יוצאים איתו או שלא - פינת המתלבט 8-

.m

New member
הו שלום... תראו מי (סופסוף) בא ../images/Emo140.gif

Liroy25

New member
האדם הנכון לנהל פורום סקס??

אין לי מושג מי אתה ומה אתה, ולמען האמת? זה לא ממש מעניין אותי כשחושבים על זה. כמו שאתה טוען שאני לא מכיר אותך ואורח חייך כנ"ל הדבר גם לגביך. כי בניגוד אליך (וזה על פי הערתך האחרונה) כן יש בי את הפתיחות, הנכונות והיכולת להקשיב, ללמוד, להבין ולקבל. זה שדעתי שונה משלך אינה פוסלת שום דבר בי או בחיי. ולגבי שאלתך - אז כן! ואפילו מאוד.

.m

New member
וואו!

חברים, החצי שובר הקריסטלים, חושבת שהדיון הזה יורד לפסים אישיים ומיותרים. גם אם כוונתו המקורית לא הובנה בתחילה (ואני מודה שגם אני הבנתי משהו אחר), הרי שלירוי חזר והסביר את עצמו שוב ושוב, וגם אם אינני מסכימה איתו ב-100%, הרי שמאוד לגיטימי בעיני שאלה הרצונות שלו. ובואו נהיה כנים - מי מאיתנו לא פסל מישהו בדייט ראשון בגלל המראה, למשל? או בגלל שהוא כן או לא מעשן? למה זה יותר לגיטימי מלפסול אנשים על חוסר התאמה בשאיפות לעתיד? הרי כל אחד מאיתנו מחפש דברים מסויימים בבן-זוג, ואני לא מוצאת את הדרישות של לירוי מוגזמות או מוקצנות. (אפילו שזה אומר שאני לא עומדת בקריטריונים, והוא לא יתחתן איתי
) ולפני סיום - לירוי הוא בדיוק האדם המתאים לנהל את הפורום הזה, למרות שחלק מדעותיו שנויות במחלוקת, שהרי גם לא מעט מדעותי מתקבלות בהרמת גבה, ואין בכך ולא לכלום בכל הנוגע לכישורי הניהול של מי מאיתנו.
של בוקר mai

נראה לי שהדוגמא שלך לא ממש נכונה...

עם מנהל חנות סקס ממש אין לי בעיה. בניגוד למאי, אני לא יכול לומר שזה לא משנה בכלל מה הוא עושה, עם חשפן למשל, הייתה לי בעיה...

בקיצור ולסיכום...

לירוי יקר - נראה לי שעוגת שמנת ושוקולד כמו שאתה יודע להכין,תפצה על דעותיך המזעזעות. נראה לי שכולנו מסכימים שבחור משועמם,מובטל שלא מפרנס את עצמו ואין לו שום תחומי עיסוק (חוץ משתיית עארק/קולה,צפייה בסרטים פורנוגרפיים,אוננות כפייתית,שעות שינה מוגזמות והצקה לסביבה)הוא בחור שאף אחד לא יהיה מעונין בו,אלא אם כן הוא ממש בראד פיט או שווה ערך וגם אז אחרי התלבטות. לעומת זאת - בחור שמעסיק את עצמו,עובד לפרנסתו(כן!גם אם זו עבודה לא "מרשימה"),לא מתעניין בתארים אקדמאיים,עושר ופרסום,רוצה רק להיות מאושר ובריא הוא בחור שבהחלט יכול להיות אטרקטיבי בהתאם לטעמו של כל אחד. גם אתה,חומד טהור,טרם מצאת תרופה לסרטן,טרם פיענחת את הגנום האנושי וטרם המצאת את הגלגל מחדש ועדיין,כפרות זכות, אותך אני אוהב
!!

