"יותר חשמל - פחות עמל"

עיניים

New member
"יותר חשמל - פחות עמל"

תראו איך משתנים לנו הזמנים..... פעם, היה הסלוגן הזה, שהיווה את הקמפיין של חברת החשמל לעידוד הצריכה בחשמל, מואר בשלטי ניאון בחוצות הערים. אני זוכרת עוד היום את הבית בפינת הרחובות ארלוזורוב-דרך נמיר, אשר על גגו הציבו את הסלוגן הזה באורות ניאון כחולים-אדומים-לבנים. והיום - מה בעצם אימצנו? "חיים, תכבה את האורות, בבקשה"...
) ועוד משהו זה מזכיר לי פתאום. הפרסומת לסבון הכביסה "אמה", זאת עם הסרט האדום הענק, והעיגולים הלבנים - "כל אשה אוהבת אמה - כל אשה יודעת למה"... והיום - את סבון הכביסה הזה החליפו מליון אבקות אחרות, אבל הפתגם... מישהי יכולה לבוא ולומר שמשהו השתנה? גם היום, כל אשה אוהבת אמה(מילרע) כל אשה - יודעת למה"...

magy

New member
אמה אמה ..........איפה את??????????

במילרע....... שמישהו יסביר לי פעם איפה מדגישים במילרע ובמלעיל.........

שקדי

New member
עלי אל תבני..................

מאז ומעולם לא הייתי חביבן של המורות ללשון

magy

New member
תודות לך עיניים שלי.....

כל כך פשוט.......סמל המנורה........זו כל התורה...... יהדות אשכנז............. יש אתר שמלמד.....איך להיות חכם....?????? הכל כתוב באינטרנט.............

magy

New member
היום בלילה אלך להחכים...

מדביקה לכם משהו שקיבלתי.... למה כדאי ללכת עירום....לעבודה............אנימציה חביבה....

נתיבה

New member
אז ככה האמה היא אותה אמה. ז"א

הסבון ´אמה´ משמעותו היתה משרתת ומנקה. ובקשר למלעיל נגד המלרע..אז נגיד בשם יעקב..כשהההטעמה היא בסוף ז"א כמו בהונגרית..יעקב או יקוב קצר כזה..[נסי נא] זה במלעיל. ואכן אפרים קישון שעדיין לא הוזכר כאן משום מה..התלונן שהמבטא שלו נחשב למלעיל...אישטנם[אישתנם זה מלעיל] .וכאשר ההטעמה היא על...נגיד שם הישוב אריאל על ההברה הראשונה[ולא כמו בשמו של אריאל מקדונלד..הרכז האגדי של מכבי ת"א צהוב עולה..שהערב אגב הפסידו..לציבונה זגרב..]כ"כ גם שמך מגי זה במלעיל...ואילו שמו של קוין מגי שחקן הציר של מכבי בעבר זה פעם מלעיל [קוין] ופעם מלרע.

magy

New member
נתיבה, אני לא מגי.....ולא מגי......

לא במלעיל ולא במילה רעה.....(מלרע) אני סתם צביה............
)))

magy

New member
לא ידעת אותי (בשפת התנ"ך)

חשבתי שאתה יודע את שמי.....

magy

New member
אם אני לא יודעת......מי יודע?????

לא הגיע הזמן שתחליף כבר......לאיזה טרה.....איתן,,,,תנכלסון.....משהו אחר.......??????????? משהו גברי............ טרהההההההההההההההההה נו................. תעשה קמבק עם כניסה חדשה......

נתיבה

New member
נסיתי גם כינויים אחרים..אבל תודי ש.

התנחלסון..זה ממש אקטואלי..כל יום יש הרי תנחלסונים חדשים..אגב זה קשור לגליל העליון השם הזה..כזכור לך..והייתי שם גם באפריל לפני שנה..וגם באוגוסט..עם לינה בשאר ישוב..וסעודות שחיתות באיזור..מדהים ולא יקר. רק מה רחוק..ממני חבל..מומלץ.!

נתיבה

New member
אני נזהר כאן כי הקצין שישב על מכסה

המנוע של הג´יפ עם החיילת..לאחר שהניח את ראשו על כתפה..ולא יותר..וסיפר לה כמה הוא מסכן..[ואגב השיר של פוליקר שעכשיו בגל"צ על אלו הם חיינו ויכול להיות אסון נהדר]ובכן אותו קצין לא שאל על שום חדר אלא סתם ילל לה והיא מאשימה אותו בהטרדה ..נו שוין..מה היא חשבה שהוא נשאר שם להלביש את המ שמו שכרגע מככב בפורום ...!

לדקה אחת של רצינות-אם אפשר

נכון שרחמנות על הקצין המסכן בן ה40 ואולי פלוס שרק ניסה להתחיל עם הפקודה שלו באופן שאינו מתפרש לשתי פנים אבל אינו כרוך בהפעלת כוח כלשהו אינו איום מרומז או ישיר סתם ניסה להתחיל איתה. וזה שהיא בת 19 והוא נשוי -שולי. וזה שהוא מג"ד והיא קצינה זוטרה-שולי. וזה שהוא פרקליט בכיר במדינה שמנסה ל"טשטש" עובדות -שולי. זה שכל המערכת התייצבה לצידו, כולל מתן ייצוג משפטי של דב וויסגלס, והיא נאלצת לייצג את עצמה-שולי. היא לא רצתה לעזוב את הגדוד ודווקא היה לה טוב שם, היא לא רצתה לעשות "עינינים". אבל כאשר קרה מה שלדעתה לא היה צריך לקרות בחברה שיחסי הפקוד-מפקד ברורים, היא הלכה לספר לשליש שסיפר ל...ומשם התגלגלה תלונה. לפני שאתה נזהר בשמו של הקצין רצוי שתיזהר גם בכבודם של אנשים גם אם אלו נערות בנות 19 ש"מככבות" בעיתונות. (אגב- השערוריה כאן אינה בכלל ההטרדה המאד מינורית של הקצין אלא הטפול של המערכת הצבאית, ובעיקר השיפוט הקלוקל,הנורמות האחרות ועוד עשרה נושאים אחרים).

magy

New member
למה לא ראיתי כלום במה-הריב,

אידיוט, הארץ, ווי נט, עניין מרכזי, וכל היתר????

למעלה