יופי שסיכמתן את 2007....אבל מה עם תכנ"ש 2008?

SomebodyElse

New member
חיכיתי לזה../images/Emo9.gif

קודם כל - להשתחרר. למצוא עבודה לחצי שנה שיש לי בין הסיום של הצבא ועד הקיץ, בתקווה שאני אסתדר בה גם מבחינה כספית וגם מבחינה של להנות מהזמן הזה כמה שיותר. אחר כך, אני מקווה כל כך כל כך כל כך [ועוד מיליון כל כך-ים] להתקבל לשנקר ולהתחיל ללמוד שם. אם לא, אז להתחיל ללמוד סתם משהו בסתם אוניברסיטה ולקוות שיהיה בסדר
. חוצמזה אני רוצה גם לטוס לחו"ל. עוד לא יודעת כל כך לאן או עם מי, לא יודעת אם קצר או ארוך, לא יודעת כלום, אבל רוצה לטוס. אולי דירה, אולי אוטו. כנראה לא. מעבר לזה? אני רוצה לשמור על המשקל שלי, לא רוצה לעלות יותר, לא רוצה לטחון אוכל בלי הבחנה. אני רוצה שעם החבר הכל ישאר טוב לפחות כמו עכשיו ויותר. אני רוצה לשמור על קשר עם החברים מהצבא, ולחזק קשרים שקצת התערערו עם חברים מהתיכון. אני רוצה שהכל יסתדר עם אחותי ושהכל יסתדר לאחותי. אני רוצה שבבית הכל יהיה בסדר. אני רוצה שיפסיק לנשור לי השיער, ובכלל שכל הבעיות הבריאותיות המציקות שגיליתי אצלי פתאום ייפסקו. אני רוצה לקנות מלא בגדים חדשים. אני רוצה לחזור לכתוב, ולהמשיך לצייר, ואני רוצה להפיק את כל המיטב מעצמי ומהשנה הזאת. אני רוצה שיהיה טוב.

2008, אמאלה! ../images/Emo27.gif

- לבסס את עצמי בוינגייט. אני מקווה ומאמינה שזה כבר קורה, אבל אני רוצה יותר; ברמה של הם-לא-יכולים-להסתדר-בלעדיי כזה. - מה שמוביל לתקווה שהם יציעו לי עבודה כשאסיים את השירות הלאומי - אם לא, אז למצוא עבודה - להוציא רישיון כי אין מצב לגרור את זה יותר. חובה, חובה, חובה! - ואם אנחנו בנושא, להתחיל לחסוך לאוטו. להתחיל לחסוך, נקודה. בשניה שאני ארוויח משהו נורמלי ;[ - לשמור על קשר עם רינת וצליל. אין מצב שהצבא מנתק אותנו
- (הלוואי והכל יסתדר עם שג) - מקווה להשלים בגרויות במועד חורף הבא. - להוריד 5 קילו - אני רוצה לעצב את החדר שלי קצת שונה, זה לא בראש סדר העדיפויות שלי, אבל אני אשמח אם זה יקרה. - להנות מכל שניה עם יורש העצר (האחיין הבכור
)... אוחח הילדון הזה באמת משהו - ולהנות מהשניים החדשים כשהם גדלים - לקנות המון בגדים. בייחוד טי שירטס - אני רוצה 30 טי שירטס עד סוף 2008! - להזדיין למוות - (בשיא הניגודיות לסעיף הקודם) לחזור בתשובה קצת, אמן ואמן. שרק יהיה טוב

