../images/Emo41.gif סקירת השיפים המלאה (בערך):
קחו לתשומת ליבכם שאני לא מתיימרת בהודעה הזאת לנסות לנחש מה יהיה בעתיד ולא מה הגיוני מבחינת הסדרה. מצידי כל אחד מהשיפים האלה יכול להיות הגיוני כמו קאדי/סטיב מקווין.
האוס/קמרון: היה השיפ המועדף עליי בעונה הקודמת. ככל שהעונה הנוכחית הולכת ומתקדמת הם מראים לנו יותר ויותר שאין סיכוי ובצר לי פניתי לשיפים יותר מופרכים.
האוס/סטייסי: פשוט לא נראה לי שזה יגמר טוב. אני לא מתה על סטייסי, וגם בגידות זה לא הקטע שלי.
האוס/ווילסון: זה השיפ שלי
הבן אדם היחיד שלהאוס אכפת מה הוא חושב והחבר היחיד שלו בעולם. זוגיות שבנויה על אהבה, חברות עמוקה וכבוד הדדי (עד כמה שהאוס בכלל מסוגל לכבד מישהו) - מערכת היחסים האולטימטיבית מבחינתי.
האוס/קאדי: נכון שקאדי מכירה אותו טוב, מעריכה אותו מאוד ומנגד לא מתרשמת מהשטויות שלו יותר מדי (וכשהם ביחד נוצרים חלק מהדיאלוגים הכי מבדרים בסדרה). אבל קאדי פשוט חכמה מכדי להיכנס לבוץ הזה ומבוגרת מכדי לבזבז את הזמן שלה על מערכות יחסים לא יציבות.
קמרון/צ'ייס: השיפ הכי שטחי וחסר רגש ברשימה. קמרון הרומנטית והמתוקה עם צ'ייס שימכור את אמא שלו תמורת קידום? תעשו לי טובה.
קאדי/צ'ייס: רק למי שרוצה קצת S&M בסדרה
פורמן/??? תרשו לי להעלות נקודה אחת: למה אין בכלל מעריצים של פורמן? למה אף אחד לא תומך בשיפים שלו עם מישהו? למה בעצם לאף אחד לא אכפת ממנו?
האוס/ווילסון/קאדי: שלושתם מכירים כבר המון זמן... עזבו, אני לא אנסה לנמק את זה אפילו, אבל תודו שזה רעיון.
קמרון/קאדי: לבחורים בלבד.
האוס לבד: בסופו של דבר, כנראה שזה הרעיון הכי סביר והכי הגיוני, אבל אתם יודעים מה? אני מסרבת להכיר בזה. אי שם מעבר לקשת עוד מחכה להאוס אהבת חייו שתעשה אותו מאושר. ואם לא? תודה רבה, אני אמשיך לחיות בהכחשה.