יופי שסיכמתן את 2007....אבל מה עם תכנ"ש 2008?

Roselisa

New member
התיכנונים שלי =]

לסיים י"ב הכי טוב שאפשר מבחינת בגרויות וציונים לעבור את הרסיטל בפסנתר בציון טוב! לשמור על קשר עם החברים הטובים למרות כל הצבא למצוא אהבה להתגייס לתפקיד שמתאים לי בצבא להצליח להוריד איזה 3-4 קילו לטוס לאנגליה עם הBF לפני הצבא לעבוד איפשהוא בין סיום תיכון לגיוס להספיק לקרוא מלא ספרים טובים ולראות סרטים גם ולגלות אומנים חדשים ולשמוע מוזיקה טובה בכלליות להכיר אנשים חדשים אולי לעשות פסיכמוטרי לפני צבא :S לעשות את כל הדברים מהTO DO LIST המגניב ובעיקר לנסות להנות מהחיים כמה שיותר

SuGaRBabe1

New member
הכאב הזה יחלוף מהר, אני מבטיח

אממ אוקיי.. 7.2 - מתחילה קורס פסיכומטרי 12.2 [בע"ה לפני!] - יוצאת לחפש"ש... 21.2 - משתחרררררת! :] 16.4 - פסיכומטרי... ואז אחרי זה- 1. למצוא עבודה נורמלית ולחרוש עליה 2. להתחיל ללמוד נהיגה 3. להרשם לחדר כושר 4. להחליט מה אני רוצה ללמוד, לקוות שהציונים שלי יספיקו לזה ולהרשם 5. לטוס לאוסטרליהההההה :]]] בינתיים זהו...

THE ronch

New member
--

(רציתי לדעת אם) את עדיין זוהרת (רציתי לדעת אם) עדיין משחקים לך כלבים בחצר (רציתי לדעת אם) כבר הגלידו הפצעים שלך בגב (רציתי לדעת אם) את בעצם בסדר. (ושיש גם חיים אחריו) -- זו המטרה העקרית לשנה, בינתיים

GO../images/Emo71.gif

*לשמור על קשר עם החבר.שיהיה רציני :) *להרזות קצת.באמת שקצת.איזה 2 קילו.או לפחות לא להשמין *להיות מאושרת בתיכון *לעלות בלימודים *מסיבת סיום ט' מוצלחת *יומולדת 15 כיפי כמעט כמו 14 *להמשיך לרקוד,ולהנות מזה:) *להיות מש"צית טובה,ולצאת לקורס כמש"בית.:) *לא לריב הרבה עם המשפחה *לנצל את החופש הגדול!!!:]] שנה טובה:)

יש לי חתולי על הבטן.):

-אז קודם כל והכי קרוב, לכתוב ולביים סרט י"א נפלא ונהדר ומספק, לשבת בערב ההקרנות גאה בעצמי. -כנ"ל לגבי להפיק עם אדם את הסרט שלו, ושיתוקתק ויהיה נהדר. -לעמוד בכל מה שאני רוצה לעמוד בו מבחינת הקומוניזם השכבתי, להיות חלק מזה שכל ההפקות יחיו. -לכתוב תסריט לסרט גמר י"ב. ולהיות מרוצה ממנו. ויודעים מה? עד ינואר גם לצלם אותו, או לפחות להיות מוכנה לצילומים. (די קולנוע) -לשמור על כל מי שאני אוהבת קרובקרוב, אף על פי השינויים הקרבים ובאים. -להתקרב לכמה אנשים שנראה לי ששווה להתקרב אליהם. -לצלוח את הבגרות במת' והיסטוריה בהצלחה. (וגם את כל השאר, אבל אלו המקצועות שמסתיימים לעד השנה) -להתחיל לפעול למען שנת שירות וצבא וכל זה. -להוציא ת.ז, טופס ירוק, לעשות תאוריה, ולהתחיל אם לא לסיים ללמוד נהיגה. -לא להישבר עם הפסקת העישון. -לרענן קצת את החדר. -להוציא כסף על דברים משלי, ספרים ודיסקים. לקרוא ולהכיר חדשים ולהחכים באמת. -לא להתבייש יותר, לא להיכנע למסגרות חברתיות וקליקות. אנשים הם אנשים וכולם יכולים לדבר ולהיות חברים של מי שהם רוצים. -לבקר בסינמטק כל כך הרבה פעמים שאין לכן מושג בכלל. לחרוש את המנוי הזה. -לחורר עוד טיפהל'ה את האוזניים. מה תכלס יהיה השנה? טוב אז אני אסיים עם מתמטיקה לעד, שז חתיכת אירוע מכונן. אני אביים סרט י"א ואפיק סר י"א, בתקווה גם שאעשה את שני התפקידים האלו בי"ב, ובתקווה שגם זה עוד ישאר בגבולות 2008. אני אהיה בת 17, אלמד נהיגה, אלך לצו ראשון, אתחיל להתעסק בענייני צבא וכל זה. לחברים שלי יהיו רשיונות לפתע פתאום, וכולנו נהיה גדולים. השמיניסטים יזדיינו סופסוף מבי"ס ויפנו לנו את מקומינו, ורשמית נשלוט בעולם. החברה הכיהכי טובה שלי מתגייסת ויהיה נורא קשה, אבל אנחנו חזקות משטויות שכאלו. בקיצור, תהיה שנה נהדרת-נהדרת.

