"יותר חשמל - פחות עמל"

גל-עמית

New member
הטרדות מיניות ו-צה"ל, ולא רק....

ראשית, הערה לך. גם אני שירתתי בשיריון והרבה שנים....לא היה שוני בין החילות. אני יודע וממקור ראשון! על מספר קצינים בכירים מאד בצה"ל, חלקם הגדול במילואים וחלק קטן עדיין משרת (כי גם אני כבר ב"פנסיה" מצה"ל) - על "חגיגות" שלהם עם פקודות שלהם,בניגוד לפקודות מטכ"ל. איני יכול לומר לך בודאות האם היו שם הטרדות או משהו בדומה. אני כן יכול לומר לך שזו הייתה "נורמה התנהגותית" אז. פסולה ככל שתהיה והיא חצתה תפקידים ודרגות. נכון שצריך "שניים לטנגו" אבל לעולם. לעולם לא תוך כדי ניצול סמכויות, כפיפויות, גיל, מרות וכד´. אגב, הן חיל הים והן חיל האויר, אף פעם לא נחשבו בעיננו "עכברי השדה" המאובקים לצה"ל......... שני חילות אלה, היו בעיננו - משהו גבוה ורחוק....... לסיום, קראתי את מה שכתבו כאן חלק מהנשים....צר לי על ה"חוויות" שעברתן. אני באמת מתבייש.....שאני שייך ל"גזע" של אותן חלאות.......

גל-עמית, יש גם אבירים, לשמחתנו

ותודה לאל שלא כולם אותודוור (=אותו הדבר, מרגישה צורך לתרגם כאן מה שבמקום אחר הפך סגנון דיבור )

magy

New member
סוף סוף גבר שמודע ולא מתעלם

לא חושב שהגזמנו.....יודע מה הולך בשטח........... אחלושששששששששששש גלמידי...............

שקדי

New member
אם את כבר פה..........

איך גורמים לסמיילים להיות בגוף ההודעה??????

שקדי , תראה קסם ../images/Emo28.gif

משמאל למשבצת הכתיבה בנושא יש סוגריים ובהם כתוב "סמיילים וסימנים לנושא" עבור גוף ההודה יש אותודוור
רק מתחת לחלון ההודעה יש שם הדגשות וסמיילים בהצלחה

איזה קסמים יש לך בכובע ../images/Emo59.gif

מה שלום את? אני חוגגגגגגתתתתתתת ! גמרתי לערוך טיוטא ראשונה !!!!!
Aני

קולהכבוד שקדי, וחונה אני ממתינה

לך במרפסת של נוסטלגיה עצוב לי לבד בעצם כולם יכולים לבוא לשם מרפסת = צ´ט בחדר נוסטלגיה

magy

New member
../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo21.gif

איזה אהבלית אני........לא שמתי לב להבדל בין השניים אבל.......נוח לי יותר להעתיק.....ולהרביץץץץץץץץץץץץץץץ במכה....ולא להתעכב בכל פעם על חזרה לסמיילים................

אחלוש מגי - אפשר להצטרף ל- ../images/Emo96.gif

עלית פשוט, עם טיפונת חלב וסוכרזית אחד..
הכל טוף,,,??? ושיהיה שבוע נפלא וחג שמייח לכולם

עיניים

New member
אם אין עוד כסא

אשב לי על המעקה.... מאקסימום - תגידו לי "לא", מה כבר יכול להיות?
בכל מקרה אני רצה להביא קרדיגן, נעשה קריר בחוץ על המרפסת

magy

New member
את הצבי שלחתי ליער.....

ואם הדובים לא אכלו אותו.....הוא מנסה לצוד צביות חדשות.....

נתיבה

New member
אם את מגי ההיא שאמרו לה הרי את

...מגורשת..אז המטאפורה עם היער קק"ל..נהדרת..!אבל העיקר שהבנת את הפרינציפ של המלעיל והמלרע. אישטנם.!

magy

New member
טרה,,,,,,

ביקשתי שיגידו לי ....הרי את........ אני ביקשתי......ולא תאמין......גם שילמתי בבית הדין...... ואת הפרטים על גבי התיק......רשמו על שמו..... את פרטי המשלם........על שמו........ אני לא קיימת.........אין לי שם..... הכל היה על שמו....למרות שאני הייתי המבקשת..........לא הוזכרתי...... עוד לא שמעו שם על אישה שמבקשת להתגרש.???????? לא להאמין...... איראנשראל????????????? איראן-ישראל......... אם לא הבנת.....

נתיבה

New member
מי יבין אם לא אני..העיקר שטוב יותר

[לך]בלי הצבי..! ולא יודע מה מזכיר לי שנפשי התאומה נסעה למוסקבה לפני כחדשיים..וחזרה בשלום..!

למעלה