יוסי בובליל האיש והאגדה מלא משפטים שלו שאספתי

סחטיין על חברי הוילה שלמרות שאין להם שעון כבר

23 יום, הם עדיין, יודעים מה השעה כמעט במדוייק, איך זה קשור לשירשור יוסי? כי הוא הראשון שידע לפי השמש ולימד את כולם, לא?

קפרי

New member
סבתא שלי לימדה אותי את זה לפני 40 שנה, באמת

כך כולם השתמשו פעם כשלא ידעו לקרא שעון.

omer719

New member
ואו תודה רבה../images/Emo6.gif

כול הכבוד על היוזמה וההשקעה! יטוגלן מייד! ואתם מוזמנים להגיב ולהוסיף עוד

greena

New member
:D

הסוטול היה הכי מצחיק חחחח "סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול. הופ טשטוש"

actress

New member
../images/Emo6.gif ענק וגם תזהר ממנה ... היא עוקצת ../images/Emo3.gif

biסk

New member
"אל תדאג אמר הדג לדייג,יש לי עורך דין../images/Emo134.gif

כריש"
והיה עוד איזה משפט שהוא אמר למצלמה תמסור ד"ש לכל מיני שמות כאלה מצחיקים לא זוכר..

b o t t e n

New member
../images/Emo51.gifענק../images/Emo70.gifהוא חייב להישאר מה שיותר../images/Emo70.gif

My Little Fairy

New member
שמישהו יאסוף משפטים של רנין.

אה, בעצם אני יודעת, זה משפט אחד שחוזר על עצמו: "לא ככה חונכתי, לא מתאים הצעקות האלה, לא באתי לפה לא בשביל פרסום, לא בשביל כסף, וואלק המשפחה שלי יכולה לבוא לפה לקנות את כל המקום הזה!". שמישהו שיאל אותה כבר בשביל מה היא שם בכלל? לא פרסום, לא כסף, לא בשביל להתרחק מהחבר, לא בשביל חופש מהמשפחה, אז למה היא שם? אני יודעת למה. זה בגלל ש ... רנין רוצה להיות שחקנית! ואים אותה לרגע מופיעה בסרט "הכלה הסורית". אז שלא תשקר ותגיד שהיא לא באה בשביל פרסום וכסף, כי אין לה שום סיבה אחרת להיות שם!

ShukyD

New member
אני אומר שימו את רנין יומיים בעולם

בלי ההורים שלה והכסף שלהם נראה מה היא תעשה מזה מפונקת מדי בשביל לעבוד מי יממן לה את הלימודים בלונדון? מי יגרום לה לחשוב שהיא יותר ממה שהיא? או שלפחות יעודד אותה להמשיך להיות מה שהיא לא? הילדה חיה בסרט בלי ההורים שלה היא שומדבר בעולם הזה היא הלכה ללמוד על הכסף שלהם, גם בטוח שהיא מקבלת הכל על חשבונם..

ruti

New member
"בבוקר צעקות, בצהרים צעקות, בערב צעקות" ../images/Emo6.gif

רנין היא כמו תוכי שחוזרת על עצמה. אין לה משהו חשוב להגיד. היא מעצבנת ברמות ולא יודעת כמה היא משחקת וכמה אמיתיתת

Time Dilation

New member
מה לגבי משפטיה של נעמה?

שיט,יש לה רק אחד "אם מדובר ברמה האישית....(ההמשך ממש אבל ממש לא חשוב)..."

שניני24

New member
הוא אמר- "גם לאון בחורה"

לא שם של בחורה.. היה קטע מצחיק שהוא נתן שמות לג'וקים....

למעלה