יוסי בובליל בבית חולים הוא התעלף בזמן הצום

בלאגנית

New member
נראה לכם הגיוני באמת

תמחקו את השרשור המיותר הזה.... איך התעלף...הצום התחיל לפני 5 שעות וכבר התעלף חחחח נו באמת

יNOT

New member
וד"א

את חמודה
ויש לך אחלה גוף
(מצטער על זה , כנראה שהשעה המאוחרת משפיעה עליי )

יNOT

New member
כן, זה הגיוני

(מבחינה רפואית אין פה סתירה ) מי כתב את זה ולמה זה כבר עניין אחר, אבל אין אפשרות להוכיח אחרת.

gilig9

New member
שאלה למביני עניין..

זה לא קשור למה שדיברתם, אבל ממש מציק לי שאני לא יודעת, ואני מניחה שאתם כן, אז אשמח לתשובה: מה קרה בין שי לשפרה? למה הוא כועס עליה? תודה...

יNOT

New member
ברוכה הבאה לתפוז , אבל פעם הבאה...../images/Emo8.gif

את זה לא רושמים בפרופיל האישי שלך בתפוז. במיוחד אם אתה רוצה תשובות. "פרופיל זה נפתח למטרות שיווקיות "

Saladin

New member
רייטינג למה? לשידור בלייב?

הרייטינג שמעניין אותם יותר זה הרייטינג של השידור בערוץ 2 שיהיה רק ביום ראשון. אז נניח שבסוף כיפור חלק מהאנשים ייכנסו מתוך סקרנות לראות אם בובליל נמצא או לא. מיד הם יראו שהוא כן נמצא ואז לא תהיה לזה שום השפעה על הרייטינג. אם ככה חושבת ההפקה אז היא קצת מטומטמת.

פרוקט

New member
הוא כתב "בזמן הצום" לא בגלל הצום

לבן אדם יש סכרת והוא חגג מאז שנכנס לוילה ועד היום עם אוכל שאסור לו לאכול ובסעודה מפסקת יש ריכוז של מאכלים שאמורים להחזיק את מי שצם אבל מסוכן מאד למי שאמור היה להיות בדיאטה מיוחדת וכבר יותר מחודש חוגג כך שזה בהחלט יתכן שהוא התעלף.

actress

New member
אם התוכנית היתה משודרת ב 1 באפריל

חבל על הזמן מה שהיה הולך פה....

יNOT

New member
../images/Emo124.gif ושוב אני אגיד

בגלל שאין שידור וכל אחד יכול לבוא ולומר מה שהוא רוצה , אין לכם אפשרות להפריך את זה, אפילו לא בטיעון שזה "היגיון" (וזה הסיבה שלא מכבים מצלמות בתוכנית טלוויזיה של 24 שעות ביממה )

actress

New member
אם ה"מישהוא" הזה הוא אני במקרה אז אני בת

לא בן ככל שידוע לי, והתכוונתי בכלליות אם התוכנית היתה משודרת ב 1 באפריל, היו פה הרבה ידיעות, וכו'...

יNOT

New member
סליחה על הטעות שלי, לא התכוונתי להעליב

ואת צודקת, אבל גם בלי שהתוכנית משודרת ב1 באפריל עדיין יש מספיק שמועות, ואין אפשרות להוכיח אותם כשקר- לפחות עד שיחזור השידור החי (חוץ מההסבר של איתי בל, כמובן )

actress

New member
לא טענתי שיש שקר, פשוט מבאס ונמאס שכל דקה

מתחילים לכתוב פה דברים לא נכונים, והעלתי נקודה שאם התוכנית היתה משודרת ב1 באפריל, בכלל חבל"ז בזבז

למעלה