../images/Emo95.gif

- לעבור ליומיות - לעבוד + לעזור לאמא עם הכספים והכל. ]: - לעצב את החדר מחדש, כמו שאני מתכננת לעשות כבר שנה+. - לשמור על קשר עם כל החברות המניאקיות שלא שומרות על קשר כי הן בצבא
. אר. - לשמור על מערכת היחסים הנוכחית ולא לעשות המון טעויות שכבר עשיתי בשנה שעברה - להכיר אנשים חדשים, למהלא - לרזות + לעשות כושר? - כל מיני שטויות שרציתי מזמן (פירסים וקעקוע למיניהם. העניין הוא הבעיה שלי עם מחטים, אז זה יכול לקחת עוד כמה שנים) - להגמל מדברים שצריך להגמל מהם? - שהבית הזה יגיע למצב שהוא היה בו לפני 5 חודשים. הכוונה - שאחים שלי יתחילו ללכת שוב לביתספר, שהקטן לא יעשה לאמא בעיות, שאמא לא תשלח אותו לפנימייה, שלא יהיה בעיות בבית באופן הכללי והכלכלי. ורוב הדברים נראים כאילו הם לא בשליטתי, אבל הם כן. לצערי. - שהטינה לוונאבי אבא במשפחה הזו תעבור, הוא לא שווה אפילו מחשבה אחת עליו. - לקחת דברים בקלות, להיות שמחה כמו פעם, להנות מהחיים כמו פעם, להפסיק להתמרמר, לחזור להיות כמו פעם נו. - יו מי יות. שנה טובה :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אמממ זה די קשה..

- לעבור את הטסט המיוחל - בגרויות טובות [
] - שיהיה יל זמן לעצמי-מה שלא יהיה - המון הופעות של רינת שמתחילות כבר מהחודש!!!! - ממשיכה לעבוד בסטודיו - שיעור פתוח של האפרוחים שלי
- הופעה של הלהקה ב"סוזן דלל" - שהכל ימשיך להיות כזה מושלם עם החבר
- שאני אבין מה מונע ממני לספר דברים לאנשים שאני אוהבת זהו בעיקרון
שתהיה לכולנו שנה מקסימה!!

Summer moved on

New member
זה כאילו......

יש דברים מאוד אישיים, שאפילו לחברה מאוד טובה קשה לספר. לפעמים אני כל כך רוצה, אבל משהו עוצר אותי. אני לא יודעת למה. זה לא קשור פה לעניין התחרותיות והקנאה, אני בטוחה, זה משהו אחר, ואני לא יודעת להסביר אותו. איזשהו פחד כזה לסמוך ולבטוח על אחרים באופן מוחלט.

LimiMimi

New member
גם לא לספר הכל לפעמים יכול להיות טוב.

יש לי המון דברים שנורא מובן לי מאליו שאני צריכה להגיד ופתאום אני קולטת שאני לא מוצאת לנכון לספר אותם... אין לי מושג, אבל אני לא נלחמת בזה.

Lilo the fairy

New member
../images/Emo45.gifכלכך. ואז את מספרת כי בכל זאת את רוצה לחל

וק, ואז את מגלה שהיית צריכה להקשיב לעצמך. |ספריקה|

אורקעע

New member
אני חושבת שאני יודעת.

כולנו מודעות לתחרותיות הזאת ולצביעות שיש לפעמים, אפילו בין חברות, וגם אני ובטח כל אחת קצת מפחדת לספר דברים, כי היא פוחדת מה יגידו על זה אחר כך... רק שתדעי, שאני פה תמיד בשבילך, ואני לא אחשוב עליך אחרת, ולא אנסה להתחרות בך, אני פשוט אקשיב לך מתי שתרצי :) לאב יו סו מאץ' מיי לייף!!!!!!! ושתהייה שנה מוצלחתתתת!!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אני הכי אוהבת אותך בעולם!!!!

