יוצאים איתו או שלא - פינת המתלבט 8-

ELP

New member
סליחה, נסחפתי המון../images/Emo140.gif

אולי בגלל השעה...ואולי בגלל הג´וק, אבל זה באמת לא תירוץ, אנא קבל את התנצלותי הכנה
וגם
בדרך....

ELP

New member
לירוי אני ממש ממש מתנצל

אני די עצבני בזמן האחרון ומוציא את העצבים שלי על אנשים שזה לא מגיע להם, ולך זה בהחלט לא הגיע, מה שאמרתי היה ממש לא במקום ואני באמת מתנצל על הדברים שכתבתי
אולי עדיף שאני אשתוק לעיתים תכופות יותר...

Liroy25

New member
כפרות זה בסדר!

דווקא בגלל שזה אתה היה ברור לי שאילו דברים שנאמרו בלהט הרגע ואין להם כוונה לפגוע.

danield

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

שלום לכולם (מי שזוכר אותי) אני רק רציתי להגיש שלצאת עם חבר כזה זה לא רע והסקס בטוח יהיה טוב!!! ואני אישית בעד העניין. ושנית כול עבודה מכבדת את בעליה. שלכם דניאל

DJNYC

New member
על מה לעזאזל אתה מדבר?

אני לא יודע מה אתה מבין מזה.. אני לא מבין מזה כלום. אולי אני משוחד בגלל שזה מה שאני "עושה בחיים".

Liroy25

New member
לא יודע מה אתה עושה בחייך

אבל לו תקרא את כל השרשור במלואו אולי תבין.

DJNYC

New member
אל תתחכם, אני קראתי את השרשור כולו.

ובקשר למה שאני עושה... בוא נגיד, שלא היית יוצא איתי.

.m

New member
עכשיו אתה חייב לספר מה אתה עושה ../images/Emo3.gif

DJNYC

New member
מה באמת?

זה עדיין לא ברור? חחח - תקראי את הכרטיס האישי שלי.. ב"על עצמי"

Liroy25

New member
אז לא הבנתי מה הבעיה?

לי יש דרישות מסוימות בכל הקשור לבן הזוג האידיאלי, יכולנו אולי להיות חברים טובים אבל בני זוג אני לא חושב. זה לא אומר שאני רואה בך כנחות או כל דבר דומה. אני פשוט אומר שדרך החיים שלך היא לא משהו שהייתי יכול להסתדר איתו. עיין ערך שאלתו של לייזר שאמר שאם חשפן כן היתה לו בעיה לצאת (במידה וזה אכן המקצוע שלך, לפחות על פי התמונה) שאיתו אני בהחלט מסכים.

DJNYC

New member
גם אני לא רואה בך כנחות, אולי תקוע.

אתה בטוח שאתה הבן אדם הנכון לנהל פורום "סקס וזוגיות גאה"? תגיד לי.. מה אתה לומד עלי ממה שאני עושה? יש לך מושג מה אני ומי אני? מעניין אותי לדעת - מה אתה מבין מזה. (הייתי שמח אם באמת היית עונה על זה). (ולא, אני לא חשפן)

E Nig Ma

New member
לא תוקפני בכלל.

ה"חשפן" מביע דעה בדיוק כמו שאר חברי הפורום. זכותו של חבר לפורום לפסול בני זוג פוטנציאלים בגלל עבודתם או השכלתם הפורמלית. זכותו של השני לחשוב שזה מטופש וילדותי. והשאלה שלי היא מה יגיד לעצמו לירוי אם בן זוגו לחיים יעזוב אותו במידה והוא יפוטר מעבודתו ו/או תוארו האקדמאי (במידה וקיים) יפסל מסיבה כלשהי. או לחילופין, יחליט בן זוגו לעשות הסבה מקצועית ולעבוד (חס ושלום) במקצוע בזוי כמלצרות. סליחה על הפניה האישית לירוי, אבל צר לי על בן זוגך, שצריך לעמוד בקריטריונים שהצבת לו - קריטריונים שלאו דווקא קשורים ל"אני" האמיתי שבו. לא נותר לי אלא לקוות שתשנה דעותיך הילדותיות כמה שיותר מהר, ותאהב אנשים בזכות מה שהם ולא כדי ש"יהיה מה לספר לאמא בארוחה". כמובן, מקווה גם שבן זוגך לא יחליט להפוך לחופף (סתם כי זה מה שמתחשק לו לעשות) כדי שלא תזרוק אותו. יום טוב דויד

EyeSeeYou

New member
שלום, אני מכיר אותך מאיזשהו מקום?

בין אם הם מסכימים או לא זה לא הופך את הטון שלו ללא תוקפני. ואין בזה משהו ילדותי לרצות שלבן זוגך יהיו שאיפות, אני משוכנע שתסכים איתי על זה. ואדם שפוטר מתפקידו לא פוטר מכישוריו, זאת בניגוד לאדם שספק אם קיימים בו הכישורים כדי להגיע לתפקיד מלכתחילה (בקיצוניות כמובן).

