SomebodyElse
New member
חיכיתי לזה../images/Emo9.gif
קודם כל - להשתחרר. למצוא עבודה לחצי שנה שיש לי בין הסיום של הצבא ועד הקיץ, בתקווה שאני אסתדר בה גם מבחינה כספית וגם מבחינה של להנות מהזמן הזה כמה שיותר. אחר כך, אני מקווה כל כך כל כך כל כך [ועוד מיליון כל כך-ים] להתקבל לשנקר ולהתחיל ללמוד שם. אם לא, אז להתחיל ללמוד סתם משהו בסתם אוניברסיטה ולקוות שיהיה בסדר
. חוצמזה אני רוצה גם לטוס לחו"ל. עוד לא יודעת כל כך לאן או עם מי, לא יודעת אם קצר או ארוך, לא יודעת כלום, אבל רוצה לטוס. אולי דירה, אולי אוטו. כנראה לא. מעבר לזה? אני רוצה לשמור על המשקל שלי, לא רוצה לעלות יותר, לא רוצה לטחון אוכל בלי הבחנה. אני רוצה שעם החבר הכל ישאר טוב לפחות כמו עכשיו ויותר. אני רוצה לשמור על קשר עם החברים מהצבא, ולחזק קשרים שקצת התערערו עם חברים מהתיכון. אני רוצה שהכל יסתדר עם אחותי ושהכל יסתדר לאחותי. אני רוצה שבבית הכל יהיה בסדר. אני רוצה שיפסיק לנשור לי השיער, ובכלל שכל הבעיות הבריאותיות המציקות שגיליתי אצלי פתאום ייפסקו. אני רוצה לקנות מלא בגדים חדשים. אני רוצה לחזור לכתוב, ולהמשיך לצייר, ואני רוצה להפיק את כל המיטב מעצמי ומהשנה הזאת. אני רוצה שיהיה טוב.
קודם כל - להשתחרר. למצוא עבודה לחצי שנה שיש לי בין הסיום של הצבא ועד הקיץ, בתקווה שאני אסתדר בה גם מבחינה כספית וגם מבחינה של להנות מהזמן הזה כמה שיותר. אחר כך, אני מקווה כל כך כל כך כל כך [ועוד מיליון כל כך-ים] להתקבל לשנקר ולהתחיל ללמוד שם. אם לא, אז להתחיל ללמוד סתם משהו בסתם אוניברסיטה ולקוות שיהיה בסדר