אבל לא התכוונתי לבנות...למרות שכיף לדעת שאחרי השיחה שהייתה לנו הבנת מה היה

8 0 0 2

כל כך הרבה דברים. כרגע להעביר את הצבא בכמה שיותר כיף. ותוך כדי להרגיש סיפוק ממה שאני עושה. לרקוד, לרקוד ושוב לרקוד. אני כל כך אוהבת את זה
לעשות ספורט, להכינס יותר לכושר ולרדת כמה קילוגרמים [כי צריך ממזמן] . בעיקר גם להתעצב בגוף, יש לי כמה עודפים מצה"ל. חבל שאי אפשר להזדכות עליהם בבקו"ם
ללכת לספינינג, לרוץ במרתון, לשחק כדורסל - כל הדברים הקטנים האלה שעושים טוב. לאמץ כלב, כי אני כל כך רוצה אחד. להכיר מישהו שיעשה לי פרפרים בבטן ויגרום לי לגעגועים והתלהבות . להיות בקשר רציני וכל מה שכרוך בזה. לצאת מהצבא עם כמה שיותר חברים וחוויות. לעבוד על הגישה שלי ולהפוך להיות יותר אופטימית וזורמת. לצאת המוןהמון, לבלותעם חברים, עם המשפחה. להישאר קרובה לחברה הכי טובה שלי. להכיר חבר'ה כיפיים כמו שאני מחפשת, להרחיב את המעגל חברים ולשמור על קשר עם כמה שיותר אנשים. בסביבות הקיץ להשתחרר מהצבא ולשנות קידומת. לנסוע לחו"ל עם חברים, להחליט לאיזה כיוון. להתסדר על עצמי מבחינת בגרויות ופסיכומטרי להחליט מה אני רוצה ללמוד להרוויח בוכטות של כסף לעבוד בעבודות כיפיות שכאלו ללמוד לרקוד מקצועי יותר לנסות להתקבל לאל-על להתקבל לאוני' ת"א שתהיה שנה נפלאה!

Small talk

New member
וואו

טיול שנתי אחרון, שלמען האמת אני יותר מחכה שייגמר מאשר שיהיה כבר. ימי הולדת 18 של חברים. ישתחרר לי המלווה (23.2). אני מקווה להתקבל לתפקיד שמעניין אותי. אני אסיים את הבגרויות ואת בית ספר בשלום [ובחיים אני מקווה]. אני אמצע עבודה יותר רצינית מהיום [כי כנראה שאני נאלצת לעזוב
]. אחסוך קצת כסף. אני אמצע תעסוקה קבועה לחופש הארוך עד לגיוס [באתי לכתוב לחופש הגדול אבל לא יהיה יותר חופש גדול רשמי]. חברים יתחילו להתגייס חברים יתחילו להיכנס לשנת שירות. אני אהיה בת 18 [אמאלה!]. אני אתגייס? [הסימן שאלה לא כי אני לא יודעת אם אני אתגייס או לא אלא כי אני לא יודעת אם זה יהיה ב2008 או לא כי התאריך גיוס שלי בנתיים הוא 9.2.09]. תקוות- להיות שלמה עם סיום בית ספר לרזות קשר להיות מאושרת לחסוך כסף. חופש עם חברות [או למצוא חברות
]. אני רוצה לקנות מצלמה רצינית טיול עם אמא לפני הגיוס? זה מה שעולה לי בנתיים.

2008?

ממ טוב. אז.. -להחזיר לעצמי את המוטיבציה להדרכה -לראות את החניכות שלי עוברות תהליך משמעותי,ולהיכנס לשכב"ג -לראות אותן מדריכות -לנסות לעזור לה קצת יותר... לראות אותה שמחה ומתפתחת -אהבה
,חבר ראשון וכאלה -להשקיע בלימודים,להוציא ציונים מספקים -לשמור על קשרים עם אנשים -להיפתח קצת יותר -לכתוב,והרבה. -לגלות מי אני?,ללמוד יותר על עצמי.. -להיות בהופעה של עברי וכפיר אפשטיין -לשקול שנת שירות לא יודעת..

RainbowL

New member
וואי זה נראה כזה רחוק.