.m

New member
לא יכולה להתאפק יותר (בחיי שניסיתי)

"גם אתה,חומד טהור,טרם מצאת תרופה לסרטן,טרם פיענחת את הגנום האנושי וטרם המצאת את הגלגל מחדש ועדיין,כפרות זכות, אותך אני אוהב
!!"
תגיד, אפשר לשכפל אותך? |הטית ראש שמאלה, ואנחה קטנה..| mai

old crow

New member
הבעיה היחידה עם סומסום החמוד

שבאמת נשמע כבן זוג שכל אמא יהודיה צריכה להיות מאושרת שהוא קיים זה שלמרות כל העטיפה ה"ליברלית" הוא בכל זאת בחר כבן זוג באיתי ובדעותיו - שבאות אתו בחבילה אחת - ולא בקצב הערל האגדי מצפון הולנד. לא שיש לי משהו נגד אבל אנו בכל זאת בוחרים במכלול שמלבד הפרומונים וזויות התחת והאף הנכונים כולל גם את האישיות על רצונותיה ושאיפותיה ומכאן שגם העיסוק העכשוי או העתידי הם חלק מהענין... משעונה על ציפיותינו שונה מאדם לאדם וחלק מאתנו יימשך אפילו לאותו מובטל, לוגם ערק ומסניף הרואין - ההוא שהקונסנזוס של הפורום פסל לחלוטין - ולא יבין למה ומדוע אבל זה יענה על צדדים חבויים באישיותו שלו ולא פרץ של ליברליות ביחס לעסוקיו של הבן זוג.

.m

New member
אין שום בעיה!

האם פגשת אדם שאתה מסכים עם כל דיעה ודיעה שלו? אני בספק. חוסר הסכמה בנושא כזה או אחר צפוי ומובן, ומבלי להתימר לדבר בשם הנסיך כנראה שהמכלול "לירוי" מכיל יותר פלוסים ממינוסים... ולגבי המובטל לוגם ערק ומסניף ההרואין, הרי שיש הבדל בין להמשך אליו, לבין להכנס איתו למערכת יחסים, שכל בר דעת מבין שהיא הרסנית.
mai

M. אני מרשה לך להתיימר...

מאחורי המכלול "לירוי",נמצא אדם אנושי,רגיש וחם,שאוהב אותי מאוד. אני מאחל לכולם שיאהבו אותם ככה ואני שמח בחלקי. למרירים/כעוסים שבינינו,כאן ומעבר לים,אני מציע לפתוח את היום בתרגילי מדיטציה ונשימה,התבוננות בעציץ פורח ולגימת תה.

old crow

New member
הבעיה היא הפואנטה שאני מנסה

להעביר והיא שעפ"י רב הבחירה שלנו, אותו תהליך שנקרא התאהבות שמוליך לזוגיות, אינה בחירה מודעת שבה אנו עושים V לרשימת קריטריונים ואז מחליטים שאדם זה או אחר עונה לציפיות אלא שהציפיה עובד/לומד/יהיה מדען אטומי/פרופסור/סנדלר/זוית תחת/ראש כחול מובנית בתוך אותו מכלול דרישות מודעות ולא מודעות שאם הוא נענה אז "התאהבתי". אני מתכון לאמת החבויה באמרה שהאריסטוקרטיה האנגלית מתחתנת מתוך אהבה אך נוטה לאהוב היכן שהכסף מצוי. פיליפ רות בספרו "העובדות" מתאר כיצד אשתו הראשונה היתה אלכוהוליסטית - לוגמת הערק שלנו - שהצליחה לסחוף גם אותו לתוך ההרס העצמי שלה - מה יכל בחור יהודי מבית טוב לדעת על גויים ושכרות, הוא מתרץ ,או, הוא שואל, אולי זה היה משהו בפנימיותו שדרש את הקשר עם ההרס העצמי, אולי אותו בית יהודי טוב יצר בו דפק עמוק? כלומר הסיכוי הוא שמי שנמשך למסניף ההרואין גם יכנס איתו למערכת יחסים אלא אם הוא בעל נסיון ויחסוך מעצמו את הסבל. מעבר לכך: גם אם יחסוך לעצמו את המסניף סיכוייו טובים למצוא את עצמו ממשיך להקלע ליחסים עם אנשים הרסניים גם אם הם עונים לקריטריונים של עו"ד/רופא/פרופסור. ולבסוף, לא, אינני מקנא בסומסום ולירוי. אדרבא, נחמד לקרוא על שני אנשים שכ"כ איכפת להם אחד מהשני וטוב להם ביחד. אבל אני אמשיך לטעון שסומסום יכול לטעון לפוליטיקלי קורקט של "לא משנה מה האדם עושה" אבל אם לשפוט לפי הבחירה שלו הרי שבמכלול דרישותיו כן משנה לו מה האדם עושה.

