יוסי בובליל האיש והאגדה מלא משפטים שלו שאספתי

BeN ShaDe

New member
הבאתי כבר את כל המשפטים האלה

בשרשור "יוסי בובליל - האיש , האגדה והמשפטים המצחיקים". ולמה לעזאזל נעצו את זה?

Saladin

New member
דבר אחד חייב להיאמר על בובליל.

הבן אדם באמת קצת דפוק. איזה בן אדם מסכים להתעסק עם תולעים וג'וקים בלי לפצות פה, כאילו הוא עבד של מישהו? מילא התולעים, המשימה עם הג'וקים היתה חסרת תכלית בעליל. לשים ג'וקים בתוך צנצנות ולכתוב עליהן שמות של בני אדם? הייתי אומר שזה בהחלט נותן הגדרה חדשה למילה "מפעל". בשביל לעשות כמו איזה פראייר, בלי לשאול שאלות בכלל, עבודה כזו מעפנית צריך להיות קצת דפוק באמת. ועוד להיות מסוגל לשיר אחרי העבודה "אוכל, קדימה אוכל". ג'יז! מי בכלל מוכן לגעת בג'וקים? מה אתה עובד זר מאיי סיישל?

כל הכבוד לו שהוא לא ויתר ולא ממש קיטר

הוא עשה את זה (כמו) גדול, לא יודעת אם אחרים היו עומדים בזה, אם בכלל מנסים. אני הייתי רואה את החיות שם ומקבלת בחילה. ואיך ריחמתי עליו כשהם אמרו לו שרק הוא עבד, מסכן. אני הייתי נעלבת במקומו, הוא לקח את זה יפה. אין אין עליו, הוא חייב להישאר כי בלעדיו התוכנית תהיה מצ'עממת. בזכותו אני התמכרתי.

Saladin

New member
אבל זו משימה מטומטמת, לא חושבת?

לשים ג'וקים בתוך צנצנות עם שמות של אנשים? אם אני הייתי במקומו הייתי לפחות מעלה במוחי את האפשרות שהאח הגדול מנסה לבחון אותי ולראות עד כמה אני מטומטם ומוכן לעשות כל מה שאומרים לי. הוא אפילו לא חשב על זה.

אמת? אני הייתי גם חושבת לעצמי שזה טימטום

ולא הייתי עושה את זה כנראה, ולא רק כי זה מגעיל. זה באמת דיבילי וחסר תכלית. מילא היה אומר לו לתפוס חרקים בחצר...

droriko

New member
ברור שהוא לא ידע שזה מפעל

הרי איזה מפעל מתקיים 3 ימים,6 שעות בסה"כ, וסוגר את הבסטה?

Saladin

New member
הכוונה שלי היתה

שזו משימה חסרת תכלית. מילא תולעי הקומפוסט, נגיד שעושים עם זה משהו. אבל אם אומרים לך להדביק שמות על צנצנות של ג'וקים, לא היית לפחות עוצר לשאול למה או למחות?

נרקומן שיודע שהוא קיבל את מנת הרעל שלו לשבועי

ים הקרובים בשבוע אחד. ויודע שהוא מסודר וכולם יבואו אליו שיגמרו להם הסיגריות.

*"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?"

חחחחחחחחחחח קורע, מתי הוא אמר את זה? בשידור מערוץ 2?

bibaso

New member
גם לשי היה משפט ענק

בזמן הויכוח לאחר שנתגלה שליוסי היה את הקוד של הכספת...:: " זה כמו פטר שצעק 'זאב'..'זאב'.. עד שבסוף לא האמינו לו"

droriko

New member
היום מסתבר שהוא שבר את שיא הטימטום של עצמו

"לגמל יש דבשת בשביל לאגור את הדבש לא? "

Saladin

New member
הוא בטח אמר את זה בצחוק.

שי ממש לא אהבל. כרגע הוכחת שאתה לא יניבל1, כי הוא גם לא חשב ששי אהבל.

כל מה שיוסי עושה

זה אך ורק בשביל הכסף, תשימו לב הוא גם מידי פעם מסתכל למצלמה וכאילו מדבר אליה, הוא ממש נזהר, הוא לא ספונטני באמת, אצלו הכל שקול, והוא יודע שהוא מושך תשומת לב אז הוא ממשיך

omer719

New member
זהו גם אני חושב ככה,

יש מצב שהוא באמת חושב על זה ועושה את הכול בכוונה, ובינתיים מה שהוא לא עושה פועל!

Saladin

New member
טוב בואי לא נגזים.

"אצלו הכל שקול". ומה הוא בדיוק שוקל כל הזמן לטענתך? את מה יאהב הקהל או לא יאהב? איך אפשר לדעת את זה כל הזמן? אף אחד לא שקול ומחושב עד כדי כך, לא כשיש לו עוד 13 מתמודדים בבית ולא כשיש איתו עוד שניים.

droriko

New member
ברור שזו הצגה

במשימה של השאלות , כשהוא אמר לאח הגדול 210485 נראה לך באמת שהוא לא ידע להפוך את זה לתאריך? יוסי הבין שהדרך היחידה שלו להישאר במשחק זה לקנות את הקהל, כלומר ליהות ליצן, עדיף כמה שיותר ביזארי ומושא ללעג , והוא הצליח בזה . לא רק שהוא יגיע לגמר הוא גם יקח את המיליון בלי בעיה (ליאון אמנם אהוב מאד על צופי האינטרנט , אבל הקהל של ערוץ 2 לא ממש מכיר אותו).

גם אני חושבת שהוא בכוונה עושה עצמו אהבל

הוא יודע שככה הצופים ישאירו אותו יותר זמן וכנראה עד הסוף.

למעלה