להיות בת 16. אני יודעת שיש פה כאלה בנות 20 שקצת יצחקו מההערה הזאת, אבל זה כזה מרגש אותי. כמו 12 כזה. טיול שנתי ראשון עם השכבה, למצוא חבר או אהבה או מה שיבוא קודם
לרזות ודחוף להתחיל לעשות ספורט להצליח בבגרויות הראשונות להכניס לעצמי לראש שיש לי השנה בגרויות ולהתחיל להבין משהו מהחומר להכיר עוד אנשים להתחיל להשפיע על חברות שלי שנפסיק להיות חננות ונצא למקומות מגניבים להשתכר קצת אולי? למצוא איזה עבודה כיפית של פעם-פעמיים בשבוע למלא את עצמי בבטחון לעזוב את התאטרון בסוף כיתה י' סוף סוף להנות, כי זה הכי חשוב :) 2008 זו אחלה שנה. ואני פותחת אותה בשינה עמוקה אני חושבת...

אוקיי, טיק טאק

להחליט לאיזה תיכון ללכת, להירשם אליו, להתחיל אותו, להנות בו וכל הנלווים להרזות בע! להפסיק לפגוע בחברים לדאוג קצת לעצמי עבודה. בא לי. בחופש, כמובן לקנות עוד בגדים כוסעמק חבר לנתק קשר עם כמה אנשים ולמצוא להם תחליף לגבש דעה לגבי עצמי סוף סוף זהו שנה טובה לכן, בנות.

©big smile©

New member
לא יודעת על מה לחשוב כ"כ.

בעקרון, אני רוצה למצא את עצמי במסגרת הצבאית שאני נמצאת בה עכשיו. להפסיק עם המצבי רוח האלה, להפסיק עם החוסר רצון לשנות את המצב שלי לטובה. אני רוצה להנות, לחוות, להפיק את המיטב, להוכיח את עצמי לאחרים ולעצמי שאני מסוגלת לעשות הרבה יותר ועל הצד הטוב ביותר. [חבל שכל זה בגדר אשליה כרגע] אני רוצה להחזיר את עצמי למצב שהייתי בו לפני שהתגייסתי, ולהפסיק לרצות לצאת מהצבא. לקום בבוקר עם רצון, ולא לרצות מ7 בבוקר שיגיע כבר 5 בערב. - לקבל את התשובה לגבי הטופס בקשה יציאה לחו"ל שהגשתי לפני שבוע וחצי, ולטוס סוףסוף לאח שלי. - לרדת במשקל ולהגיע כבר ליעד שלי. - להמשיך לשמור על קשר עם החברות, כמו שעשיתי בתקופה האחרונה. - לחזק קשרים עם אנשים מהצבא [?] - לנסות למצא תעסוקה כשאני חוזרת הביתה כל יום, שהיא לא להתבטל סתם מול המחשב. - לשפץ את החדר שלי. - אהבה, משהו. - לחסוך את הכסף שאני מקבלת מהצבא או לפעמים מסבתא. - רב"ט. - להגיע לאוגוסט ולהיות שנה בצבא, ואולי לטוס שוב פעם לאח שלי, אם הוא לא יגיע לארץ עד אז. ואין לי מושג יותר.

רייל

New member
2008.

להצליח להתאהב, ולא רק להצליח - גם למצוא פרטנר ראוי לזה ולהחזיק את זה קצת. לרדת 10 קילו. לסיים י"ב עם תעודת בגרות! להתגייס בשמחה לצה"ל לתפקיד נהדר 15.3 - נגמר המלווה! יומולדת וחגיגות 18! עבודה אירופה. אני מקווה שאספיק לפני הצבא]; מצלמת רוליפלקס (הכי רוצה בעולם לא אפסיק לחפש ולא אנוח עד שאניח את ידי על אחת) לא-באותה-נשימה גם מצלמת הולגה ועדשה חדשה לבובה שלי! אולי לזכות לפרסם משהו? נו, מגיע לי. לקרוא הרבה-הרבה לראות הרבה סרטים לשמוע הרבה דיסקים ואני צריכה ללכת להתארגן לביתספר אז אמשיך את זה אח"כ.

למעלה