יותר מוזר מהדמיון...

יותר מוזר מהדמיון...

בעודי מזפזפ לי בין ערוצי המוזיקה, נעצרתי בטעות על ערוץ M2 (ערוץ שאני משתדל לא להגיע אליו אפילו בטעות) וראיתי - לא תאמינו - קאבר מטאל של CRAZY של בריטני. היה משעשע ביותר!

חולוני

New member
האמת שלא ממש..

רוב הערוץ זה נו-מטאל ממוסחר ופופאנק מסריח.. אולי פעם ב-יש שם קליפ חביב מתחילת הניינטיז וסוף האייטיז, אבל זהו פחות או יותר..

הממ.. טוב, כל מה שMTV עושים מסריח

חוצמזה שאין לי יס אז לא יוצא לי הרבה לראות M2, אני רואה VH1 כי יש שם מדיי פעם שירים טובים! חוץ מכמה פעמים שהם שמים שירים של אנריקה איגלסיאס המסריח וחבריו...
חולת נפש

איך קליפ עם אנה קורניקובה

יכול להיות מסריח? במקרה הספציפי הזה אני פשוט מוריד את הקול וצופה בקליפ כאילו הוא סרט אילם. אגב-רבות(וטובות?) רואות באנריקה הנ"ל סוג של סמל סקס!אני מבין שאת לא בינהן.

אנריקה סמל סקס???

איכססססססססססססססססססססס! הוא דוחה, ואיזו פאלולה ענקית יש לו!!! וגם השירים שלו לא ממש עושים לי את זה!
חולת נפש

חולוני

New member
תנסה גם את גירסת הפאנק של

בייבי וואן מור טיים..של להקת My Gay Uncle. ויש גם את הגירסה של טראוויס..גם נחמד..

alonbb

New member
יותר טוב מכולם זה MTV HITS

ווי אייצ´ וואן עכשיו טוב כי הוא סוף סוף הבין שמוזיקה חדשה יותר הולכת והישנה כבר נשכחה מהעבר. אמ טי וי טוב יותר מתמיד ולשמוע ולראות אותו זאת חוויה נצחית אבל הכי טוב לדעתי זה הMTV HITS האגדי שמשדר נון סטופ בלי דיבורים מוזיקת פופ משובחת הכוללת את ווסטלייף בריטני באקסטריט וויל יאנג ועוד יחי הפופ לנצח!!!!!!!!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

VH1, לבנתיים זהו ערוץ המוזיקה הכי טוב, שמים שם שירים טובים, כאלה שיזכרו לעד ולא שירים מטופשים!
חולת נפש

רק אנריקה..

והמגאפון האנושי המכונה "אנסטסיה" יזכרו לעד.מהשבוע וחצי שאני פה לא ראיתי הבדל גדול בין MTV וVH1.

חחח.. מגאפון אנושי ../images/Emo6.gif

המ... ההבדל בין VH1 לMTV VH1 - שירים ישנים וקלאסים של להקות כמו ה:ביטלס, קווין, GNR וכ´ו. לפעמים יש יציאות גרועות כמו שירים של ריקי מרטין וכאלה.. MTV - שירים מטומטמים ומסריחים של מירב זמרי הפופ. ויש גם תוכניות טובות כמו: "jackass" ו"אלטרנטיב ניישן", למרות שלא תמיד שמים של שירים יפים.
חולת נפש

כמעט כל פעם שפתחתי VH1

נתקלתי באנריקה,המגאפון או שאקירה(במקרה הזה אין לי טענות!).

alonbb

New member
חחחחחחחחחחחחח

הביטלס???!11 פחחחחחחחחחחחח הפעם האחרונה שראיתי קליפ של הביטלס בווי אייצ´ וואן היה באמצע שנות ה90...הם נשכחו מהעולם מותק בדיוק כמו קווינס והרולינג מה שמו מה האלה....מותק השירים שיחייו לעד הם כמובן השירים החדשים ולא של המסוממים האלה משנות השמונים..אךךך הפופ כל כך כובש והרוק כל כך רועש... יחי הפופ לנצח! וכן ווי אייצ´ וואן באמת ערוץ טוב מאז שהוא התחיל לשדר מוזיקה חדשה (כמובן כי אין רייטינג למוזיקה ישנה) הוא הפך להיות גם מקורי אך עדיין לא מוצלח כמו האמ טי וי הידוע והנצחי

alonbb

New member
אגב

טעות! שאמרתי שנות השמונים התכוונתי שנות השישים (הקשישים) אלוהים איזו מוזיקה מחורבנת הייתה פעם...

אתה יכול לתת לי דוגמאות

לשירים משנות השישים אותם אתה מחשיב למוסיקה מחורבנת?

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את\ה מדבר\ת כאלו שטויות! הביטלס לא נשכחו! ולעולם לא ישכחו! לעומת זאת בעוד 6 שנים אף אחד לא ידע מי זאת בריטני!
חולת נפש

שש שנים? את לארג´ית!

עם האחוריים של שאקירה הייתי מהמר על 3 שנים טופ! ומי פה מתלונן על הביטלס? אלון? לפחות על הביטלס שומעים כבר עשורים, לעומת ווסטלייף ובריטני שהם תופעות חולפות של יפיופים ויפיופות שברגע שקצת יזדקנו כבר תחלוף תהילתם, בדיוק כמו כל הדוגמניות שגילן רק יורד (בדומה לחברות של צביקה פיק
).

למעלה