Mardy Bum

New member
טוב.

למצוא חברים אמיתיים שאשכרה יהיה להם אכפת להשקיע יותר בקשרים חדשים זה הכי חשוב, נראה לי. ולא יזיק גם: מישהו, עדיף אחד כזה שלא ינסה להשכיב אותי ולעשן לי בחדר למרות שאני שונאת את זה, תודה להשתפר בציור להשיג מצלמה בתזונה להתחיל לעשות את מה שאני אוהבת בלי לפחד מה אנשים יגידו להפסיק להרגיש כזאת גרועה להיות כוסית איכשהו (רק שלא ממש ברור איך זה יקרה, אבל נו) להפסיק להתעצל ולהתחיל לשים את העדשות ששוכבות אצלי כבר חודש לעשות ימבה כסף ..ולא לבזבז אותו על בגדים או משהו שטחי אחר, לשם שינוי לעזור יותר בבית להשתפר במתמטיקה!!! (אחלה עיתוי אחרי מבחן שהלך לי מזעזע היום) להשתפר בצרפתית להיות יותר חיובית לרצות את אבא, איכשהו (אעע, להתחזק ביהדות?) לטוס לאנשהו (לונדון אולי) וגם, להשתפר קצת בסעיף הבריאות, שקצת הלך לעזאזל בשנה האחרונה, כי אמנם התקדמתי הרבה מאז שהייתי ילדה קטנה ומטומטמת בת 12 אבל יש לי עוד דברים להשתפר בהם בדרך לדרך הנכונה. גם בשביל עצמי וגם בשביל שהשילוש הקדוש (אמא+דיאטנית+יועצת) ירד ממני ובעיקר, לשכוח את העבר, לא לקלף גלדים ולא לחזור לדברים שקרו בשנה שעברה. כי אם 2007 הייתה מחורבנת, 2008 חייבת להיות טובה, וזה דף חדש עכשיו, בי"ס חדש, אנשים חדשים, סביבה חדשה, ויהיה טוב! (חפרתי :0)

LimiMimi

New member
רנדומלי לחלוטין.

אני אוהבת להסתכל אחורה ולראות שהצלחתי לעשות דברים שרציתי. - לראות את כולם מתגייסים. - להתגייס בעצמי? - מלתחת חורף מוצלחת. - אקססוריז למיניהם. - לרדת קצת במשקל. להצליח לעשות כושר. - להתאהב. - מישהו רציני. - סמים? משהו קטן נו. - סקס?..
- ורוקנרול. כן. גיטרה אנערף. - לסיים יפה את העבודה בבלוקבסטר. - להשלים את כל המתנות לחברות שלי. - בושם חדש, משהו כזה. - לשמור על קשר עם חברים. וואי אין לי דברים.. אני מבסוטה.

