יוקר המסע לפולין

7575

New member
מי שרציני נוסע לשם לבד ולא בחמולה

אני יודע שזה לא כייף בלי החברה, בלי הצחוקים,בלי ובלי ובלי,קשה לכם לשמוע אותי כי אני אומר את האמת. אבל ככה זה וזהו

שירנות

New member
הרמה שלי מספיק גבוהה

וגם אם לא,אתה לא תהיה זה שתקבע אותה בקשר אלייך אני לא כל כך בטוחה,מה שבטוח אתה מרשה לעצמך יותר מדיי... אם ה"טיולים" כמו שאתה קורא להם יפסקו הם יפסקו בגללך ובגלל עוד אנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל על המסע הזה מה שבעצם משמ לא נכון כי עד שלא עוברים אותו לא יודעים מה זה!!! בתגובה הקודמת שלי כבר התייחסתי לכל הדוגמאות של הכתבות שנתת ככה שאין לי מה להוסיף בעיניין חוץ מאשר לחזור על העובדה שאלה רק מס' משלחות קטן מתוך עשרות משלחות ואף יותר שיוצאות כל שנה ומתנהגות למופת,אתה יכול לזלזל במסעות האלה כמה שבא לך ולהגיד שכל המשלחות מתנהגות ככה אבל העובדה היא שזה לא נכון ואני אישית באה ממשלחת מדהימה שלא חוותה אפילו בעיית משמעת אחת!!ואני יכולה להגיד לך שהמורים המדריכים וכל מי שהיה שותף למסע הזה היה מאוד מרוצה מההתנהלות שלנו שזאת גם ההתנהלות של רוב המשלחות שמגיעות לפולין,היוצאות דופן(במובן הרע כמובן..)מגיעות לעיתון וכולם חושבים שככה זה המשלחות לפולין,דבר שהוא ממש לא נכון!!! מה הקשר רציני?ולמה חמולה?איזה מן שטויות אתה מוציא מהפה ואתה עוד דובק בטיעונים חסרי הבסיס שלך... וכן,במסע לפולין יש גם כיף!!!זה דבר שאסור שיילקח מהמסע!!!אחרת חצי נוער יחזור לבתי משוגעים!!! מה פסול בצחוקים כל עוד הוא במקום ראוי?!?למה אסור לי לצחוק?!?כי אני בפולין ולפני 5 שעות ראיתי מחנות ומשרפות?מה הקשר בין הדברים בכלל?המשרפות המחנות הסיפורים והזיכרון של דבר הנורא שראיתי ילווה אותי כל המסע וגם כל החיים בלי קשר לאם צחקתי 5 שעות אחרי או לא... והאמת פה היא שאתה פשוט בור וחסר כבוד לאנשים אחרים אתה תוקפני וחושב שהדעה שלך ורק הדעה שלך היא הנכונה, אז אני שמחה לבשר לך שיש עוד אנשים בעולם הזה שהדעה שלהם היא לא פחות נכונה משלך במקרה הזה אפילו יותר נכונה,אם אתה חושב ש-"ככה זה וזהו" אז כנראה שאתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר אתה פשוט חוצפן ואין לך טיפת הבנה בכל הקשור למסעות לפולין וזו לא הפעם הראשונה שאתה מביע את הדעות הקיצוניות והחסרות בסיס שלך בפורום ויוצר בלאגן,מילא להביע דעה אבל מכאן ועד לחשוב שזה הדבר היחיד שנכון יש מרחק ענק,ובטח שזה לא נכון כי ככה אתה חושב או כי "ככה זה וזהו"!!! וכן את הבעיות על הידע הכללי שלנו תפיל על המורים והמרצים ולא עליינו כי אנחנו הולכים לבית הספר כדי לרכוש ידע,אם מערכת החינוך דפוקה אנחנו ממש לא אלה שאשמים בזה!!! והנוער מדרדר בגלל אנשים כמוך וממש לא בגלל המסעות לפולין!!!תסתכל על ההודעות החסרות כבוד שאתה מפזר פה בשעות הפנאי שלך ותבין למה תלמידים ונוער מתדרדרים מיום ליום.הכל תלוי במבוגרים ובהתנהגות שלהם!!!

7575

New member
נחייה ונראה ימים יגידו מה יהיה גורל הטיולים

הללו, כל מי ששכל בראשו,כל מי שמעט מצפון בנפשו,כל מי שיודע להבדיל בין עיקר לטפל,כל מי שמחפש עומק ולא רדידות,לא ייצא לשם, אתם חושבים שאתם שווים יותר מאלה שלא היו שם,אתם חושבים שאתם יודעים יותר מאלה שלא היו שם,אתם טועים. בשבילי ובשביל הרבה מאוד מאוד אנשים אתם שווים פחות,הרבה פחות בלשון המעטה. אשתדל לא להציק לכם יותר מידי בפורום הנפלא שלכם,אך כל מתלבט שיגיע לכאן יזכה ממני למסר משכנע מאוד מדוע עדיף לו להתרחק מאותם טיולים כל עוד נפשו בו.

