יופי שסיכמתן את 2007....אבל מה עם תכנ"ש 2008?

יופי שסיכמתן את 2007....אבל מה עם תכנ"ש 2008?

יאללה. תכנון-שנתי 2008 יוצא לדרך, שאיפות, משאלות..דברים שחייבים לעשות... GO

yaeli87

New member
או את זה אני אוהבת!

בינתיים לפי תאריכים... 2.1-יומולדת לאחותי. 6.1-יומולדת לאחיינית. 12.1-מסיבה לשתיהן
ב"ה ב-7.2 יוצאים לחפש"ש ואאאאאאז 21.2- משתחררים!!!!!!! אה שכחתי שב 7.1 אני מתחילה קורס פסיכומטרי מה שאומר ש- 16.4- מבחן פסיכומטרי. באפריל מתישהו אחרי הפסיכומטרי אטוס לשבוע וקצת לאיטליה,קצת לטייל אחרי הצבא ואחרי הפסיכומטרי. התכנון הוא מאפריל לעבוד ולקרוע את התחת כמו מטורפת עד סביבות ספטמבר-אוקטובר ומשם לטוס. אני נורא מבולבלת ולא יודעת עוד לאן לטוס. 1. ה-טיול לדרום אמריקה. לטייל במשך כמה חודשים בכל דרום אמריקה כולה,לעשן,להסתובב,לטייל ולחזור לארץ חסרת שקל
2. לטוס לעבוד בניו יורק,לגור שם,לטייל בארה"ב ובתקווה לחזור לארץ אחרי כמה חודשים עם כמה גרושים ולקוות שלא בזבזתי הכל על סטארבאקס ובגדים
3.אוסטרליה,או טיול או עגלות לכמה חודשים. ונראה לי שזה יהיה ארה"ב בסוף...בכל מקרה אני מקווה שיהיה טוב ויהיה לי מספיק כסף. מה עוד מה עוד. אה חברה מאד טובה שלי ברב טיפשותה מתחתנת במאי. היא יודעת שהיא בת פאקינג 21 אבל היא מאוהבת ורוצה להתחתן אז מה אכפת לי,חתונות זה תמיד כיף!
המשאלות והבקשות לשנת 2008- # לרדת בין 7 ל10 קילו. # לעבור את הפסיכומטרי בשלום. # לעשות המון המון המון כסף. # שיהיה לי רישיון כבר קיבינימט. # למצוא אהבה נורמלית. # למצוא זוגיות נורמלית. # להנות בעיקר. ואז יגיע 2009 ונתחיל לימודי משפטים
שתהיה לכן שנה אזרחית נפלאה,שתגשימו את כל שאיפותיכן ומשאלותיכן. אוהבת
קראת?

Lilo the fairy

New member
לא כזה ארוך, אבל בכלזאת

לעבור את י"א בשלום לרדת במשקל! לעבוד ולחסוך הרבה הרבה הרבה כסף לרישיון ולפולין. תקופת המכוניות! שלכל השכבה כבר יהיה רישיונות! למרות שזה בדוק לא יהיה ככה, לא לכולם זה כזה חשוב. חו"ל עם חברות ורק טוב שיהיה. גם לכן בננות, שנה טובה!

little shorty

New member
כתבתי וזה נעלם!!!!

אז.... להינות בצבא. אני נורא מקווה שבאמת יהיה לי כיף בשירות, בטירונות, בקורס... אני מקווה להכיר אנשים חדשים ובאמת שיהיה לי כיף. שאני אהיה מרוצה ממה שבחרתי לעצמי ואני ארגיש שעשיתי את הדבר הנכון. לא להתבאס וכל מיני שטויות כאלה... באמת מקווה שיהיה לי טוב. להחזיק מעמד עם החבר. הוא בן אדם מדהים ואני מקווה שאנחנו נחזיק גם את השנה הזו ביחד. למרות שאני רוצה להכיר אנשים חדשים והכל... זה עדיין פשוט טמטום לאבד בחור זהב כמוהו. לשמור על קשר עם חברים ישנים. לא משנה מי. פשוט לשמור כמה שיותר. קעקוע. אני נורא מקווה שזה יצא השנה, למרות שיהיה לי נורא נורא נורא נורא קשה לשכנע את אמא עד בלתי אפשרי. ככה שלא יודעת. אבל בתקווה... להתחיל עם קצת כושר. חייבת להתחיל לעשות כפיפות בטן או משהו.. העצלנות תהרוג אותי. להפסיק לעשן. יה רייט. זו השאיפה הכי גדולה שלי בכל שנה. להינות. לצאת כמה שיותר, לבלות, לצחוק, לבכות, לראות, להרגיש, להכיר, לעשות דברים מטורפים, דברים חדשים, אנשים, כל מיני שטויות ודברים מוזרים, לחיות. לעשות חיים. יותר ממה שאני משתדלת לעשות בכל שנה. שיהיה לי טוב. זה הכל.

אמ...