lost green eyes

New member
באיחור אופייני ../images/Emo37.gif ../images/Emo68.gif

כמה דברים שאני פשוט חייבת לעשות השנה: - להוריד 5-10 קילו. - להסתפר סוף כל סוף (כי אם האדישות שלי אני בספק! כבר כמה חודשים שאני מתה לעשות משהו בשיער ותמידד יוצא שאני דוחה את זה)
- להחליט סופית מה קורה אם הגיוס.. אם אני מתגייסת.. או מתחילה לעבוד וללמוד
- להוציא רישיון נהיגה! אני בת 19.5 כבר ..
- להמשיך להיות בזוגיות טובה ובריאה עם בן זוגי
- לחזור לקרוא קצת ספרים טובים.. כי בחודשים האחרונים הזנחתי לטובת המחשב והטלוויזיה גרר
- למצוא עבודה טובה (גם אם אהייה בצבא).. פשוט חייבת להספיק להיות כזאת פדלעה
- להתחיל קשר טוב יותר עם אבא שלי.. כי כרגע אנחנו בנתק של מס' חודשים לצערי.. - לצאת מהאדישות ולהתחיל להזיז קדימה דברים שחשובים לי..
מס' תכונות הקיימות בי שעליהם אני רוצה לשמור: * להמשיך לחייך ולשמח אנשים
* לפזר את האושר שלי לכל עבר
* לאהוב ולהעניק מכל הלב
בריאות, הצלחה, הגשמה עצמית, הגשמת מטרות, אהבה, אושר ועושר לי.. ולכל אהוביי
~אם מישהי קראה אשמח לחיוך/תגובה קטנה
~

lost green eyes

New member
בשני הסעיפים הראשונים זה עם* ולא אם*

נו טוב.. תכף 4 בבוקר. זה יכול להסביר אולי

SNoopY 26

New member
לאטס דו איט

שנה אחרונה של י"ב... אני באמת מצפה מעצמי להיות תלמידה טובה. לעבור את הבגרויות בשלום, ופשוט להיות בסדר.
לנצל את השנה הזאת כמו לא יודעת מה. הכי הרבה שרק אפשרררר כי זו פאקינג שנה אחרונה שלי בתיכון, במסגרות של בצפר, בשיגרה של לראות חברים כל יום. גאד זה כזה עצוב
להיות עם מישהו, שיהיה משהו רציני.
להיות עם בנים בכללי.
למצוא שימלה מפציצה לנשף סיום
לעבוד ולעשות כסף
לגמור את החדר.!
לעשות משהו בשיער. משו חדש
לצאת ולבלות ולהנות ולהישתכר ולרקוד ולהרגיש ולצחוק ולעשות שטויות ולעשות מהכל כמה שרק אפשר... למצות את השנה האחרונה.
להביא כלב הביתה
להוציא רישיון!!!
להרגיש מסופקת [אני מבינה את עצמי]

AnGeL DoLlY

New member
אני צריכה רשימה כזו.

אתמול נדרתי לעצמי נדר, שאני פוצחת בדיאטה חדשה כי בזמן האחרון לגמרייי הרשתי לעצמי כל מיני ממתקים ושטויות, החלטתי שמהתאריך הרשמי הזה אני מורידה לפחות 6 קילו עד ההופעת בכורה, טיול שנתי, ומסיבות סיום למינהם. אני באמת חייבת את זה.
וחלק נוסף מהנדר היה להפסיק לכסוס ולהתחיל לגדל ציפורניים לשם שינוי:)
להספיק ללמוד לבגרויות החודש ולהוציא ציונים שיתאמו לציפיותיי, פחות או יותר. (עם העדפה ברורה ל-יותר- חח)
לצלם את סרט הגמר הכי מוצלח שהיה אי פעם במגמת קולנוע במקיף יהוד.
חח סתם נו הגזמתי, פשוט שיהיה עשוי על הצד הטוב ביותר ושנקבל 100 כמובן.
קשר רציני
להוציא ר י ש י ו ן
לטוב לארה"ב ישר כשנגמרות הבגרויות והפעם על אמת
חחח סאפ ומור בטח יצחקו עליי עכשיו. כל שנה אני אומרת אותו דבר.
טיול שנתי אחרון ומדהים.
הופעת בכורה אחרונה של להקת שיר 2008- להתרגש, להנות, לעשות שטויות בכל ההופעות, לזכור ולנצור כל רגע. שיט בא לי לבכות כשאני כותבת את זה.
להתגייס לחיל אוויר.
לצלם ולתעד כל הזמן.
שאיפה לסוף השנה בעיקר- למצוא עבודה טובה שיהיה אפשר לקרוע בה ת'תחת ולהתלהב מהסכומים אח"כ :] בעיקר לפני צבא וכאלה.
לצאת כל הזמן, לבלות, להכיר אנשים ופשוט לנצל את השנה כמה שרק אפשר.
אממ, סקס! אבל לא כזה סתמי. שיהיה לו משמעות עם מישהו מיוחד בעיניי.

