יוצא מהארון

j u s t m e3

New member
אני כל כך מבין אותך..

אין לך מושג כמה. אני יודע על מה אתה מדבר. גם אני עוד שנה בן 18. זה קשה לשמור את זה מפני ההורים. אמא שלי, הבנאדם הכי קרוב אליי, הכי אהובה אני שומר ממנה את הסוד הזה. אבל זה לא נורא. ותהיה שלם עם מי שאתה ואל תרצה לשנות. זה יפה ותמיד טוב שיש אותנו. שיקראו לנו שונים. שיקראו איך שרוצים. אבל איתנו, ורק איתנו החברה תמשיך להתקיים. אנחנו אלה שמוסיפים צבעים לחברה האפורה. אז יש כאלה ששמים סרט כתוב, יש כאלה ששמים כחול/ירוק. ולנו? לנו יש את כל הצבעים. וזה מה שיפה. שיהיה בהצלחה. אם תרצה לדבר אני פה. ועוד המון אנשים=] להית' שלך, אני

elindith

New member
אז מה אם אתה הומו?

זה רק פן אחד באישיות שלך, אני משוכנעת, ולדעתי זה לא פן שיש להתבייש בו. אפשר לחשוב איזה מוכה גורל אתה... יש לך הורים שאוהבים אותך, מקום לחיות בו, אנשים שמבינים מי אתה גם בלי מילים?! אז נכון שלפעמים מנסים להכניס אותך לתבנית, אבל המחמיר בשופטיך הוא אתה. אם תחשוב על זה תראה שבסה"כ החיים שלך לא רעים בכלל. אתה יכול לעשות הכל. להקים משפחה, להביא ילד או לאמץ אחד אם תרצה, לעולם לא תהיה פחות גבר ממה שאתה. העובדה שאתה הומו לא צריכה להפריע לך להתבטא או לצאת לחברה. אין לך מה להיות בדכאון, זה כמו להיות בדכאון מזה שאתה ג'ינג'י (נניח). יאללה, שיזדיין העולם. מי שאוהב אותך לא יפסיק לאהוב אותך, וגם אתה תרגיש טוב יותר ברגע שלא יהיה לך יותר את הצורך להסתיר, הרי ההסתרה היא שאוכלת אותך מבפנים. צא תחיה, החיים קצרים.

TRICK

New member
שיהיה לך המון בהצלחה

אל תפחד מאף אחד תקשיב ללב שלך ולך אחריו תבנה את החיים שלך כמו שאתה רוצה ותראה שהכל יסתדר בהצלחה :)

O s s i

New member
למי אתה דופק חשבון???

תהיה מי שאתה!!! לא עשית שום דבר רע, ואין לך גם במה להתבייש! מי שבאמת אוהב אותך ימשיך להיות איתך גם אחרי שתספר לו. מנסיון שלי. ידיד טוב שלי סיפר לי שהוא הומו והוא עדיין נשאר חבר שלי כי אני מאוד אוהבת אותו ואין שום סיבה שאפסיק להיות חברה שלו. אני בטוחה שזה מפחיד אבל תהיה מי שאתה ותחיה את החיים בכיף! חיים פעם אחת!

i3dabush

New member
מי זה ההומו הזה מה זה כל הרגשיות ..

מי זה ההומו הזה מה זה כל הריגשיות הזאת יהומו!!!!!!!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifתחשוב טוב יהיה טוב!

פשש וואו כל הכבוד לך תמשיך ככה יש לך אומץ תימצא חבר דבר עם אנשים זה יעזור אף פעם אל תיתבש במה שאתה!

מה זו האטימות הזו?

קשה לו גם ככה, למה לפגוע בו עוד? אם יש לך בעיה עם מכתבים שמביעים רגש אני לא מבינה מה אתה עושה פה בכלל, הרי זו המטרה של הפורום הזה. אם לא יאה לך אתה יכול ללכת.

