יותר מוזר מהדמיון...

הממ.... שמו\ה אלון...

הוא בת 12, הוא חושבת שהביטלס הם חבורת קשישים מטומטמים שלא יודעים לשיר ועושים מוזיקת חרא! הוא חכמה מאוד!
חולת נפש

אלון... קשה לדעת אצלו...

בכרטיס הביקור שלו היה כתוב שהוא בת 12, אבל אחריי שהערתי לו על זה הוא החליטה פתאום שהוא בן 17! אנשים מוזרים...
חולת נפש

אולי אלון הוא

בת שמסתתרת בגוף של גבר? או אולי זו רק המנטליות של ילדה בת 12 שמעריצה את בריטני ספירס שבולטת בו?

יתכן מאוד... אני בטוחה שהוא מכין לה

פולחן אישיות! מלא פוסטרים, נרות ובאמצע בובת ברבי של בריטני. הוא גם משחק בברביות!
חולת נפש

alonbb

New member
בואו אני אסביר לכם משהו

אני בן 17 מחיפה והדמות בת ה12 זה אחותי שזיפזפה לי ורשמה בטעות את הפרטים שלה שם. בקיצור ולעניין הביטלס לא קשורים בכלל לקטגוריה לדעתי הקטגוריה של הפורום הזה צריכה להיות "לאנשים פסימים" כי אתם עושים רושם של חברות מבוגרים שבאו בלבוש צנוע של נעורים כדי להשמיץ מוזיקה ונסיונות לשכנע אנשים שאתם יותר טובים רק תראו כמה מראים את להקות הפופ שאני אוהב וכמה את להקות הרוק הרועשות והמזוויעות שאתם אוהבים ותוכלו להבין שללהקות הרו האלה כבר אין חיים סך הכל הרוק כבר התפגר לפני 22 שנה... תהנו לכם עם שנות הקשישים בעוד אני חופר עם כולם למוזיקה האמיתית והאיכותית של שנות האלפיים ביי חריגים

הרוק טרם התפגר. MTV ממשיכה לפמפם

אותו במצוות הבוסים מאמריקה. הם אף הוסיפו את הזוועה הקרויה TRL חחוח המשדרים שלהם...

הרייטינג שלהם יורד מסיבה אחת - הרוק

בשל הפמפום המוגזם של צלילני רוק משעממים שלא אומרים דבר וחצי דבר לקהל האירופי הם מוכים שוק על ירך בידי תחנות אחרות באירופה. העובדה גם שMTV החליטה לחסוך כסף ולצמצם את הפקות המקור (שבגללן תקבלו למשל סופשבוע ג´ניפר לופז ולא רובי וויליאמס לדוגמא, כי יש להם חומרים על JHO מMTV ארה"ב) פגעה בהם. חברות הכבלים בבריטניה אף שקלו לסיים את החוזים איתם.

חוץ מזה שהפופ הארופאי

של היום(ואני מתכוון לאנגליה) הוא פשוט תת רמה.אני לא מת על רובי וויליאמס אבל לפחות יש לו כריזמה והוא באמת כוכב. באנגליה הפופ הפך להיות ממש כמו מפעל לייצור רווחים מהירים("פופ איידול"?מה זה החרטא הזה?) וככה זה גם נראה-אנשים מוסרי כישרון עם כריזמה של חסה ממוצעת.

דבר אחד אני חייב לזקוף לרובי

הוא, בניגוד לשאר כוכבי הפופ הצעירים שלהיום, ובמיוחד בריטני ספירס והשלכותיה, מממש את חלומותיו ויוצר מוסיקה בסגנון שמושפע מהאמנים שהוא מעריץ, כמו פרנק סינטרה. הוא לא עוד תוצר של מפעל המוסיקה בשיטת הפס הנע אלא אינדיווידואל שלא מפחד להמר ולו רק לממש את חלומותיו ולבצע מוסיקה שהוא גאה בה, ולא סתם להיטי נעורים חסרי כל משמעות. רובי לא כבול להחלטותיהם של המפיקים אלא הוא הבוס של עצמו וזה כנראה פקטור חשוב בירידה האיכותית של מוסיקת הפופ. לא משנה כמה הוא לא מגרד את קרסוליהם של פרנק סינטרה ואמני הפיפטיז האחרים באלבום הקאברים שהוא הוציא, אני אישית ממש התמוגגתי לשמוע את הסינגל הראשון מהאלבום - "משהו טיפשי", לא בגלל שהוא כזה איכותי, אלא בגלל שזה לא היה עוד קאבר בקצב דאנס או פופ קופצני, אלא חזרה לשורשים, לסגנון שנות החמישים. אחרי צאת האלבום הזה אני מעריך את רובי וויליאמס הרבה יותר.

ואטאוור, הערוץ הזה כבר לא מעניין!

הם שמים שם מוזיקה מזה לחא איכותית שזה כבר דוחייה, אני רואה את הערוץ הזה רק בימי שישי בשעה12:30 שם אני רואה את חברי הקרובים ג´וני נקסביל ורייאן דאן, עושים שטויות וקקי! jackass זה הדבר היחיד שאשכרה שווה לראות בmtv
חולת נפש

Esmena

New member
אל תקרא לזה רוק.

תקרא לזה פופ ניו-מטאל מטופש וממוסחר.

איך אתה יודע?

אתה חיי כולה 12 שנים! את עושה מעצמך צחוק!!! אתה מדברת שטויות בטונות, ואנחנו לא משמיצים את המוזיקה, בריטני ספירס המסריחה וחברותיה הורסות אותה כבר בעצמן! הם לא יוצרות מוזיקה, הן מוכרות מוזיקה, ואם בכלל אפשר לקרוא לזה מוזיקה. בקיצור, בפעם המי יודע כמה, פופ זה סרח!
חולת נפש

מה זה פופ??

הביטלס גבירתי,עשו פופ. יש לפעמים כיף גדול בלשמוע 3-4 דקות של שיר שעושה כיף גדול גם אין עומק תוכני גדול מאחוריו.

alonbb

New member
הביטלס עשו רוק לא איכותי

ומסומם..לא הייתה להם טיפה של פופ ולכן הם נשכחו מהעולם.

למעלה