דווקא בא לי

- להרזות. אני יודעת שאני לא שמנה או משהו אבל סתם בא לי, להרגשה עצמית יותר טובה. כ"כ. - להירשם לתיכון - לעבור את כל הדברים של שנת קורס בצופים, ולהגיע לשבירת דיסטנס במחנ"ק08. מחכה לזה כמו לאדעת מה - יומולדת 15:). שהלוואי שתהיה טובה, בשביל לאזן את היומולדת של השנה שלא הייתה משהו, לא משהו בכלל. - לעשות איזה שינוי או משו, לאדעת חח, לשנות את השיער או דברים כאלה - למצוא עבודה זמנית או משהו ולקבל כסף - לעסוק יותר ביום-יום בדברים שאני אוהבת, ציור כתיבה וכל זה. - לקרואאאא ספריייםםםם [!!] נטשתי את זה. חננה שיואו D: - לעבור לחדר אחר בבית, ולשנות את הדברים שם וזה, כמו שאמא הבטיחה. - ללכת להופעה של מישהו שאני אוהבת. - להדק עוד קשרים עם השכבה המדהימה שלי בצופים. כ"כ אוהבת אותם - לקנות אורגן כזה קטן ונחמד, לנגן קצת בשביל הכיף, כי אם לא פסנתר בבית- אז לפחות זה. - להשתפר בלימודים. (לא מדברת על חיי אהבה ועל הנוכחי, לא לפתוח שום פה לשטן) ויאאאאאאלה, איזה תכנ"ש08 מושלם כזה. חחח אם הכל יתממש, יהיה טוב, מאוד טוב.

K a y a 1989

New member
2008..!

-נתחיל מהנדוש כמובן.. להצליח להתאהב בבן אדם טוב -ושזה יהיה הדדי כמובן. -לעבור את הבגרויות ולסיים את יב' ביופי יופי. -להתקבל או לפנימית תל ברוך,או לכפר סילבר או למיפנה,ואם אני אתקבל גם וגם אז יהיה נפלא כי זה יהיה קצת צרות של עשירים וזה נחמד..[אמן אמן אמן ]. -לא להשמין יותר מדי בשנת שירות באמת. -להשאר גמישה. -ללכת ליוגה לפחות עד השנת שירות. -אולי לחזור לרקוד אם אני ארצה[זה באמת תלוי בי ]. -רשיון!!!!!אני בתהליכים אבל מקווה לגמור עם זה כמה שיותר מהר. -שבאמת נטוס עם כל יב' מהקיבוץ לטורקיה לשבועיים[שלא יחסר כסף מהגיוסים ..] -שאני אשאר עם אנשים בקשר מהבצפר ובכללי מי שחשוב לי . -לעצב יפה את החדר שאני יעבור אליו בסוף יב'. -לקנות בגדים יפים. -להתקבל לתפקיד בצבא [או משקית חוויה או חובשת זה העדיפויות ולגבי חובשת אני צאטרך להוכיח את עצמי ביום שני]. -להכיר אנשים מדהימים.. ושתהיה שנה מעולההה........!!

