יוקר המסע לפולין

שירנות

New member
אתה גר בגרמניה?!?../images/Emo2.gif

עוד יותר מחזק את הטיעון שלנו שאה לא יודע דבר ואפילו חצי דבר על המסעות האלה בכלל!! איך אתה מרשה לעצמך לדבר כשאתה חיי במדינה הזאת?!?בדיוק המדינה שממנה יצא כל הרוע הזה שהרג 6 מליון אנשים... מי אתה שתרצה לנו על ידע ועל נוער טוב או לא טוב?!?

7575

New member
אוי איזה רדידות איזה שפל מדרגה.הצוללות

בעלויות של מיליארדים שמדינת ישראל מקבלת מגרמניה במחירי מתנה טובות אה. כן הנוער והאנשים פה מתנהגים פחות בצורה בהמית,פה לא דוקרים ברמזורים,פה עוצרים במעבר חציה,ופה בן אדם שיוצא למועדון לא חוזר מנוקב כדורים,יש לכם עוד הרבה מה ללמוד מהגרמנים, פעמים רבות הייתי בפולין,אפילו לא חשבתי להיכנס לשם,ואין לי שום ספק שאני יודע הרבה יותר מאותם מיוחסים שמרגישים עצמם למי יודע מה,לא רק אני גם אנשים אחרים שהחליטו לא לצאת אלה ללמוד את הנושא לעומק ולא בצורה רדודה ושטחית בתוך אוטבוס תיירים. אך כמו שאמרתי כבר בעבר עם אנשים שלאחר כמה שעות עמדו מול משרפות ולאחר מכן אוכלים ארוחות דשנות והופעות קריוקי(ואני בטוח שלא שרתם שם אלי אלי) אין לי שיג ושיח,אתם מעורים בי בחילה וגועל.

yarden d

New member
קודם כל- מזל טוב!

זו ההודעה הראשונה והמנומקת שלך, בה הבאת דוגמאות רבות. כל הכבוד!
אז אמרת שאין לך "שיג ושיח" ואין לך ספק שאתה יודע הרבה יותר "מאותם מיוחסים שמרגישים עצמם למי יודע מה" אנחנו מעוררים בך "בחילה וגועל". ונוכחת לדעת ש"אם חשבתי שאתם שווים פחות אז עכשיו אני רואה שאתם לא שווים בכלל" ולסיום אמרת "אשתדל לא להציק לכם יותר מידי בפורום הנפלא שלכם" אז למה אתה ממשיך לחפור???

7575

New member
נו חייםקה זה כל מה שהצלחת לימצוא עליי באמת

איזה בושה,לא יודע איך אצליח להתמודד

Old Cat

New member
קיבלת כבר את הכדורים המתאימים?

אם לא - אז תחליף פסיכיאטר

7575

New member
חייםקה את השירשור הזה אני אפיץ ונראה

מי צריך להתבייש אני או אתה

7575

New member
הודעה אחרונה עבור מופ 1פותחת השירשור

עכשיו לאחר שאת יכולה קצת לקבל קצת יותר פרספקטיבה לגבי העניין הזה,אני חוזר ואומר לא לצאת לטיול 1500 דולר זו כמעט שנת לימודים אקדמית,אם לבנך הרצון ללמוד על הנושא והוא אינו מצפה שמערכת החינוך היא זו שתלמד אותו את העניין לעומק או בכלל,כמו שראינו בשירשור,הוא יוכל לשים בכיס הקטן כל אחד אשר היה שם במרכאות כפולות ומכופלות. הנסיעה היא ביזוי הניצולים ביזוי ההורים אשר חלקם עובדים כה קשה על מנת לגייס את הכסף,יותר ממיליון שכירים משתכרים בארץ שכר מינימום,אני יודע שאת משתתפי השירשור אשר גרים בשיכון בבלי או בהרצליה פיתוח זה מעניין כקליפת השום,ומצידם את רשאית אפילו ללוות מהשוק האפור,לכן אני אומר לא לצאת לשם.