E Nig Ma

New member
לא חושב שהכרנו. אתה כנראה מתבלבל

לירוי פסל ככה"נ את DJNYC ולו רק בשל עיסוקו, מבלי להכיר אותו כלל. ניתן להבין לדעתי את הטון ה"תוקפני" בדבריו. כיצד היית מרגיש אתה אילו היו פוסלים אותך על סמך עיסוקך בלבד? כמובן שמידת ה"רגישות" לדבריהם של חברים וירטואלים לפורום הוא אישי. למיטב הבנתי ה"אני מאמין" של לירוי יפסול מלצר (שבחר בעבודתו מרצון), גם אם הוא מלא שאיפות. שכן איך אז הוא יסביר לאמא שהוא יוצא עם בחור שאפתן שנהנה למלצר? ואם אמא תבין, מה יגיד אבא? השכן? הדוור? שים לב ICU היקר. ציטוט מדברי לירוי: "לו היית אומר לי שבגילך המופלג אתה חסר השכלה פורמלית ועובד במלצר/נציג בשירות לקוחות כי ככה בא לך, לא היינו ביחד היום!" למרות שהוא כבר מכיר את סומסום, מאוהב בו ומצא אותו (חיצונית ופנימית) כבן זוג לחיים, הוא עדין היה מוותר עליו בגלל פרט טכני כמו עבודה והשכלה פורמלית. במילים אחרות, אם יחליט היום סומסום למלצר מתוך בחירה, הוא צפוי לפרידה. אתה באמת רוצה להגיד לי שזה לא צורם לך?

Liroy25

New member
ועכשיו תורו של לירוי להגיב

ככה: לירוי פסל ככה"נ את DJNYC ולו רק בשל עיסוקו, מבלי להכיר אותו כלל. ניתן להבין לדעתי את הטון ה"תוקפני" בדבריו" מאיפה הגעת למסקנה הזאת? אני לא מכיר את דניאל, לא יודע מה הוא עושה בחייו כך שבשום מקום לא היתה לי כוונה לשפוט אותו על הדרך שבה בחר לצעוד. ""לו היית אומר לי שבגילך המופלג אתה חסר השכלה פורמלית ועובד במלצר/נציג בשירות לקוחות כי ככה בא לך, לא היינו ביחד היום!" לא יודע אם הייתי מוותר עליו, סך הכל הפגישה הראשונה זה המקום ללבטים. ואם כבר אתה מתאמץ לצטט את דברי כל כך יפה בוא תסתכל קצת אחורה ותקרא שלירוי כתב שחלק מהתוכניות לעתיד הלא נורא רחוק שלו כוללות בין היתר רכישת דירה, חתונה וילדים. חשוב לי לדעת שבן הזוג שלי יהיה בעל תוכניות דומות אם לא זהות לשלי, שיהיה לו כיוון בחיים. דבר שני, אחרי זוגיות של שנה+ לא הייתי מוותר על הנסיך שלי תמורת שום הון שבעולם, איך הגעת למסקנה אחרת? משער שרק אלוהים יודע. השאלה שלי (מי שהוא אמר בעיות בהבנת הנקרא?
) היתה לגבי הדייט הראשון, במידה והיא לא היתה ברורה מספיק. "למיטב הבנתי ה"אני מאמין" של לירוי יפסול מלצר (שבחר בעבודתו מרצון), גם אם הוא מלא שאיפות". כנראה שהבנת לוקה בחסר שכן לירוי לא פסל אף אדם על פי מקצועו בלבד אלא גם נתן חשיבות לשאיפותיו ותוכניותיו לעתיד. מקווה שהפעם הייתי יותר ברור.

EyeSeeYou

New member
כנראה שאני באמת מתבלבל

כי האדם שחשבתי שאתה, אמר פעם דברים קצת שונים בנושא הזה, כשמחפשים מישהו "שיודע מה הוא רוצה מעצמו", ובעצם אם להודות על האמת אני בטוח שכולנו פה אמרנו את זה בעבר -זה רק הגיוני. ולא זה לא צורם לי, כי זה פשוט לא נכון. לירוי והאחרים דיברו על אדם ללא שאיפות, לא על אדם ששאיפותיו משתנות או על אדם שעבודתו משתנה. בסופו של דבר העבודה או ההשכלה היא רק סימפטום חיצוני למשהו פנימי שיש בבן אדם. את הסימפטום החיצוני אפשר להחליף, אבל בשביל זה הוא צריך להתקיים, ואני מחזיר אותך להודעתי הראשונה.

E Nig Ma

New member
הבנת הנקרא....