TiKi PooH

New member
../images/Emo136.gif 2008 ../images/Emo136.gif

קודם כל ענייני צבא; אני לא יודעת אם יצא לי להתחיל את השירות שלי ב2008, סביר שלא ( ואם כן אז בטח רק נוב או משהו), אבל גם אם לא להתחיל לשרת בפועל- להגיע לאן שאני רוצה. הלוואי הלוואי שאני אגיע לאן שאני רוצה. שהמאמץ יהיה שווה את זה, שההמלצות והמכתבים יעזרו, שיסתכלו עליי ברצינות, שאני אצליח להוכיח את עצמי.. שבאחת מהאופציות הראשונות שלי תנתן לי הזדמנות להיות.
בגרויות. להצליח בגרויות חורף, להצליח בגרויות קיץ. ללמוד כמו שצריך וכמה שאפשר, להוציא מעצמי הכי טוב שאני יכולה.בלי להשמיד את שאר החיים, כמובן.
באשר לסיגריות;; אתמול בבוקר התחלתי חודשיים שיהיו נקיים לגמריי מגמלי טבק.. אחריי החודשיים האלו , על פי ההסכם הלא חתום עם עצמי, אני יכולה לחזור לעשן , אבל גם יכולה להחליט שלא שווה לי אחריי חודשיים ולהשאיר כמו שזה. מה שבטוח- גם אם אני אחזור לעשן- אני לא רוצה לחזור ל20-30 סגריות ביום, אין לי כסף וריאות רזרביות.
עבודה. אני מקווה שאחריי הבגרויות חורף, משמע עוד חודש ככה, אני אמצא לעצמי עבודה נחמדה עם כמה משמרות בשבוע. אני צריכה כסף.
רשיון. אני חייבת לחדש את השיעורים, למצוא מורה מומלץ בתל אביב ולהוציא כבר רשיון נעלרעבאק. למישהי יש המלצות למורה תל אביבי? אפשר גם אוטומט
אישלי. הקשר שלנו נהדר כרגע. בין אם בשבועות שהוא עובד כל השבוע ואז גר איתי, ובין אם בשבועות שחצי כפ"ס חצי פה. אני מגה מאוהבת, וכל כך נוח לי וטוב לי עם הקשר הזה.. תמיד אפשר ויש מה לשפר, אבל בגדול אם נצליח להישמר ככה על אף כל השינויים הצפויים לשנינו.. שופרא לה שופרא.
דירולה? באיזושהו שלב נגמרת פה השכירות ואלוהים יודע לאן פנינו. בינתיים מחפשים משהו באיזור של הדירה שאבא גר בה בתל אביב, ואם אכן נמצא- הדירה החדשה תהיה לי ולאור ( ולזיו), ואבא פשוט יגור קרוב מאוד. אם לא נמצא מסתמנת אפשרות של חזרה לדירה שלנו בשוהם, והאמת שאני לגמרי מקווה שלא.
חדר כושר- להמשיך להתמיד וואהו.
לנסוע לאיזו חופשה עם האישלי. אנחנו יוצאים הרבה לטיולים כאלו של יום אחד, אבל וואלה, משהו של כמה ימים, גם אם מפאת מחסור בתקציב או יצר הפרתקאני זה יהיה לישון בשק שינה ולהתקלח בשלולית.. נורא בא לי. גם צימר נורא בא לי.
פרוייקט גמר באמנות- לא יודעת, בא לי לעשות משהו וואו. עוד אין לי מושג מה, אין לי כיוון אפילו. אבל אני באמת רוצה שיצא וואו. אני רוצה לנצל את העובדה שמספקים לי משאבים ועזרה, ולהתעלות על עצמי באמת. לתת כל מה שיש לי.
לעשות שופינגס ביד שנייה. .זה לא שעד כה אני נמנעת, או לא מעדיפה יד שנייה. פשוט אין לי מספיק כסף לשופינג, אז פעם בעונה כשאני עושה שופינג זה עם אימא, והיא סולדת פראית מסצנת היד שנייה. אז אני מקווה שיהיה לי קצת כסף ומוטיבציה ואללה יאללה.
בכלל, לנהל את התקציב שלי הרבה יותר נכון. זה נחמד שכייף לצאת לבלות, אבל לא יכול להיות שכל כך הרבה כסף יוצא לי כל חודש על אלכוהול-פאבים-ברים. ובטח שלא על אוכל ושטויות ברחוב.. יש שטויות ואוכל גם בבית, מה העניין. אני חושבת שלעניין הזה הוטו על הסיגריות מאוד יעיל.
לקרוא הרבה אנגלית. להמשיך לקרוא ג'רוזלם פוסט מדי פעם. להשתדל לראות סרטים בלי תרגום/ תרגום אנגלית. לנסות לדבר כמה שיותר בהזדמנויות אלו ואחרות. יש עוד אבל אין ליכוח.