.m

New member
אז ככה...

אתחיל דווקא מהסוף - "אני אמשיך לטעון שסומסום יכול לטעון לפוליטיקלי קורקט של "לא משנה מה האדם עושה" אבל אם לשפוט לפי הבחירה שלו הרי שבמכלול דרישותיו כן משנה לו מה האדם עושה." למה? אתה מeסימום יכול להסיק מהשרשור הזה אחד משני דברים: או שהנסיך עומד בדרישות של לירוי, או שלירוי מוכן להתפשר כדי להתאים את עצמו למכלול שהוא הנסיך. כך או כך, אין פה שום הסקת מסקנות לגבי הנסיך עצמו בשום תחום. לגבי העארקיסט שלנו - מה אומר ומה אגיד... יש לך נטיה למערכות יחסים הרסניות? תבדוק עם עצמך למה! והסיכוי שתכנס למערכת יחסים עם כל מי שאתה נמשך אליו קלוש ביותר... (ע"ע כמות הסטוצים לעומת כמות מערכות היחסים, אצל אנשים בכלל ואצל גייז בפרט). אולי המשיכה הראשונית (לא משיכה פיזית, אלא ה"קליק" הזה שיש לנו דוקא אם אנשים מסויימים ולא ם אנשים אחרים) אינה רציונאלית, אבל הבחירה אם להשאר בקשר (גם חברי, לאו דווקא זוגי) היא בחירה לכל דבר. ואם בחרת להכניס את הראש למיטה חולה, אל תתלונן שנדבקת.
mai

old crow

New member
אז ככה

א. את מסקנותי לגבי סומסום ועל מה הוא מבסס את בחירותיו לעומת הפוליטיקלי קורקט שהוא משמיע אני ממצה מתוך הודעותיו לעיל "לירוי, אני עומד בקריטריונים?" ו"אני המומה". כמו כן מבלי להכיר את סומסום כלל אפשר להסיק שהוא עונה על הדרישות של לירוי בלי שום צורך שהאחרון יעשה פשרה כלשהי, מה גם שסומסום מתאר את סביבתו החברתית באחת ההודעות. ב. מהיכן הסקת שלי עצמי יש נטיה למערכות הרסניות? ציטטתי ללא מרכאות משום שאיני זוכר את המילים המדויקות, את פיליפ רות בספרו "עובדות -אוטוביוגרפיה של סופר" ביחס להתפחות יחסיו עם מי שהיתה אישתו הראשונה. ג. דובר על קטיעת הסיכוי למערכת יחסים בגלל עיסוק ולי נראה שכולנו עושים זאת ברגע שפרט זה איננו עונה על ציפיותינו בין אם מתוך מודעות או אי מודעות בדיוק כפי שאנו מסוגלים לנסות ולפתח את המערכת ללא מודעות למניע שלנו עצמנו (מקרה נרקומן). מעט מאד אנשים יושבים ומחשבים רציונלית אם כן או לא להשאר בקשר. ד. אם בי עצמי עסקינן הרי שאצלי מעבר לבוחן העיסוק צריך בין השאר גם לעבור את בוחן השימוש בסכין ומזלג.

.m

New member
המממ...

ד. סכין ומזלג אתה אומר... המממ... קניבליזם???
ג. אני מאוד לא מסכימה עם הקביעה ש"מעט מאוד אנשים יושבים ומחשבים רציונלית אם כן או לא להשאר בקשר". למעשה, אני חושבת שמרבית האנשים נכנסים לשיקולים רציונאלים, למרות שהם מודעים שלפעמים דווקא האמוציות אומרות את המילה האחרונה. ב. לא התכוונתי לרמוז שלך עצמך יש נטיה כזאת, אך מאחר וכל לשון ההודעה שלי היה מופנה אליך כך נכתב גם החלק הזה. התכוונתי לומר שאים למישהו יש נטיה להכנס למערכות יחסים הרסניות, הרי שכדאי שישב עם עצמו ויבין למה. ואם למרות זאת הוא ממשיך להכנס אליהן, אזי אל לו להתלונן שרע לו, שהרי זו בחירתו, ובחירתו בלבד. א. ובכן, מהיכרות אישית, הנסיך הוא אכן בחור שכיף להביא הביתה וקל להשוויץ בו. אבל אתה יודע משהו, גם את לירוי עצמו קל להביא הביתה ולהשוויץ בו... מעבר לכך כל מה שאפשר להסיק מההודעות שציינת זה שדעותיו של הנסיך שונות מאלו של לירוי. ומי אמר שהם חייבים להסכים על כל דבר?
mai