מופ1

New member
בלי להכנס לוויכוח שלכם...אני מצטטת את... עצמי

"...אנו רואים חשיבות מרובה ביציאה למסע כזה והייתי מעוניינת לצאת אליו בעצמי..... אני זקוקה לרעיונות איך מתחילים דבר כזה? למי פונים?"

7575

New member
טסים לקרקוב שם יש

סיורים מאורגנים לאשוויץ,לא צריך להיות גאון גדול בשביל להגיע לשם,תוכלי להעזר גם במידע לתיירים שבעיר,הם יתנו לך את כל העזרה הדרושה,עדיף אולי כך בלי לשלם לכל מיני מתוכים או לממן מורים או מדריכים שטסים על חשבונך

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo124.gif מספיק כבר. השמצת מעל ומעבר

ואפילו הסבלנות שלי פוקעת. כל הודעה נוספת שלך בפורום תימחק.

Old Cat

New member
יש חברות המתמחות בכך, שלחי לי מסר ואשיב בפרטי

כדי לא לעשות פרסום לאף אחד כאן בפורום. כמו כן אפשר לארגן סיור כזה באופן עצמאי, עם קצת יוזמה והשקעה בהכנות. כמובן שאין מה לשהוות סיור פרטי כזה למסע מודרך ומאורגן כפי שנעשה במסגרת קבוצת בית הספר, עם כל היתרונות מבחינתהדרכה ואירגון שיש למסע כזה, למרות העלות. גם בשיקול הכספי, לא בטוח שנסיעה עצמאית תהיה זולה יותר.

מופ1

New member
תודה,

אכן, יכול להיות שהמסע המודרך הוא בעל יתרון ולכן על הסדנאות לקראת המסע אנחנו לא מוותרים. ז.א הבן שלי לא מוותר... אבל אני לא יכולה להצטרף למסע בבית הספר וכשאני הייתי תלמידה עדיין לא היו... ואני גם רוצה.... אשמח לקבל במסר פרטים נוספים שבת שלום

Feeorin

New member
ל7575

אני באמת לא מבינה מה הבעיה בלצחוק ובלהיות שמחים במשך המסע, מטרת המסע היא לא להיות עצובים ומדוכאים במשך 8 ימים, המטרה (לפחות במשלחת שאני הייתי בה) היא לראות איך היהודים חיו לפני המלחמה, לראות את ההוואי החברתי שלהם ולראות את השואה האמיתית, וזה לא היה ההשמדה, השואה האמיתית הייתה האדישות שאחרי, ואתה מעודד את אותה אדישות שהייתה אחרי המלחמה. אין שום טעם במסע למחנות השמדה ומחנות ריכוז אם אנחנו לא יודעים איך הם חיו קודם. אם יפסיקו את המסעות "הנוער של היום" כפי שאתה קורא לו, לא ידע את המשמעות האמיתית של השואה שאותה אפשר לראות רק במסעות. אתה באמת חושב ש6 מיליון היהודים שנהרגו בשואה ירצו שנהיה עצובים? אתה חושב שהם רוצים לראות איך גם אחרי 60+ שנה הגרמנים עדיין מצליחים לדכא אותנו? אנחנו צריכים טיפה שימחת חיים בשביל לשרוד מסע כל כך קשה ואני לא רואה שום בעיה בערב פולקלור בשביל גם לראות את התרבות הפולנית כי מה לעשות צריך גם להכיר מקומות חדשים ולא להיות מקובעים במקום ולחשוב שאנחנו מרכז העולם ומה רע שה"נוער של היום" יכיר גם תרבויות אחרות.

7575

New member
זאת באמת שאלה טובה מה היו רוצים הנספים

אם היו תומכים (לא אגיד יותר טיולים בכדי לא לפגוע ברגשותיכם ) בנסיעות הללו או לא,לי יש הרגשה שאולי לא,אך יכול להיות שאני גם טועה.

למעלה