OverSharing

New member
מעניין מה יצא../images/Emo103.gif

טוב זה מוזר כי באיזשהו שלב אני..יוצאת מכל מסגרת. אע:| בי"ס- לשרוד? אני בתקופת שפל לא מהעולם הזה. שהבגרויות יהיו סבירות ואם אצליח גם טובות אז זה מבורך.. בגרות בצילום מפוצצת. אבל באמת, אחת שאני אהנה מהעשייה ומהתוצר ומהתגובות. ולקבל 100. ומגן 100 או שהוא חוטף אחת לפנים. לעשות כסף. כרגע אני ממשיכה בעבודתי שלי, אם לא אעשה ש"ש אז באיזור נובמבר תמר ואני אורזות חפצינו ונוסעות לחודשיים-שלושה לעבוד בלונדון:) להצליח להיות מוצלחת בענייני עתיד. לסדר עניינים בש"ש [כנראה שלא], וצבא אם לא. [שלום לפרוטקציות. כיף חיים.] להצליח באמת לארגן טיסה לחו"ל עם הבנות כי חלקן מתגייסות לי ביולי): להפסיק להזניח את חיי החברה שלי ולדעת לסדר את הזמן נכון כשגם חברים כלולים בו. ובכלל, להפסיק לחשוב מהארנק:\ לדעת להנות מהצופים, כי נגמר לי קצת הכוח. ובאמת חשוב לי לשמור טובטוב על חיוך בשנה האחרונה, ולהנות ממנה ולנצל אותה. לרזות, כי מגעיל לי כמו שאני. אם לא אעשה ש"ש אז איזשהו קורס בצילום לשמור על קשר עם הפסנתר, הוא מוזנח מאוד בגדים, כי א-ין לי. בעיקר מכנסיים]: להיות אחות טובה כי ב2009 אני הולכת לצבאP: שעם עמרי הכל ישאר על מי-מנוחות. אין צורך שאיזה שינוי דרמטי כי טוב לי הכי שאפשר:)

Oo The Gush Oo

New member
מדליק!

לא לחזור לעשן.
לטוס פעם אחת לפחות.
לנצל את הרגילות שלי כראוי.
לשמור על הקשר הטוב עם המשפחה.
כנ"ל לגביי החברות.
ללמוד דברים חדשים ומטעויות.
להכיר אנשים חדשים.
להשתחרר. (כן אני יודעת שאני צעירה, אבל אני רוצה לקצר את השירות בחצי שנה, ואז במקום ב-2009 אני משתחררת בסוף 2008.) בינתיים זהו.

מעניין מה יצא מזה.

לימודים: - לעשות פסיכומטרי בעתיד הלא רחוק ולהוציא ציון נורמלי [כלומר - מעל 650]. - לשפר בגרויות. - להתחיל לחשוב על כיוון ללימודים, כי כרגע אין לי שמץ מה אני רוצה מעצמי.
עבודה: - לשרוד עד כמה שאפשר בעבודה הנוכחית. - לא לוותר לעצמי ולחפש משהו טוב יותר, שיאתגר אותי. - להתחיל לממן את עצמי בלי העזרה של אבא. - לחסוך כסף לטיול לחו"ל. פנאי: - למצוא שמלה יפה לחתונה של אח של רעות P: - צימר עם הקטן שלייי בפברואר
- לקרוא יותר ספרים. - לחזור לכתוב.. איך נעלמה לי המוזה איך - לטוס לחו"ל לטיול של לפחות חודשיים! - רישיון, לעזאזל. אני חייבתתתת קשרים: - להישאר בקשר טוב עם מי שראוי לזה, ולנתק עם מי שלא. - להכיר עוד אנשים. - מקווה להחזיר את הקשר שהיה לי עם חברה טובה שטיפה רבנו. [חן] פנימי: - לזכור לקחת דברים בפרופורציות - לנסות להיות פחות רגשנית, לא לתת לכל דבר קטן לשבור אותי - לקחת יותר אחריות בבית
ומשאלות -
שהמצב עם הקטן שלי ישאר בדיוק כפי שהוא, טפוטפוטפו
לנסות להסתדר עם אבא להיות מאושרת [מי לא מאחל את זה לעצמו בדוגרי] וזהו.. רשימת מכולת לא קטנה הייתי אומרת

למעלה