יוסי בובליל בבית חולים הוא התעלף בזמן הצום

droriko

New member
כזה הוא נוטי

הוא ננעל על עיקרון מסויים ומעלה עליו 2000 הודעות זהות , רק אם הרכב סמיילים שונה . אני כבר לא טורח להיכנס להודעות שלו

יNOT

New member
חחחח זכותך

אם אתה כל כך משוכנע שזה לא נכון, אני מבטיח לך שאני אדם הגיוני. תן הוכחה שזה שקר קצת קשה.....

איתי בל

New member
יש אנשים שגם כאשרי המצלמות היו פתוחות 24 שעות

הם לא ראו כלום והיו עיוורים מידי מכדי להבין ויש אנשים שגם אם תסגור את המצלמות יוכלו להגיד לך מה הולך שם אני יכול להגיד שילדה בת 12 היא לא מהאנשים שיודעת מה הולך כשהמצלמות סגורות ואתה תראה את האשך שלי כערבות ותפסיק להתעסק בזה

יNOT

New member
קודם כל אני לא יודע מאיפה לקחת את הגיל של...

כותב ההודעה המקורית, בכרטיס שלה בתפוז רשום גיל 22. (מאיפה בא לך 12 אני באמת לא יודע...) צודק לגבי אנשים שבוחרים להתעלם מדברים מסויימים שהם ברורים מאוד לעין בתוכנית.
וצודק גם לגבי אלה שפשוט משקרים בלי הבחנה...
אבל אין לך אפשרות לקבוע מה נכון ומה לא , איך לך אפשרות להפריך את הטענה הזו, כי אין שידור - וזו הסיבה שלא מכבים מצלמות בתוכנית ריאליטי של 24 שעות ביממה וד"א: אני עזבתי את הנושא הזה , אתה הוא זה שפנה אליי, סתם...פתאום. ("האשך" שלך הוא ערבות למשהו אחר, כדאי שתקרא את הפוסט שלי בנושא שוב...ואתה יכול לשמור לך אותו
בכל מקרה )

איתי בל

New member
אתה קולט כמה עיוור אתה?

היום בשעה 13:46 אתה כותב הודעה בנושא אני מגיב לך ואתה תמים... אני עזבתי את הנושא אני לא יודע מאיפה נפלת עלי פתאום... זה שמישהי כתבה עכשיו שיוסי בובליל בבית חולים בלי שום הוכחה בלי שום הסבר בלי שום דרך בשבילה לדעת את זה בכלל בלי שום כלום כל כך מעסיק אותך שאין לך הוכחות שזה אחרת אתה לא קולט שצילום בוילה 24 שעות אלו לא מצלמות בטחון כדי שתוכל לעקוב אחריהם ולהוכיח דברים זה שאתה מתעסק בנושא זה דבילי אבל ניחא מותר להיות דבילי זה שאתה לא קולט איך שאתה מתעסק בנושא... זה כבר עצוב

יNOT

New member
אני לא מבין למה אתה בוחר להתווכח על מה שאתה..

פשוט לא יכול להוכיח לכאן או לכאן אפשר להגיד מה שרוצים וזה יכול להיות אמת או שקר, וכל זה בגלל שאין שידור ! אתה יכול לטעון לטרולים שבאים לפורום בשביל להפיץ שמועות, אבל היות ואין לך אפשרות לומר אחרת ולספק לכך איזשהם הוכחות אתה יכול רק להפיץ שמועות כנגד (שזה מה בעצם אתה עושה )

איתי בל

New member
ברור שאני יכול להוכיח

אתה פשוט לא מסוגל לראות אבל זו לא הנקודה אפילו עצם זה שזה מציק לך עצם זה שאתה מתעסק בזה עצם זה שעברה לך המחשבה בראש זה מה שפתטי תחשוב על זה! באה לפה מישהי כתבה יוסי בבית חולים זהו כלום חוץ מזה ההודעה עד עכשיו הייתה הולכת לעמוד אחר למי אכפת אין בזה כלום אבל בגללך ורק בגללך זה נהפך לדיון כי איך אפשר לדעת! מישהי אמרה ועכשיו אי אפשר להוכיח כי אין שידור עצם זה שחשבת על זה זה כבר עלוב והלוואי הוייתי עושה את זה במקומה כי הייתי עכשיו מתגלגל על הריצפה ממך כמו שבטח זה מה שהיא עושה ברגעים אלא אני מתחיל להבין למה אתה כל כך חושש מלצאת פראייר אתה באמת פתי ואם הייתי עיוור כמוך גם אני הייתי בודק כל שניה איפה יש חורים פשוט מצחיק שכמה שאתה עסוק בלבדוק איפה דופקים אותך וחושש מכל דבר במקומות שכן רוצים לדפוק אותך מצליחים מצוין אתה הוכחה מהלכת שיש אלוהים זה משהו

יNOT

New member
תוכיח !

לפני שיתחיל השידור החי שוב... זה אמור להיות קל , לאדם שמשוכנע בצידקתו

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אתה כנראה חכם יותר מכל באי הפורום

אין טעם לומר לך בהצלחה , עם חוכמה כזו זה כבר הכל משמיים.

איתי בל

New member
עוד פעם אתה מדבר ברבים?

עד כה אתה היחיד שלא הצליח לראות את ההוכחה

יNOT

New member
צודק, כנראה את הסיפור הזה לא שמעתי עוד...

"בגדי המלך החדשים" וגם את המשל של הילד שקרא זאב.. בכל מקרה העיקר שאתה הצלחת להוכיח את צדקתך (וכמובן שעשית את זה בלי לראות השידור החי, ולפני שחוזרים לשדר לייב )

איתי בל

New member
עכשיו אפשר לדבר ברבים

כולם עשו את זה בלי לראות את השידור חי רק אתה לא

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

(לא ספרתי כמה אנשים זה מדובר , אבל אי אפשר להתכחש לזה שלא היו אחרים שטענו אותו הדבר )

יNOT

New member
אני משער שתספק הוכחה בצאת יום כיפור...

כשהשידור יחזור, רק רציתי לומר שלא תטרח , משני סיבות: 1. זה רק יחזק את הטענה המקורית שלי. 2. אני לא יהיה פה. (והיות והרוב "רואים את בגדי המלך החדשים" אין טעם לשכנע את המשוכנעים )

ההודעות שלך לפעמים פשוט מתסכלות..

כבר הפסקתי לספור כמה פעמים פתחתי להגיב לך ובסוף וויתרתי כי ידעתי שזה יפול על אוזניים ערלות.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif חופשי את יכולה להגיב

ואוזניים ערלות, זה מה גם אני יכול לטעון

למעלה