לכל שונאי בובליל למיניהם
למקרה שאתם עיוורים, או למקרה שלא שמתם לב - כאן זה שירשור לאנשים שכ אוהבים את יוסי בובליל. ברור שטרולים כמוכם יבואו וינסו להשמיץ אותו דווקא בשירשורים כאלה, אז פשוט תסתמו או שלא נתייחס להודעות שלכם, תודה. יש לי רק משהו אחד להגיד: אם תרצו ואם לא, יוסי יהיה בגמר. הוא בן אדם אמיתי, אין לו לפחות 2 גרסאות כמו רוב הדיירים בבית, ואם הוא מנבל קצת את הפה זה לא אומר שצריך לשנוא אותו. מה, שפרה לא קיללה את אשר??? תעשו טובה מתחסדים שלי ותסתכלו טוב טוב. כזה רועה כמו של שפרה או צבר (או שי, אבל הוא כבר יצא) לא ראיתי הרבה זמן. זה רק מלמד עד כמה אין כבוד למבוגרים בחברה שלנו כיום... בחייאת, בן אדם מבוגר בן 56, וכולם צועקים עליו בלי בושה ועוד על משהו שכבר היה, עד שהוא כבר לא הרגיש טוב!!!! ואת מצדיקים התנהגות שכזאת... תתביישו לכם. ואני עוד צעירה, אני לא מתביישת בזה. אבל רוב האנשים פה בפורום די בוגרים, וחשבתי שגם למי שלא אוהב את בובליל תגובות קצת פחות מגעילות. אם תשימו לב, רוב האנשים שמציקים ליוסי בוילה הם אנשים שלא מסתדרים טוב כל כך עם ההורים שלהם... יכול להיות שמשם זה נובע, כל החוסר כבוד הזה למבוגרים. בכל מקרה, כלום לא יעזור להם או לכל התומכים שלהם, כי ברור שיוסי יהיה בגמר על אפכם וחמתכם. ברור שעכשיו ששי יצא יציפו את הפורום תגובות מטומטמות, וכמובן שלא נתייחס. זוהי סתם שנאה או קנאה, כי אנשים יודעים שיוסי הוא חביב הקהל. ולדעתי, יוסי הוא בן אדם חכם, ומתנהג בצורה הכי נורמאלית שם. ואל תתחילו להגיד "כן, בטח, אבל הוא מקלל, והוא ככה, והוא ככה". כי סליחה, שפרה לא קיללה? שי לא קילל? תעשו טובה, צאו מהבועה!