יוצא עם ספרדיה? לא תקבל ממני תמיכה!

Puskas

New member
כמובן שזה אישי..

יש דיון שהוא לא אישי?
אני לא מדבר על תגובה כללית לפוסט כלשהו אלא על דיון ממוקד אמתי שנמתח על פני כמה וכמה הודעות.
זה אישי וזה לא אומר שזה משהו שלילי.
ואני לא חושב שהדוגמא של רוסי ויפני היא טובה כי הרי העולם חי על קשרים דיפולומטיים בין מדינות שונות אז כנראה שרוסי ויפני יכולים לדבר ואף להגיע להבנות :)

ולבסוף, נא להחליט בשבילי שאני שונא מישהו כי אני לא שונא אף אחד חוץ מאשר את אלו שרוצים ברעתי ובמותי.
אני והוא סה"כ שני גולשים בפורום שיכולים לרדת לפסים לא נעימים לפעמים אבל שנאה לא עומדת על פרק מבחינתי.

Upgrade U

New member
בתור אחד שעוקב באדיקות אחרי הכתבות בליי-נט

אני יכול לחתום שזאת עוד כתבה טיפשית ולא אמיתית רק בשביל לפרסם את משרד החקירות הזה.
זאת לא הפעם הראשונה שליי-נט עושים את השטויות האלו.
למה זה חשוב לציין מי הם החוקרים ועוד את החברה?! אם תעשו חיפוש בגוגל, תגלו שזאת לא הפעם הראשונה שאותו משרד חקירות מוצא 'הפתעות' בחקירות שלו... תמיד סיפורים מצוצים מהאצבע. מזכיר לי את הסיפורי זכייה של מפעל הפיס תמיד לפני איזה חג.

גועל נפש.

פופאפ

New member

YNET ממציאים כתבות על ימין ועל שמאל...

לפני איזה יומיים הם פרסמו כתבה על מישהו שכביכול גנב מוצרי ויקטוריה סיקרטס בעלות של 10,000 ש"ח, הורד מהטיסה ונשלח למאסר.
זה היה יכול להישמע הגיוני אילולא הם הזכירו בכתבה שאלו היו מוצרים של 3+1, ואילולא היה צריך שאחת העובדות תאמת שהוא גנב (בחנות בנתב"ג אין מצלמות? For real?)

EdisonGirl

New member
בתור אחת שנתקלה בזה במקרה בפייסבוק

ולא קוראת כתבות חדשותיות כלל וכלל, תודה על האינפורמציה

Optimus_Prime

New member
שאלה מסוכנת

במצב דומה לכתבה כמובן שלא היה איכפת לי, אבל לשאלותייך...

1) אם ילדי היה מפנה לי את הגב - השאלה היא איך ולמה. בגילאי הנוער (ובימינו גם בגיל העשרים, שלב ההתבגרות נמשך הרבה יותר זמן) הרבה מאוד החלטות מונעות משיקולים לא בהכרח רציונאלים ויש מקום לפטרנליזם ובמקרים קיצוניים גם ל"נידוי", בהתחלה כאיום, ואולי אף לממש זאת בהמשך. ילדים יכולים להחליט שהם "לא מתגייסים לצבא הכיבוש" בגלל שהם מסתובבים בחברת נערים מסוימת שמשפיעה על הדעה שלהם. ילדים יכולים להחליט שהם מעשנים סמים או שותים ללא הכרה כי הם בחברה אחרת. אני לא יכול לחזות ממצבי הנוכחי (רווק ללא ילדים
) מה אעשה בדיוק, אבל זה בהחלט יפריע לי ואתעמת איתם בנושא. אבדוק מה הסיבה לדעות, לעמדות ולהחלטות. האם הגיעו לכך בעצמם? האם הם מושפעים מהסביבה? האם הם עושים דברים כדי לרצות אחרים? (דוגמת הנערה בת ה12-18 שרוצה לישון בפעם הראשונה אצל החבר)
בגיל מסוים אני מאמין שדרך המחשבה וההחלטה כבר הופכת עצמאית לחלוטין. אם בנקודה הזו ילדי יעשה משהו מנוגד לעמדתי אצטער על זה מאוד, אבל הוא אדם בפני עצמו, זו זכותו המלאה! לא רואה סיטואציה כרגע ש"אנשל" אותו לחלוטין, אלא אם כן מדובר בדברים קיצוניים מאוד.
2) אני לא הייתי יוצא עם הרבה אנשים בגלל שהם הרבה דברים. אבל מה בין זה לבין דעות קדומות? אין לי סטיגמות לגבי אנשים, אם זאת הכוונה. יש לי קריטריונים של אופי, מראה, אמונה, עצמאות, דעות וכדומה. אם בנושא הכתבה עסקינן, יצאתי עם בנות ממוצא מרוקאי, רוסי, תימני, הונגרי, פולני, עיראקי, טיבטי ומה לא. לא משנה לי בכלל, ההיפך, כמה שיותר מעניין יותר טוב

3) לא, אני ילד טוב

4) נראה לי שקרי משהו, קשה להאמין שקרה, אבל ברור שזה טיפשי.

Cade Foster

New member
פעור פה זה לא משאיר אותי

כי אבא שלי הוא בערך אחד לאחד כמו האמא מהכתבה. זו הסיבה שלא הייתי רוצה שיממן לי לימודים אקדמאים וזו הסיבה למה חשוב להיות אדם עצמאי - כדי לא להיות תלוי בגחמות של ההורים. אפשר להגיד על האמא מה שרוצים - אבל בסופו של דבר זה הכסף שלה והיא באותה הקלות יכולה להפסיק לממן לו את התואר סתם כי בא לה.

אותי תמיד קיבלו יפה, מה שאי אפשר לומר על היחס שהאקסיות שלי קיבלו מאבא. וההרגשה שלי עם זה הייתה חרא. אבל זה לא יקרה שוב, אני אדם שלומד מטעויות.

לגבי דעות קדומות - אני חושב שבכל אחד ואחד מאיתנו יש את האינסטינקט הראשוני הגזעני (ההרמת גבה הזו כששומעים שחבר שלכם/מישהו שאתם מכירים יוצא עם [השלם את העדה החסרה]) וגם לי יש אותו - אבל אני תמיד נותן את הצ'אנס ודואג לא להכליל.

תמיד חלמתי על חברה אתיופית

למעלה