יוצא מהארון

רעוּת

New member
אתה חמוד אתה..

הייתי מבקשת שתעשה לי ילדים, אבל, טוב נו.. אולי ילדי מבחנה.. בהצלחה בבגרות, קטן עליך לשון

ה מוזה

New member
ה-מ-ו-ן ../images/Emo50.gif

בבגרות ובכלל,אגיב למכתב מאוחר יותר שמחתי לקרוא תגובות מחזקות תומכות ומכבדות [ הלוואי וזו עדות על שינוי מתקרב בחברה כולה]

shanny4

New member
לא הייתי צריך להתבייש בזה...

אני חושבת שלא צריך להתבייש בזה <אני לא לסבית> אבל כל אחד ואיך שהוא חיי את חיו ולי יש ידידים הומאים וזה לא כל כך מבדיל אותם מהחברה כי הם חלק מהחברה.... תצליח בכל מה שתעשה ואל תתבייש לעולם במה שאתה.... שני...

LATINI

New member
בהצלחה .

גם אנחנו אוכלים סרטים כמוך נקווה שתלך בדרך הנכונה ככה גם אנחנו נוכל ללכת אחריך מחזק אותך מקווה שייהיה לך רק טוב .

Sky man

New member
יאאאאא חמ!!!ד../images/Emo23.gif

בהצלחהההההההההה לך מאמי מיכול הלב ! תיהיה גאה במה שאתה
-> א!שר וח**ם ט!ב*ם לך מאמי

splendid

New member
עדיף בחוץ מבפנים

אין שום דבר רע בלהיות שונה. בצורה מסויימת כולנו רוצים להיות שונים. כן, החברה שלנו דפוקה, יותר המבוגרים ששייכים לדור אחר, כמו שאומרים, אנחנו מקבלים יותר. בכל זאת, אנחנו מושפעים מהמבוגרים, מההורים שלנו, משאר החברה וזה כנראה מה שהורס את הנוער הטרי ושומר שחלק מהם ישערו שמרנים ולא יזרנו עם הליברליות של התקופה, כמו שהם צריכים לעשות, פאק שלהם. בכל זאת החברה היום מתחילה לקבל יותר ויותר את השונה. אין שום דבר רע בלהיות שונה, להפך אנשים רגילים משעממים. אני מכירה המון אנשים שמקבלים הומואים ולסביות כמו שאני מכירה גם אנשים שלא, אבל זו לא הנקודה. זה שהעזת לכתוב את האמת שלך בפורום הזה, ממש יפה, ממש התקדמות, ממש מעורר הערצה. אבל זה רק עוד צעד בדרך לאושר שלך. החברה יכולה להיות ממש מפחידה, אבל אנחנו חייבים להתמודד איתה. אין דבר יותר נורא מלהתכחש לעמצך. כדי להיות מאושר אתה חייב לעשות מה שאתה אובה, אפילו אם זה נגד כל העולם. תמיד יהיו אנשים שיעקמו את האף, אבל גם יהיו אנשים שיתמכו, שיעודדו, שיתנו כוח. השלך עוד ארוכה, בשלב מסויים תבין שאתה חייב לצעוד בה. מקווה שיהיה קל.

splendid

New member
אני שמחה

אם אתה צריך אוזן קשבת, סתם לדבר להוציא הכל אולי עידוד, כוח, אתה תמיד מוזמן לכתוב.

cbl maya

New member
באמת כל הכבוד!

למרות שזה נוגד הרבה דברים, אין מה לעשות צריך להשלים עם זה... תהיה חזק ותתמודד כי להדחיק לא עוזר הרבה... הגרוע מאחוריך!

ה מוזה

New member
הכל כמעט נאמר

בכל התגובות שנכתבו כאן ,לך אני מקווה שיבוא יום ובו המכתב יישלח והיום הזה שרון יהיה היום בו אתה תלמד לאהוב את עצמך מבלי לרצות לשנות את מי שאתה "ואם זה היה ניתן לשינוי הייתי משנה, כי אף אחד לא רוצה להיוולד שונה וחריג " אתה יודע,כל יצירה היא שזירה של פרטים קטנים ביחד הם יוצרים הרמוניה,משהו ייחודי ואם תשנה פרט קטן..זו כבר לא אותה יצירה כך גם,בני אדם . תאהב אותך בלי פחד תלמד,תתגייס,עשה כל מה שאתה רוצה אל תמנע ממך רגעים נפלאים וחשובים בעבור אטימות ליבם של אחרים ... וכשזה יקרה לא יהיה בך חשש לפתוח דלת לא רק של הארון גם זו של הלב ולהעניק לאנשים ולמשפחה את הזכות לאהוב אותך כפי שאתה . החברה.. לומדת לאט לאט לחבק כל אדם ולכבד את זכותו לחיות לאהוב על פי דרכיו יש כאן שרשור שלם שמעיד, עד כמה למדנו .. תודה ששיתפת אותנו
וברוך בואך

mizrahi11

New member
אני חושבת ש...

התגובה של אחותך לא רעה או שפלה למרות שזה נראה ככה ברובד הגלוי. יכול להיות שאחותך חווה את כל מה שאתה חווה אבל נלחמת בעצמה דרכך. כל הכבוד לך על ראייתך מעמיקה זו ועל חוסר התגובה מתוך ההבנה אתה בדרך הנכונה איש איש ומסעו ותבונות ההבנה שלו עלה והצלח.

למעלה