יוסי בובליל האיש והאגדה מלא משפטים שלו שאספתי

ExsoTic Cop

New member
יוסי בובליל האיש והאגדה מלא משפטים שלו שאספתי

*"לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" *"יש לי חשק , אבל אין לי נשק" *"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " *"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" *"איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" *"צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" *"השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". *"המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" *"אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" *"אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" *"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" *"נשים , מגזע עמלק" *"אל תהיה בז כשאתה ברווז" * "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" *"תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" *"כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" * בובליל לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" *"זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" *"יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" *"גברת ונסיה" *"יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" *"ללב ולמח יש אותו כח" *"כול היום המצלמה הזאת עליי כל הפילים שלה מבזבזת עלי" *"היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" *יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". *יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" *"ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" *"היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" תהנו:)

וואיי גדול תודה!!

הוא כל כך מצחיק!!!

דורה32

New member
אתר חדש על יוסי בובלין

אתר פצצה על הדורבן עם כל החומר (הכי מצחיק) עליו כנסו לאתר:yosiboblil.tipo.co.il

My Little Fairy

New member
בהתחלה ממש לא סבלתי אותו

עכשיו, בקטעים שהוא לובש חולצה, אני ממש יכולה לאהוב אותו, למרות שהוא עושה מעצמו סוג של דמות. רק בבקשה! שיבין כבר שלא רצוי שאדם בגילו יהיה חשוף חזה על הפלזמה 42 אינץ שלי!!

אין שום בעיה שיופיע ללא חולצה

ממה את מפחדת? אה ותודה שדאת ליידע שיש לך 42" - מה קנית אותה אתמול שהרגשת את הצורך?

My Little Fairy

New member
לא עושה לי טוב בעיניים ../images/Emo7.gif

דווקא ישנה. זכינו בה בפייס שנה שעברה.

פאתטי

משפטים של ילד בן 12 שמנסה להצחיק את הכיתה. אני לא מאמינה שאספת את כל זה.

פאתטי פאתטי

שיוסי ייצא מהווילה הוא ירוויח ביום מה שאת מרוויחה בחודש חוץ מזה אפשר להגיד ש75%-85% מהפורום אוהב את יוסי ואת המשפטים שלו אני לא מאמין שאמרת את זה

ירוויח ביום את מה שהיא מרוויחה בחודש - איך ?

העילג הזה יקבל תוכנית ? אתה רואה אותו מקבל קמפיין ל.....מחזיק מפתחות / פותחן בירה לערסים ?

אתה צופה בתוכנית או שסתם קראת את המשפטים?

כי אם אתה לא צופה זה לא יצחיק. יוסי פשוט קורע. מה שמצחיק שהוא בן אדם מבוגר שמדבר כמו ילד או נער. הוא עושה את התוכנית למה שהיא, בלעדיו היא משעממת. אף אחד לא מעניין, מרתק (למסך) ומצחיק כמוהו, גם לא לאון.

S SRV

New member
ביום א האחרון הוא אמר לעינב עוד משפט מצחיק...

שלא יוצא לי מהראש "חשדהו וכבדהו ואם הוא לא בא לך טוב שפדהו"

S SRV

New member
אחותי

כן לא שמתי לב. וכל הכבוד על אוסף המשפטים..

הוא לא אמר "כבדהו וחשדהו ואם לא - שילך למנגל"

לדעתי הוא אמר את זה בחדר האח הגדול, על נעמה.

בהלםם

New member
חחחח סוטול סוטול סוטול

"עיניי.. שיפרי.. קרן... נעעעעעעעמי" "מזה כל הקש הזה מאיפה הוא הגיע?.. אולי עושים לוונסיה הפתעה" יוסי מדיח את וונסיה "וונסיה..היא כל הזמן מדברת על חיות וסוסים הייתם צריכים לשלוח אותה לחווה"

FrequencyMafia

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כןןןן ראיתי את זה ענקקקקקקק הרג אותיייי

למעלה