../images/Emo35.gifאיך אני בעסק ../images/Emo35.gif

1.נראה לי שנושא הדיון השתנה מעט. 2.הפואנטה של משיכה לסוג מסוים של אנשים ומערכות יחסים מובנת ומוכרת. 3.אולי נחליף נושא כבר ? האם מישהו ראה כבר נחליאלי ?

זורבבל

New member
מה הדיון פה בכלל?

איך בכלל אפשר לפתח דיון על אדם דמיוני שכל מה שאנחנו יודעים עליו שהוא "מנהל חנות סקס"? תנסו לענות על זה:
Question 1: If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three of whom were deaf, two who were blind, one mentally retarded (all because she had syphilis), would you recommend that she have an abortion? Question 2: It is time to elect the world leader, and your vote counts. Here are the facts about the three leading candidates: Candidate A Associates with crooked politicians, and consults with astrologers. He´s had two mistresses. He also chain smokes and drinks 8 to 10 martinis a day. Candidate B He was kicked out of office twice, sleeps until noon, used opium in college and drinks a quart of whisky every evening. Candidate C He is a decorated war hero. He´s a vegetarian, doesn´t smoke, drinks an occasional beer and hasn´t had any extramarital affairs. Which of these candidates would be your choice?​

זורבבל

New member
לא לפתוח לפני קריאת ההודעה הקודמת

וכעט לעובדות:
Candidate A is Franklin D. Roosevelt Candidate B is Winston Churchill Candidate C is Adolph Hitler And by the way.... The answer to the abortion question - if you said yes, you just killed Beethoven.​
ובשביל מה בילבלתי את המוח כל כך הרבה? רק כדי להגיד שהכל תלוי במכלול. זורו

והנה זורו יצא ענק - זו הנקודה בדיוק

מן הסתם רובכם בחרתם מייד במועמד האחרון - שהצטייר כדמות למופת, מוצלח מכל הבחינות (למרות שלא סיפרו שהוא בא מרקע סוציו-אקונומי ממש לא מלבב) ומעורר הערכה. (הוא גם התכוון ללמוד אמנות! בכלל...חבל שהוא לא התקבל). אסור, אסור, אסור לבצע בחירה על סמך נתונים-גלויי-עין בלבד. אז מה אם יש לו תואר בחארטה-בארטה? אז מה אם הוא עו"ד/רופא או כל בעל מקצוע מרשים ומכובד אחר? אז מה אם הוא מספר שהוא רוצה לשנות את העולם/ לבנות מחדש את ת"א/ להיות עו"ד מפורסם/ ללמוד בהארווארד/ או לגלות את התרופה לסרטן? אז הוא אמר, אז מה. אותי אישית זה לא מעניין, בכלל. נכון, זה מעניין וירשים את אמא וסבתא ואת כל הדודות והחברים, אבל אם תוכו אינו כברו - אז חבל מאד. ופה הסיכון הגדול. נתונים כאלה אני מחשיב כשוליים, ולא מעניק להם משקל מכריע כלשהו. אלו קישוטים בלבד! ואני מקווה שכולם יזכרו זאת. שאו ברכה.

כולנו חכמים וכולנו נבונים

אבל, האם זה באמת קרה לכם שאתם כ"כ החלטיים בנושא?! לי זה קרה .אהבה גדולה של 5 שנים, שנגמרה בין היתר גם בגלל הסיבה הזו. אני לא כ"כ קיצונית כמו איתי אבל אנ י בהחלט יכולה להזדהות ולהבין אותו. אתה רוצה להיות עם מישהו שעיניך נשואות אליו, שאתה גאה בו, והעיסוק, מה לעשות, זה חלק מהעיניין.. ענת

למעלה