../images/Emo136.gif 2008 ../images/Emo136.gif
קודם כל ענייני צבא; אני לא יודעת אם יצא לי להתחיל את השירות שלי ב2008, סביר שלא ( ואם כן אז בטח רק נוב או משהו), אבל גם אם לא להתחיל לשרת בפועל- להגיע לאן שאני רוצה. הלוואי הלוואי שאני אגיע לאן שאני רוצה. שהמאמץ יהיה שווה את זה, שההמלצות והמכתבים יעזרו, שיסתכלו עליי ברצינות, שאני אצליח להוכיח את עצמי.. שבאחת מהאופציות הראשונות שלי תנתן לי הזדמנות להיות.
בגרויות. להצליח בגרויות חורף, להצליח בגרויות קיץ. ללמוד כמו שצריך וכמה שאפשר, להוציא מעצמי הכי טוב שאני יכולה.בלי להשמיד את שאר החיים, כמובן.
באשר לסיגריות;; אתמול בבוקר התחלתי חודשיים שיהיו נקיים לגמריי מגמלי טבק.. אחריי החודשיים האלו , על פי ההסכם הלא חתום עם עצמי, אני יכולה לחזור לעשן , אבל גם יכולה להחליט שלא שווה לי אחריי חודשיים ולהשאיר כמו שזה. מה שבטוח- גם אם אני אחזור לעשן- אני לא רוצה לחזור ל20-30 סגריות ביום, אין לי כסף וריאות רזרביות.
עבודה. אני מקווה שאחריי הבגרויות חורף, משמע עוד חודש ככה, אני אמצא לעצמי עבודה נחמדה עם כמה משמרות בשבוע. אני צריכה כסף.
רשיון. אני חייבת לחדש את השיעורים, למצוא מורה מומלץ בתל אביב ולהוציא כבר רשיון נעלרעבאק. למישהי יש המלצות למורה תל אביבי? אפשר גם אוטומט
אישלי. הקשר שלנו נהדר כרגע. בין אם בשבועות שהוא עובד כל השבוע ואז גר איתי, ובין אם בשבועות שחצי כפ"ס חצי פה. אני מגה מאוהבת, וכל כך נוח לי וטוב לי עם הקשר הזה.. תמיד אפשר ויש מה לשפר, אבל בגדול אם נצליח להישמר ככה על אף כל השינויים הצפויים לשנינו.. שופרא לה שופרא.
דירולה? באיזושהו שלב נגמרת פה השכירות ואלוהים יודע לאן פנינו. בינתיים מחפשים משהו באיזור של הדירה שאבא גר בה בתל אביב, ואם אכן נמצא- הדירה החדשה תהיה לי ולאור ( ולזיו), ואבא פשוט יגור קרוב מאוד. אם לא נמצא מסתמנת אפשרות של חזרה לדירה שלנו בשוהם, והאמת שאני לגמרי מקווה שלא.
חדר כושר- להמשיך להתמיד וואהו.
לנסוע לאיזו חופשה עם האישלי. אנחנו יוצאים הרבה לטיולים כאלו של יום אחד, אבל וואלה, משהו של כמה ימים, גם אם מפאת מחסור בתקציב או יצר הפרתקאני זה יהיה לישון בשק שינה ולהתקלח בשלולית.. נורא בא לי. גם צימר נורא בא לי.
פרוייקט גמר באמנות- לא יודעת, בא לי לעשות משהו וואו. עוד אין לי מושג מה, אין לי כיוון אפילו. אבל אני באמת רוצה שיצא וואו. אני רוצה לנצל את העובדה שמספקים לי משאבים ועזרה, ולהתעלות על עצמי באמת. לתת כל מה שיש לי.
לעשות שופינגס ביד שנייה. .זה לא שעד כה אני נמנעת, או לא מעדיפה יד שנייה. פשוט אין לי מספיק כסף לשופינג, אז פעם בעונה כשאני עושה שופינג זה עם אימא, והיא סולדת פראית מסצנת היד שנייה. אז אני מקווה שיהיה לי קצת כסף ומוטיבציה ואללה יאללה.
בכלל, לנהל את התקציב שלי הרבה יותר נכון. זה נחמד שכייף לצאת לבלות, אבל לא יכול להיות שכל כך הרבה כסף יוצא לי כל חודש על אלכוהול-פאבים-ברים. ובטח שלא על אוכל ושטויות ברחוב.. יש שטויות ואוכל גם בבית, מה העניין. אני חושבת שלעניין הזה הוטו על הסיגריות מאוד יעיל.
לקרוא הרבה אנגלית. להמשיך לקרוא ג'רוזלם פוסט מדי פעם. להשתדל לראות סרטים בלי תרגום/ תרגום אנגלית. לנסות לדבר כמה שיותר בהזדמנויות אלו ואחרות. יש עוד אבל אין ליכוח.