בהודעתך הראשונה איתי, דיברת על דייט ראשון. בכל שאר ההודעות - על בן זוג באופן כללי. לראיה - מה תספר לאמא בארוחה... גם כאן אתה מדבר על דייט ראשון? אתה משוויץ בפני אמא על כל דייט ראשון שיש לך? תגובתי לא נוגעת ל"דייט הראשון". כולנו מסננים בצורה "שטחית" על פי המראה, סגנון הלבוש וכן הלאה. הגבתי כפי שהגבתי כשהמשכת בהודעותיך והבהרת (כן... הבנת הנקרא) שאתה מדבר על בן זוג ולא רק על דייט ראשון. פסלת את דניאל וירטואלית, ולזו היתה כוונתי. מכאן גם האירוניה - לומר למישהו "יכולנו אולי להיות חברים טובים אבל בני זוג אני לא חושב." רק על סמך הידיעה שהעבודה בו הוא עוסק לא מתאימה לך מבלי לדעת עליו שום דבר נוסף.... זה קצת צורם, לפחות בעיני. מה בין תוכניות לעתיד, רכישת דירה, ילדים וכן הלאה, לבין מקצוע לחיים? על סמך מה קבעת כי אינסטלטורים, מלצרים, מוכרים בחנות סקס ושאר המקצועות הבזויים, אינם רוצים או מסוגלים להכנס למחויביות שכאלו? ואם תכיר עורך דין במקצועו, שהחליט שנמאס לו. ומאז הוא ממלצר - סתם כי זה נראה לו מגניב וטוב לו עם זה. הוא "עובר" אצלך? ICU היקר, מה בין "מישהו שיודע מה הוא רוצה מעצמו" ובין עבודה? אתה לא מכיר אנשים בני גילך שלא עובדים כלל ואף לא בטוחים מה ירצו לעשות בעתיד, ובכל זאת הם אנשים מקסימים שיכולים להיות בני זוג מושלמים? לסיכום, נסה לקרוא שוב את הודעותיך איתי, ותבין מדוע הן לא נוגעות ל"דייט הראשון". הבלאגן שעשית בין ה"שאיפות" ל"השכלה" ל"עבודה" מעיד לדעתי על כוונתך - ומכאן הגבתי. להבא התנסח בצורה ברורה יותר (כמו בהודעתך האחרונה למשל) כי הבעיה היא (מה לעשות) לא בהבנת הנקרא. כך או כך הדיון הוא תיאורטי, והיות ואינני מכיר אותך אישית ואף לא יודע במה אתה עוסק או מהי השכלתך הפורמלית
- ניקח אותו ברוח טובה ולא באופן אישי. דויד

Liroy25

New member
קיבלתי את דבריך

לגבי דניאל, שוב אחזור ואומר שלא פסלת אותו אלא הגבתי לדברים שאמר "אתה ואני כנראה לא נוכל להיות ביחד". על פי זה הסקתי שדרך חייו לא תתאים לי כבן זוג. האם אני מספר לאמא שלי על כל דייט ראשון? לא בהכרח כמו שאני חושב 10 צעדים קדימה ומדמיין את תחילת חיינו ביחד.

EyeSeeYou

New member
בני גילי עדיין בשלב שמאפשר להתלבט

אך אדם שמתלבט הוא אדם עם שאיפות, שכן הוא מתלבט בהן. אדם שלא מתלבט הוא אדם חסר שאיפות. ומה הקשר לאדם שיודע מה הוא רוצה מעצמו? בוודאי שיש קשר שכן אדם שיודע מה הוא רוצה מעצמו מבטא בדיוק את זה, הוא יודע שהוא מעוניין למצוא עצמו בנקודות מסוימות בחיים במצב מסוים, והוא מתחבט בדרך לעשות זאת - כמוך כמוני, אנשים עם שאיפות. זו הסיבה שבחרת ללמוד את מה שאתה לומד, לעבוד היכן שאתה עובד ועוד מספר צעדים ושינויים שעשית בחייך שלא אפרט כאן כי זה לא עניינם של השאר, ושוב כמוך כמוני. ואני משוכנע שגם בדייט ראשון תשמח מאוד להציג את הישגיך הרבים (והם אכן רבים), ומהיכרותי איתך גם לא בדייט ראשון. ולמה אתה עושה את זה? כי אתה יודע שזה מאור אותך לחיוב בעיני האחר, ולמה זה מאיר אותך לחיוב בעיני האחר? כי אדם עם שאיפות, עם הצלחות, עם מטרות הוא אדם שנוח יותר להתחבר אליו. ושוב, אדם שפחות נוח להתחבר אליו אינו פסול בעיני, ולראייה מספר צעדים שאני עשיתי בחיי, כידוע לך ולאחרים, אבל זכותו של איתי להעדיף משהו אחר. זה לא הופך אותו לילדותי, למפגר או לאחד שלא מבין בזוגיות - אולי אפילו להפך. הערתה של מאי לגבי חיצוניות והעדפות של אחרים, לא שונה מהמקרה המדובר, אדם יכול להיות מקסים, מצחיק מדהים ומצליח- אבל מה לעשות..אולי לא בטווח המשקל שהיית רוצה שיהיה, יש לו חמישה קילוגרמים מעל מה שחיפשת - זה יותר הגיוני בעיניך? כי בעיני לפחות...זה הרבה פחות הגיוני.

למעלה