חי של 24 שעות )

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אתה ממשיך להעליב אותי

סבבה. תיהנה. כנראה שאתה באמת פה רק בשביל לעקוץ אנשים בפורום

איתי בל

New member
לא אתה בת 12 היא בת 12

תלמד מי שנעלב הוא עלוב אין לך מה להיעלב אני אומר לך לגמרי בשבילך אל תזיהר ממני אני לא כמו דבורה כשאני עוקץ תחשוב על זה אחי נכנסה לפה מישהי סתם כתבה יוסי בובליל בבית חולים בלי פירוט בלי תוכן סתם כותרת מזכיר לי כשהייתי בן 14 הייתי עמריץ את אביב גפן היו באים אליי אביב גפן מת ציפו שאתחיל לבכות כמו נקבה ואתה... אני יודע איך גלגלי המחשבה שלך עובדים בהתחלה אתה מתעצבן שסוגרים לך את השידור של החא הגדול אחר כך אתה מעודד את עצמך שבזה שהם סוגרים את השידור אז יפסיקו לצפות בהם כמו שכבר שבועות כל פעם שהם עושים משהו אתה בטוח שבגלל זה יפסיקו לצפות בהם ואתה כל כך משכנע את עצמך שכבר נדמה לך שמישהו מההפקה יושב עכשיו בבית... באמצע יום כיפור!!! ואומר לעצמו אוי לא אחרי יום כיפור אין לנו אחוזי רייטינג מהר תשלחו מישהי... שוב.. באמצע יום כיפור! שתכתוב בפורום תפוז שיוסי בבית חולים זה יתן לנו 30 אחוז רייטינג אחי זה כבר ברמה פסיכוטית כאילו...רציני...

יNOT

New member
תענה על זה ובזה אני מסיים את השיחה

(קודם כל אחרי שהבהרתאת העניין, אין בעייה,
טעיתי שהפניתי את התגובה שלך אליי ) אתה רוצה להגיד לי שבכל השרשור הקטן הזה אף נציג של ההפקה לא כתב?

איתי בל

New member
אם כן אני חותך אשך

אם יש מישהו מההפקה שביום כיפור אשכרה אכל סרט חשש לרגע בכלל שבגלל היום הזה יותר לא יהיו לו צופים שב12 בלילה של יום הכיפורים הוא נכנס בכינוי נוני131 וכתב שיוסי בובליל בבית חולים וחשב שזה מה שיציל אותו אני חותך אשך חתום גמור לך תוכיח אני מכין את הסכין אתה יודע מה מפליא אותי? שבאה לפה ילדה בת 12 כותבת כותרת כזו ואתה מתחיל עם החשדות אבל עד עכשיו אחרי כל זה פעם אחת לא טענת שאולי אני מההפקה ואני מקבל משכורת קבועה כדי לדאוג שאף אחד לא יגיד עליהם משהו רע כדי להגן עליהם ולפרגן לשי כי הם גם ככה מרמים את המשחק לטובתו מילא היית מאשים אותי בזה... אבל להאשים ילדה בת 12? ועוד להאשים אותה אבל לרגע לא האשמת אותי זה קטע מטורף

יNOT

New member
זה אף פעם לא היה שאלה של שיעמום זה שאלה של...

רייטינג האם זה פרסום נלוז שמטרתו היא לעורר סקרנות בלב בקוראים כדי שייחזרו לצפות בתוכנית אחרי החג? זו השאלה היחידה, ההפקה להזכירך היא לא חפה מפשע, אפשר לקרוא על זה גם בפורום, ככה שזה לא מופרך להאמין שהם קשורים לזה. (במיוחד בגלל שאין שום דרך להוכיח אחרת- ואתה יודע למה אני מתכוון
)

למעלה