יותר מדי OFF פה, אז שאלה לי אליכם

Hieros Gamos

New member
את אוהבת את כל הסידרה. אותו את לא

אוהבת. אם מסתכלים בשחור/לבן, את שונאת אותו

מה פתאום... ../images/Emo29.gif

יש הבדל גדול בין לא לאהוב משהו לבין לשנוא אותו. כשאני רואה את הפרק אני לא חושבת כמה שזה פרק נורא וכמה אני שונאת אותו
.

Hieros Gamos

New member
אני גם לא..נהניתי נורא כשראיתי אותו

שוב בראשון אבל אני לא יכולה. אני מגיעה ל5 דקות אחרונות ומכריזה בקולי קולות- גאדמט אני שונאת את הפרק הזה

הבעייה היא

שיו מנסה לשיר במבטא אמריקאי וזה די הורס לו, הוא בעקרון שר ממש יפה. (לשמיעת יו שר אפשר להכנס לאתר הרשמי שלו ולהנות מכל רגע..)

Hieros Gamos

New member
לא זה לא. זה ממש מצחיק והקול שלו

נשמע נורמלי ולא מצונן
ודרך אחרת לשמיעת יו- ABOF&L!!! או שתבקשו,אני אשלח לכם לינק למיסטרי בMP3
(ראו חתימה שלי, מתחת לספוילר
)

אני כמובן בעד האוסטייסי ../images/Emo29.gif

כי אני יכולה לדמיין את האוס מוריד את ההגנות שלו כשהוא איתה, ובאמת ראינו את זה קורה גם בפרק האחרון וגם בשלושה סיפורים. קשה לי להאמין שהוא יכול להיות אינטימי בצורה מוצלחת (מבחינת הרגשות, לא הביצועים
) עם מישהי אחרת. זה כמו שיש לו רק חבר אחד, כי הוא כה מתוסבך שהוא לא יכול להחזיק עוד חברים. הוא פשוט לא מסוגל להפתח אל אנשים, וסטייסי כבר מכירה אותו אז הוא כן יכול להפתח אליה. לא איכפת לי לראות אותו עם קמרון אבל זה בטוח יהיה מוזר. אני רק מבקשת שאף אחד לא יהיה OOC. כלומר, הם לא באמת מתאימים. האוס ישנא את כל השטויות של קמרון (את כל ה-"care till your eyes pop-out"
), וקמרון רק תנסה "לתקן אותו", כמו שהוא אמר ב-love hurts. אבל אני חושבת שרומן קצר ביניהם (כי הוא לא באמת יוכל להחזיק...) יהיה בריא לקמרון ויוציא אותה מהפנטזיות שלה. עם קאדי לא, למרות שהיו רמיזות לזה שהיה ביניהם משהו בהמפטי דמפטי, וכל הרמיזות המיניות של האוס לגבי קאדי
. יש ביניהם מתח מיני ברור, ולא קשה לי להאמין שהם מסוגלים להיות ביחד, אבל כמו שאמרתי בהתחלה, לא באופן רגשי. רק פיזי. וזה לא יכול להיות טוב לבית החולים :X.

נראה לי שדווקא בגלל הסיבה שציינת

בקשר להאוסטייסי הם לא יהיו ביחד. צריך לזכור שהמטרה של הסדרה היא להציג את האוס כאדם שלא מסוגל לנהל יחסים בריאים עם בני אדם אחרים, ואת סטייסי הוא כבר הכניס לפינה חמימה בליבו.
נראה לי שדווקא מהסיבה הזאת יהיה משו בין האוס לקמרון (הם ישגעו האחד את השני מצויין ביחד ויתנו לנו באותו זמן בידור משובח על יחסים סרוטים..
).

Hieros Gamos

New member
אני דווקא חושבת שיש בין האוס וקאדי

הרבה יותר משנראה לעין בפרקים עד עכשיו ואני לא אמשיך להגיד שומדבר

Hieros Gamos

New member
^פרקים הכוונה באופן כללי בלי רמזים

לעתיד או וואטאבר, אל תתחילו להתבכיין לי. אני מדברת על הסידרה ככלל. אה, ובהאמפטי דאמפטי נרמז שהיה ביניהם אבל זה גם נופץ שהיה ביניהם משהו. מה שכן, עצם העובדה שקאדי מכירה אותו המון שנים, יחד עם העובדה שאכפת לה ממנו כל כך, ואכפת לה, לא משנה אם זה מרגשות אשמה על הרגל שלו או מזה שהיא באמת מחבבת אותו, ואם תסתכלו על זה תראו שיש גם סימנים שזה נכון גם לגבי האוס (עוד פעם, האמפטי דאמפטי דוגמה מצויינת. גם הקטע שהוא מדבר איתה בטלפון וגם בקטע במשרד שלה ש...אנ'לא יודעת, you owe her that much...הוא לא היה עושה את זה לכל אחד. עוד דוגמה זה הקטע עם החלוק בפרקים עם ווגלר. זה היה לחמש דקות אבל עדיין...) אולי מראים שזה כן יכול לעבוד, לפחות לקצת וגם לא רק בקטע הפיזי... חפרתי. בעע..