ה מוזה

New member
אני אסביר לך מי זה

אדם הרבה יותר טוב ממך. ואם לא היו תגובות משורשרות להודעה שלך היא היתה נמחקת מהפורום .

bracha07

New member
../images/Emo41.gifחיזוק ואהבה../images/Emo23.gif

כדאי ורצוי שתטפל בבעיה הסודית והאפלה ואח"כ תדע מה קורה איתך, לשום אדם לא מגיע לחיות בפחד, היום ניתן לטפל ובאהבת הורים לחזק לשכוח.חשוב באופן חיובי בעניין, והלוואי שהעיצה תעזור. חזק ואמץ בכל דרך ללא פחד!

shaim12

New member
חפיף העיקר עברת את זה

יש כאלה שעוד עוברים את הסבל הזה

complicated 1

New member
אין שום סיבה

שתסתיר את זה מההורים שלך אם הם באמת אוהבים אותך הם יאהבו אותך בגלל מי שאתה גם אם אתה הומו אין לך מה להתבייש ואם למישהו זה לא מוצא חן... אז חבל אתה זה אתה וכל אחד הוא מי שהוא כל אחד הוא אדם גם אם הוא שחור/לבן/הומו/לסבית... זה לא משנה כולנו בני אדם. אם כולנו היינו אותו דבר העולם היה משעמם תקווה רק לטוב ותחזיק מעמד דרך אגב- הומואים ולסביות הם האנשים הכי נחמדים שאני מכירה תשים פס על כולם ותלך עם ראש מורם. תומכת ושולחת חיבוק לעידוד

אני גאה בך!!!!!!!

יופי אין מה לעשות אתה נמשך לגברים וזהו וההורים שלך צריכים להבין את זה למרות שבהתחלה יהיה להם קשה אני מאוד מחבבת הומואים הם אנשים מאוד טובים שאלתי פעם את ההורים שלי אם הייתי לסבית מה הם היו עושים הם היו בשוק כי הם שונאים את הקהילה הזו כמובן שזה היה בצחוק אני אוהבת רק גברים כמוך.......... יש לנו משהו במשותף בהצלחה חמוד וחיים יפים

../images/Emo24.gif

קראתי את הסיפור שלך הוא מרגש בשבילי אני גם הומו קוקסינל אני אוהב לאיתלבש כמו בחורה אפילו שם החלפתי אבל זה רק בחברה שאני נימצא שם באתי מאוקראינה ובהתחלה היה קשה לי לימצוע חברים הומויים כי רק הם קיבלו אותי כמו שאני תתחיל לצאת למעדונים של הומויים ואז אתה גבר תישקח מהכול מי שלא רוצה לקבל אותך שים זיין ואף פעם על תיתבייש במה שאתה ושאתה לא כמו הרוב ................בהצלחה

Reut168

New member
דווקא היום זה אופנתי לצאת מהארון

אין לך במה להתבייש לפעמים צריך להתמודד עם בעיות גם אם זה לא כלכך נעים והכי חשוב כל עוד אתה חי תנצל כל רגע כדי להנות מהחיים כי הם ממש קצרים

כפי שרשמתי לך במסר האישי, מכתב יפה

ומרגש מאוד. חזק ואמץ!
ואשמח לקבל ממך תשובה.

triptipon

New member
תודה לכולם אנשים יקרים,

יש לי מחר בגרות בלשון,אם היה לי זמן הייתי מגיב לאחד ואחד על כל הודעה שעזרה ה-מ-ו-ן,מעריך את כולכם המון, ושמח שחיזקתם אותי, ולך ה-מוזה, המון תודות,את משדרת כמה את אישה מקסימה, ולכמה הודעות בודדות שניסו להכאיב, חפיף ... אף אחד כבר לא יכול עליי
נ.ב התמונה של הבחור ששמו בדף הבית לסיפור שלי,משהו משהו אה

למעלה