שירנות

New member
כנראה

שהבעיה היחידה שלך(והמאוד קשה יש לומר!!!)היא קנאה!!! אני ממש לא חושבת שאני יותר טובה מאלה שלא יצאו,ואני בטח ובטח שלא מתיימרת לדעת יותר מאלה שיודעים יותר ממני ולא יצאו(ויש מספיק דרך אגב...). אני לא מכירה מישהו שחושב שהוא יותר שווה או יודע יותר כי הוא היה במסע, אתה פשוט מסובך עם עצמך ברגשות נחיתות נוראיים!!! וזה הדבר היחיד שיש לי להגיד לך!!! כדאי מאוד ואף מומלץ ללכת לטיפול!!! זה שלא יצאת זה לא אומר שאתה יודע משו על המסע הזה זה רק אומר שאתה יודע פחות ממי שיצא,הדבר היחיד שאני בטוח יודעת עליו יותר ממך כמו רוב האנשים כאן זה המסע הזה,בקשר לכל השאר אני באמת לא יודעת-לא מכירה אותך(וגם לא רוצה להכיר בן אדם מזלזל כמוך),אבל בקשר למסע אין לך את הזכות לחשוב שאתה יודע יותר או שהדעה שלך היא הנכונה כי ככה בא לך!!! וזה דבר שלא ישתנה לא משנה כמה תרצה!!! ורק שתדע שאתה הבן אדם היחיד שמזלזל באנשים רק כי הם יצאו למסע הזה,יש לך בעיה קשה של קנאה וכדאי לך מאוד לטפל בזה,למה נראה לך שאנחנו שווים פחות כי יצאנו למסע?!?זה שיא החוצפה להגיד דבר כזה!!!בגלל שלי היה כסף או אמצעים או יכולת ורצון לדעת יותר על העבר של העם שלי ועל השואה בצורה קצת אחרת מאשר ללמוד בבית ספר דרך ספרים או ללכת ליד ושם ויכולתי לצאת למסע לפולין ולראות בעיניים שלי איפה כל זה קרה בגלל זה אני שווה פחות?!? ומי אתה בכלל "הוד רוממותו" "החכם הגדול" שיחליט אם אני שווה פחות או יותר משאר האנשים?!? אני מצטערת להגיד לך את זה אבל אתה הוא האדם הרדוד והשפל כאן,אתה בוטה,גס,חוצפן,בור,חסר כבוד מינימלי,קנאי,מתנשא ומרשה לעצמך הרבה מעבר למה שמותר לך!!! כדאי לך מאוד לטפל בכל הבעיות האלה שקיימות אצלך(וכפי הנראה יש מספיק...).

שירנות

New member
אה ו...

אתה יכול לשלוח למתלבטים כמה מסרים "משכנעים" שאתה רוצה,אתה מאוד לא משכנע!הטיעונים שלך רדודים ולא מנומקים בשיט,אין לי שום כבוד לאנשים אחרים ואף אדם שפוי לא יחשוב שמה שאתה אומר זאת האמת... מעבר לזה שאני חושבת שרוב האנשים שהגיעו לכאן עם התבלטות לגבי המסע יצאו עם תשובה מנומקת ומספקת שמסבירה להם בדיוק למה כדאי להיות חלק מהחוויה,ורובם בחרו כן לצאת,ואם לא אז אצל רובם זה היה כתוצאה של בעיה כספית, כך שעם כל הכבוד ל"מסרים המשכנעים" שלך,הם לא עובדים על אף אחד,בו תחסוך לך זמן ולנו עצבים ותפסיק את השטויות האלה שאתה מייצר ומוציא לאוויר העולם בלי סוף...תחשוב פעמיים לפני שאתה מביא עובדותה שאין להם שום בסיס או נימוק הגיוני ותהיה טיפה אבל טיפה יותר חושב ומתחשב,אני חושבת ואף בטוחה שהדבר יעשה טוב לכולנו...

7575

New member
לי היה ססף לי היה אמצעים לי היה יכולת או רצון

באמת איזה פנינים, אין לי מה להוסיף,אם חשבתי שאתם שווים פחות אז עכשיו אני רואה שאתם לא שווים בכלל

חייםלוי

Member
מנהל
חבל על המילים הנכונות שלך. הוא הרי לא מעוניין

לשמוע שום דבר חוץ מאשר את הדעה השלילית שלו.

yarden d

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חבל לך על הזמן... אין טעם שתביעי את דעתך, לא נראה לי שהוא יגיע עם מישהו להסכמה. "תפסיקי להלחיץ משפחות" חחחחח......

7575

New member
צוחקת אה. תגידי מאיפה את שיכון בבלי

או הרצליה פיתוח,אתם חזקים בטיולים האלה כוכבים אחד אחד

yarden d

New member
אממ... לא בדיוק...

ככה התנהגתי בהרצליה פיתוח

7575

New member
המורים והמרצים אחראים לזה שהסטודנטים

לא יודעים לענות על שאלות בסיסיות סוף ציטוט, תגידי לי הכל בסדר אצלך,לא שמעת פעם על דבר שקוראים לו ידע כללי,ארץ עיר חי צומח דומם אולי גם צריך ללמד המרצה. סוף מעשה מחשבה תחילה

למעלה