החלוק עם ווגלר בכלל לא קשור ../images/Emo29.gif

אל קאדי. זה היה כדי להשיג משהו מווגלר. וגם כדי להראות לצופים כמה הוא נראה טוב בחלוק לבן
. אבל, וול... אני עדיין לא חושבת שזה יעבוד. אני גם בספק אם האוס יתן לזה לקרות באמת. הוא יודע שזה לא רעיון טוב :X.

shanistern

New member
סטייסי- אבל לא משהו ארוך

טווח לנצח, משהו זמני כזה, שייתן לו קצת טוב בחיים אבל לא יותר מדי =- שהדמות לא תשתנה פתאום ותפסיק להיות סרקסטית

Hieros Gamos

New member
מה פתאום. זה היה כי ווילסון אמר לו

איך שווגלר כולא את קאדי במשרד שלה בגללו
אני לא אוהבת אותו עם החלוק. זה מוזר. זה לא מתאים לו
אני לא חושבת שהאוס יתן למשהו, באופן כללי, לקרות כי הוא מפחד להיפגע שוב וכי בתכלס, יש לו הערכה עצמית ממש נמוכה והוא בטוח שהוא ידפוק משהו טוב אם יהיה לו אותו (אני אוהבת לנתח את הדמות שלו...יש לי שיחה כל כך ארוכה עם מישהו באימייל שניתחנו את האוס
).

pink panther 8

New member
לדעתי האוס צריך להישאר סוליקו...../images/Emo13.gif

בואו ניהיה מציאותיים עד עכשיו הוא נשאר לבד כי הוא לא יכול להחזיק מערכת היחסים הבנות מתאהבות במניאק חסר הרגישות החכן והשרמנטי(חחח,יש לו סקס אפיל אין מה להגיד)אבל הם מצפות שתוך כדי כניסה למערכת יחסים הוא ישתנה... דבר שלפי דעתי לו יכול לקרות... אז מה שאני אומרת זה שאולי יהי לו רומן קטן פה ואיזה סטוץ חסר משמעות אבל שום מערכת יחסים לא תיתפחת את האמת זה די יהרוס את הסידרה אני חושבת שכולם נמשכים אל הרופא הזה כי הוא רופא מניאק אגואיסט חסר התחשבות ואם יתחילו לראות אותו שם על מישהי הופך להיות רגיש אולי זה כבר לא יהיה אותו דבר אבל אני לא יודעת זאת דעתי.... ובקשר להאוס ווילסון ביחד
?????מה עובר לכם בראש הם סטרייטים לגמרה איזה הומואים עכשיו(לא שיש לי משהו נגד אבל הם פשוט לא) מי המציא את הרעיון שהאוס ווילסון יכולים להיות הומואים הם בסך הכל חברים ממש ממש טובים האוס אוהב את המקצוע הכי עתיק(מילה גסה שאסור לומר) ווילסון גרוש בפעם השנייה אם אני לא טועה... בקיצר האוס ווילסון ממש אבל ממש לאא ואם הכותבים יחליטו שכן הרייטניג יצנח!!!

Hieros Gamos

New member
האוס/ווילסון זה הכי כן והרייטינג

יצנח רק כי יש אנשים שלא אוהבים את הרעיון של הומואים. חוצמזה זה לא יקרה כי זה נטוורק טיוי אז את יכולה להירגע.. בלי קשר, זה שווילסון מתגרש כל כך הרבה פעמים לא אומר שומדבר, כנ"ל לגבי האוס. הוא לא אוהב את המקצוע, הוא אוהב את מה שבעלת המקצוע עושה. אין לך מושג כמה אנשים בעד האוס/ווילסון ויש כל כך הרבה רמיזות בכל אחד מהפרקים שלפי דעתי זה ממש לא מקרי, אבל שוב, זה לא יקרה

אולי בפרק האחרון בסדרה?

אז כבר לא יהיה לכותבים אכפת, כי הם לא יהיו מחוייבים לפרנסי הערוץ. זה די ברור ששניהם מסתדרים לטווח ארוך רק אחד עם השני, ומחוייבים רק זה לזה - ללא קשר לסקס.

pink panther 8

New member
אולי זה אבל אני אישית לא ירצה לראות

בטלוויזיה את האוס ווילסון מחליפים נשיקות רק תחשבו על זה...זה מפחיד... ואני היתכוונתי לזה שהוא אוהב את מה שהבחורה עושה במקצוע ולא את המקצוע עצמו חשבתי שזה היה מובן מאליו אבל כנראה שלא אז הנה להבהרה...

למעלה