יותר מדי OFF פה, אז שאלה לי אליכם

Hieros Gamos

New member
יותר מדי OFF פה, אז שאלה לי אליכם

בעיקר בעקבות איזה רפרנס שהיה בפיק לשיחה של יו בITAS- עם מי אתם חושבים שהכי מתאים להאוס להיות? למה? אולי בכלל הוא צריך להיות לבד ואומלל כי אחרת תהרס הדמות או אולי, כמו יו, גם אתם חושבים שאם יהיה מספיק זמן, הוא יעבור את כל הדמויות האפשריות?! אני יודעת שיש פה לפחות שני שיפים (ships as in Relationships) שולטים אז זאת ההזדמנות שלכם להתבטא ולשכנע את האחרים שאתם צודקים!! מווהאהא

sweet shir

New member
עם סטייסי!!! ../images/Emo99.gif

האוסטייסי רולז!! איכסה.. לא צה שיהיה עם ווילסון! [לא שאני נגד סלאשים! כלל וכלל לא, קראתי הארקו! (כבוד) ואהבתי] הם פשוט לא מתאימים..
סלאשים לא מתאימים בכל סדרה. ופה הם פשוט לא! ואם מתכוונים לקמרון, אז קמרון מתאימה לצ'ייס.. לא להאוס הוא הרבה יותר מבוגר ממנה, והאישיות שלה כל כך לא מתאימה לו. אני מניחה שלא התכוונתם לקאדי גם.. למרות שזה יכול להיות מעניין.. חעחע
ו.. אני אפילו לא מוכנה לחשוב על פורמן וצ'ייס.. פשוט לא! [^^]

Hieros Gamos

New member
הארי/דרקו?! לא בעד למרות שזה לא

לגמרי לא הגיוני. וחזרה לנושא- ווילסון/האוס כל כך מתאים!! אבל במה שאמרת יש משהו שהוא כן נכון- זה מתאים מבחינת ההתנהגות שלהם אבל אני, שאני לחלוטין בעד ווילסון/האוס, ממש לא רואה אף אחת מהדמויות כדמות שמתאים לה להיות בקשר מהסוג הזה. כאילו, יש ביניהם קשר אדיר(בין הדמויות) וכימיה מעולה בין השחקנים אבל אני לא יודעת, אני לא רואה את האוס או ווילסון כהומואים למרות ש, כמו שהאוס אמר, It makes sense- no girlfriend, always with wilson, obsessive with snickers...
לא זוכרת אם הסדר הזה אבל זאת הכוונה
ואני אוהבת האוס/קאדי. זה ממש נחמד וזה ממש מתאים ואני די בטוחה שגם הכותבים די בעד. הם כאלה old married couple עם כל הריבים. הם אפילו לא עושים סקס

זה מן הסתם לא יקרה

אני מדברת על האוס/קדי. בראיון עם השחקנית היא אמרה שהיא החליתה בשביל הדמות שלה שלא יהיה כלום עם האוס, אז כנראה שבאמת לא יקרה כלום....

Hieros Gamos

New member
*החליטה

ואממ, כן, ליסה באמת זאת שקובעת (זה בציניות עמוקה אגב).

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif הרי סתם יש תסריאטים!

הם סתם בשביל השואו [ה-באז.. חהחה
] כולנו יודעים שאנשים שבאמת עושים את העלילה אלו השחקנים! [
אגב גם כן בציניות עמוקה.. טוב, אולי לא כולם חכמים כמוני (ג'סט קידינג)]

הארי/דראקו ../images/Emo99.gif ../images/Emo29.gif

זה כזה שיפ טוב ^^; כמה זמן לא קראתי פיקים... *נוסטלגיה* אניוואי, יש משהו בהאוס/ווילסון, וכמובן שיש המון רמיזות בפרקים, אבל לא סביר שזה באמת יקרה. שניהם סטרייטים ככל הנראה
. נראה לי שהכותבים פשוט אוהבים לשמור את כל האופציות פתוחות
.

sweet shir

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif וזה אכן הסדר..../images/Emo9.gif

מסכימה איתך.. למרות שזה יכול להיות נחמד..
ולגבי הארקו, אני לא בעד זה.. פשוט הפיק שקראתי היה ברמה נורא גבוהה.. והכתיבה בכלל.. [זה גם היה לפני הספר השישי] ככה שאולי בגלל זה. אם ג'יי קיי תעשה אותם ביחד [והיא לא] זה יהיה נורא הזוי..

../images/Emo58.gif לדעתי

היוצרים מנסים להפוך את הדמות של קמרון קצת יותר מתאימה לבית (היא לקחה סמים, שכבה עם צ'ייס, ובפרק האחרון היא אמרה משו ציני מאוד... יש עוד דוגמאות שאני עכשיו לא זוכרת.). הם מן הסתם יתחילו לצאת שוב בעונה הרביעית חמישית (אינשאלה שיהיו כאלה!). והדבר עם סטייסי לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן, תסמכו עליי.

Hieros Gamos

New member
למה יש פה סימן ספוילר? זאת רק הערכה

שלך. בכל אופן... אני לא רוצה האוס/קמרון. כאילו, לא אכפת לי בתכלס כי זה לא לחלוטין הנושא המרכזי אבל אני ממש לא חושבת שהם מתאימים ואני גם לא חושבת שמה שהם עושים זה לנסות ולהפוך אותה ליותר מתאימה להאוס. אני חושבת שזה היה יותר ניסיון של לפתח את הדמות ולהראות עוד צדדים שלה מאשר להפוך אותה למתאימה יותר להאוס, אבל זאת רק דעתי.

בקשר לסימן ספוילר

זה לא ניחוש, אני יודעת את זה כעובדה. תראי פרק הבא ותביני...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

אני דיברתי על הקטע של קמרון האוס. לא ידעתי שאת רואה את עונה שנייה יחד עם האמריקקים ותודה, אני לא צריכה לראות אותו שוב, אתמול הספיק לי. אני שונאת את הפרק הזה
צריך לראות אותו רק בשביל I know you're in there, I can hear you caring
וכי כיף לראות את האוס שר

../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

אני דווקא לא שונאת אותו. אבל הוא הפרק הכי פחות אהוב עלי מהאוס, בעצם הוא אחד משני הפרקים היחדים שאני לא יכולה להגיד שאני אוהבת אותם
. אניוואי, יש בו כמה קטעים ממש טובים, אבל הוא בעייתי כי הוא מתרכז בעיקר בדרמות של הרופאים והעלילה של המקרה הרפואי מחופפת ונדחקת לצד (אפילו שהם לקחו את האחות של דקוטה פנינג בשביל לנסות להסיח את דעתנו מהעובדה הזאת
). מה גם שהם ניסו לסגור את כל הקצוות הפתוחים בפרק אחד, שזה היה רעיון מאוד טיפשי. יש תחושה שהכל קורה ביחד. אבל אני אפרט יותר על הדעות שלי על הפרק אחרי שהוא ישודר. וכן - האוס שר

Hieros Gamos

New member
פרק 12../images/Emo58.gifזו דעה אבל שיהיה

זה הפרק הבאמת באמת באמת טוב הראשון בעונה זאת ואחד מהטובים ביותר לטעמי יחד עם 17,21,23 והפיינל 12

pink panther 8

New member
מסכימה איתך בקשר ל17!!

פרק ענקי האוס משחק פוקר ובכלל כל הפרק אם המיקרה השני שהוא לא הצליח לפתור ואת המיקרה שהיה לו באותו זמן ואם המשחק של קאדי ווילסון... פרק גדול!!

למעלה