לא כזה משמעותי. בעיקר להמשיך ללמוד, לעבוד. ואם ייצא אז גם טיול שאני רוצה. אם.. (ולכן, צריך לחסוך, בעיקר חח
) וכל הדברים הרגילים: לצאת, לראות אנשים, משפחה. שתהיה שנה טובה ומצלחת לכולנו :)

Bitch47Percents

New member
כלכך משונה

עד עכשיו, תמיד היה לי די ברור מה יהיה.. בצפר/בגרויות/צבא.. אבל זהו. התכנון הכי גדול ומשמעותי- להשתחרר.. זה יקרה בעוד פחות משבועיים [אגב, מישהי יודעת מה זה השטויות האלה? אני אמורה להחזיר ציוד לבסיס שלי ביום חמישי, וביום ראשון לנסוע לבקו"ם להשתחרר.. איך? לשלם נסיעות? להשאיר אצלי מדים? מה?
] מעבר לזה.. - אני צריכה להשלים בגרויות [פגישת ייעוץ בנושא בשבוע הבא] - למצוא עבודה נורמלית, ולעבוד בה - להסגר על מה בא לי ללמוד - להרשם.. וללמוד. [בא לי HIT. כלכך בא לי HIT.] - להצליח לשמור על קשר עם רותם וענבלי - להשתחרר קצת מהבית - לעבוד על הקשרים עם האחים שלי.. הם נורא גדולים פתאום, ומתרחקים לי..

SomebodyElse

New member
מה מה מה?

איפה את משרתת ולמה את צריכה לנסוע לבקו"מ אחרי זה?
אוף אני כל כך רואה את זה קורה לי גם. ואמ, מה זה HIT? נשמע מוכר להחריד אבל אני לא מצליחה לקשר לעכלום

Bitch47Percents

New member
נמממ

אני משרתת במשרד החינוך [ירושלים], המרפאה שלי בירושלים [שנלר] אבל הבסיס בתלאביב, והבקום.. בבקום ואני משתחררת שם, לא יודעת למה
HIT זה המכון הטכנולוגי בחולון זה מטר מהבית בערך ומגניב שם טילים אני מסתובבת שם מאז כיתה י' סתם בשביל הכיף

SomebodyElse

New member
אהה נכון!

התעניינתי גם כן לגבי לימודים שם
יש משהו ספציפי שאת רוצה ללמוד שם?

Bitch47Percents

New member
הכל

חוץ ממתמטיקה שימושית אנערף
בחיי, יש שם מלא דברים מעניינים.. בהתחלה התעניינתי בעיצוב לסוגיו, עכשיו אני כבר לא סגורה על זה נראה מה יהיה, ביום שלישי הבא פגישת ייעוץ

MaddyD

New member
ה-שנה של חיי

קודם כל להוציא ציון ממש טוב בפסיכומטרי, מה שדורש ממני בחודש הקרוב לוותר על חיי מה שאני עושה עד עכשיו בהצלחה ייתרה - להבין מה נסגר עם הגוף שלי. למה אני כל הזמן חולה אחרי הפסיכו כנראה לאיזה חופש באמסטרדם עם הבנזוג אחרי הנסיעה.. למצוא עבודה מסודרת, לעשות המון כסף. לסוע עם חברה לתאילנד לחודש להרשם לאוניברסיטה להתחיל באוק 08. אמן אמן שיצליח לי שהוא יסיים את השנת לימודים אנחנו נוסעים חודש לאנשהו. נחליט כבר לאן, זה מאוד רחוק ואין טעם לתכנן אממ כעקרון זהו גם לצאת מהבית.

2008

זוגיות, להפסיק לגמרי לעשן (למרות שירדתי ל-2 סיגריות ביום ואני מחזיקה יפה, אבל בכ"ז). תעודת בגרות. לצאת נורמלי בתמונת מחזור :-.D לעבוד הרבה. להתגייס. חו"ל. לשמור על קשר עם אנשים מהתיכון. לרדת איזה 5 קילו. להחליף שוב פלאפון. לעשות ספורט, ובעיקר להנות.

Magic Melody

New member
תכנונים לשנה החדשה:

מסוף ינואר 08 עד בערך מאי, אני הולכת לעבור את הקורס הצבאי שלי - קורס של מאבחנות פסיכוטכניות. אז דבר ראשון, כי זה הכי קרוב ורלוונטי לי לרגע זה, אני רוצה להתבלט שם, ליהנות מהקורס, להכיר מלא חברים חדשים ופשוט להיכנס לסדיר שלי עם הרגשת סיפוק. אני כל כך מקווה שלא יהיה לי קשה רחוק מהבית, בלי הפרטיות ובלי הלבד שאני כל כך צריכה לפעמים. אה, ועוד לפני הקורס, שהטירונות לא תהיה לי הזויה מידי ושאני אצליח להגיד למפקדים שלי "כן המפקד/ת" בלי להתפקע להם מול הפרצוף. אני הכי לא בנאדם של משמעת ולא סובלת שאומרים לי מה לעשות. דבר שנראה לי כל אחד שאין לו מאחל לעצמו מידי שנה - אהבה. הייתה לי רק אהבה אחת בחיים, איתי, וזה היה קצר מידי - חצי שנה, והיה לפני זמן רב מידי - שנתיים. אני בת 18 וקצת והרבה יותר בשלה למשהו אמיתי שוב. אני רוצה להרגיש כמו עם איתי - שמישהו אוהב אותי הכי בעולם, יעשה בשבילי הכל, תמיד ידאג לי ויחשוב עלי. שאהיה בתחילת סדרי העדיפויות שלו, ולא תקועה שם איפשהו כמו עם מר ניב שבא אחריו. פשוט כל כך השתניתי מאז, ואני לא מוכנה להתפשר על אף אחד, אז קשה לי למצוא מישהו עכשיו. אני מפחדת לטעות שוב. כרגיל, אני רוצה גם להרזות. אני שוקלת יותר מידי בשבילי ואני רוצה להוריד את כל החלק הדפוק הזה מתחת למותניים. חמישה עד עשרה קילו. אבל עזבו את זה, נתחיל מזה שאני פשוט מפחדת רצח להשמין בצבא, אז אם לא להרזות, לא להשמין גרם בצבא. בשנת 2008 אני רוצה להשלים ולשפר כמה בגרויות. אנגלית, שיחסית להיותי דוברת, ממוצע 90 בחמש יחידות לא מספיק לי, ולעומת האנגלית, 60 ביחידה השניה של מתמטיקה זה לא משהו בכלל. אז כן, לשפר את שלוש היחידות המסכנות שיש לי במתמטיקה ל100, ולהעלות את הממוצע באנגלית. לשפר את הבעה משמונים לתשעים גם יהיה נחמד. אני רוצה לחזק את הקשר עם אבא שלי. לבוא לישון אצלו מידי פעם כשאחזור מהקורס, להכין לו צהריים בימי שישי ולאכול איתו, כי מאז שהוא עזב את הבית שלו הוא יותר מידי קונה אוכל ולא אוכל מאכלים ביתיים. הלוואי שבשנת 2008 אבא שלי ישים תמונה שלי גם [בנוסף לתמונה של הילדים האחרים שלו] על שולחן העבודה שלו בבית שלו, ושאולי גם הוא יעבור לגור קצת יותר קרוב אלי, ולא יחשוב רק על איך להיות קרוב לבן זקוניו. הלוואי ואחותי תתחיל להזמין אותי לבית שלה קצת יותר פעמים מה-פעם בחצי שנה שזה קורה, כדי שאוכל להיות חלק קצת יותר נכבד מהחיים שלה ולהיות עם הילדים שלה יותר. כנ"ל לגבי אחי הגדול. הלוואי ואחי הקטן בן ה-15 יבין שאני לא גוזלת ממנו את אביו, ושלעולם לא אהיה בכלל במעמד לעשות זאת. אני סה"כ רוצה משפחה. הלוואי שיבין את זה וייזכר ברגעים הכיפיים של תחילת השנה הזו, כשהיינו הולכים מכות בצחוק, הולכים פה ושם לקולנוע, מדברים המון. חבל לי כי אנחנו מסתדרים מעולה. שרק נחזור להיות כמו בהתחלה. בשנת 2008 אני רוצה להפסיק לכעוס על אימא שלי על ששיקרה לי כל החיים לגבי אבא שלי, על שהוציאה עלי את תסכולי הבדידות שלה והעצב העצומים שהיו בה במשך כל החיים, להפסיק לכעוס עליה על כך שכל פעם שאני מנסה להיזכר בה, אני זוכרת רק דברים רעים. וללכת לקבר שלה גם לא באזכרות שלה. אני רוצה להמשיך בקשר טוב עם כל החברים שלי, לא לאבד אף אחד, ולנצור כל רגע של אושר. מי קראה?

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif אוקיי:

ב11.1 יש לי יומהולדת 16..לנסות לחגוג אותו הכי כיף שאפשר לעבור את הבגרות במתמטיקה בשלום! להוציא המוןןןן חניכים לקורס לנסוע לאילת עם כ-ל החברות! להתנשק לבקר את המשפחה בתדירות גבוהה יותר.. בערך חודש לא ראיתי את כולם:[ לא לשקע יותר מדי בדיכאון לרדת 3 קילו[אמן!] להחליף את הלובן מגופי ולהפוך אותו לחום סקסי(; להפסיק לריב עם אמא ואחותי לעבוד הרבה ובעיקר,לקחת את הדברים בקלות! שנה טובה!!:)

mkarin

New member
המוןהמון דברים.

בגרויות בציונים טובים. לרדת במשקל. לשמוח. אהבה, זוגיות להיות קצת יותר קלילה קצת פחות קשה יותר לחייך תאילנד עם אחותי טורקיה ויוון עם חברות לשמור על קשרים אולי שוב פסיכומטרי, אולי צבא.

Fragile rose

New member
אוי. לאדעת

- קשר נורמלי. אמן ואמן - עבודה נורמלית ולחסוך קצת - בסביבות יולי-אוגוסט טיול עם הבנות לשבוע - בית ריק לשבועיים באוגוסט
- לשרוד את היומולדת 21 - להתחיל ללמוד באוקטובר

למעלה