יורשה לי לפצוח במעין... דיון סקרי?

ToryMaster

New member
אף פעם לא ידעתי

שארס נחשב לפחדן

Esmerallda

New member
כי כמו הרבה פעמים

בלבלתם את ארס המקורי במארס, שלמעשה הוא פיתוח ועדכון של האל היווני הקדום יותר. ארס היה אל פחדן, דוגמא לכך היא מלחמת טרויה- לאחר שאתנה פוצעת אותו הוא נס משדה הקרב ביללות כאב ככלב מוכה. אל גיבור, בלתי מנוצח העומד עד סוף הקרב? לא נראה לי. מארס, שהיה אל המלחמה הרומאי- בהחלט קיבל נופח חיובי יותר. הרומאים, מהיותם אימפריה צבאית אדירה, מאד אהבו את אל המלחמה שלהם. ארס היה יפה תואר, זה כן. הרומאים לקחו את היופי הזה, וחיברו לו גם תכונות טובות- אומץ, כוח בקרב וכן הלאה. מן הסתם יש הנוטים לבלבל בין ארס למארס, אבל יש לזכור כי מדובר בשני אלים שונים. ארס בהחלט מתואר כאל פחדן ואכזר. עד כדי כך שיש האומרים שאפילו הרה וזאוס (הוריו) שנאו אותו. -הצוענייה.

ToryMaster

New member
דוגרי

עכשיו בדיוק קראתי שוב את הגרסה של האיליאדה שיש לי (גרסה לילדים נו) ובאמת מצויין שם שארס התנהג כמו כלב מוכה, ושזאוס אומר שהוא בכלל לא כל כך אוהב אותו

ארטמיס וסלני

ארטמיס - בגלל שהיא תמיד הייתה לא קונבנציונלית, משוחררת, Unbound וכזה... סלני (או סלנה) - אלת הירח (לא, לא זו שלנו
) ואני כידוע צל-ירח וגם כפי שכתוב בחתימה אני ילד של הירח

ילד של *הלילה*

הכל באשמת ויקי... ראיתי אותה ביום חמישי והיופי שלה סחרר אותי

נו, זה ידוע

את אחותי התאומה הסיאמית, נולדנו אמנם בהפרש של שמונה שנים אבל זה בגלל שהרופא המיילד היה דביל... הופרדנו בלידה....

plasTc

New member
תיקון טעות../images/Emo157.gif

הזאבה שהניקה את רמוס ורמולוס...

למעלה