יותר מוזר מהדמיון...

הרגת אותי

מסומם?פפחחחחחחחחחחח.רובי(האליל) חי על דיאטה של שוקו וירקות?פחחחחחחח נשכחו?הביטלס זו גם היום הלהקה הכי פופולרית בעולם,תתפלא לשמוע.

Esmena

New member
לשמחת או לצער עולם המוזיקה, הביטלס

היו כמה וכמה טיפות של פופ, אולי אפילו טיפות די גדולות.

Esmena

New member
נכון

אבל רק אם אתה מגיע להכרה הזאת ולא חושב שזו יצירת מופת...

סתם שתדע

רוק זה הז´אנר המוסיקלי הכי פופולרי בעולם,ואת זה כותב מישהו ששונא את לינקין פארק ולימפ ביזקט יותר מאשר את בריטני ספירס.

לינקין פארק ולימפ ביזקיט לא שונים

מבריטני, הם בדיוק כמוה, ממוסחרים, במיוחד לימפ ביזקיט. חוץ מזה שכל השירים שלהם אותו הדבר. וגם הכונפה הזאת בריטני התלהבה ואמרה: "אני שומעת רוק! כשייש לי זמן אני שומעת לימפ ביזקיט! אני מרגישה כמו רוק גירל!!!" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........... איזו מטומטמת היא!
חולת נפש

לימפ ביזקט זה רוק

לא יעזור לך(רע לטעמך וגם לטעמי אבל רוק). חוץ מזה שהם כן שונים בגלל שהם כותבים את המוסיקה שלהם בעצמם.

כן אבל בכל זאת הרוק שלהם לא איכותי!

לטעמי בכל אופן, יש להם שירים מטופשים שהלירקס שלהם מורכבים מכמה קללות ומילים שחוזרות על עצמן, אבל בכל זאת לפי דעתי ווס בורלנד הוא אחלה של גיטריסט וטוב שהוא עזב את הלהקה!
חולת נפש

O.K אבל הם עדיין רוק

קהל היעד של לימפ ביזקט וילנקין פארק זה ילדים בני 12 שמאסו בבריטני ומה שמכנים באמריקה "וויט טארש" וברוך השם לא חסר כאלה.

Esmena

New member
אולי דבר כבר עם עניין הפופולארי?

ככה אתם מוכיחים לו שזו מוזיקה טובה? מה הקשר?ככה אתם מנציחים אצלו את זה שמוזיקה טובה=פופלרית

alonbb

New member
תשמעו

אני לא אכנס לזה..אם כל מה שטוב לכם זה רק לרדת על דברים חדשים ולדבר בזילזול זה בעיה שלכם..באמת כמו שצפניה אמר לכם לא פעם ולא פעמיים זה לא המקום..ואם יש לכם חילוקי דעות שלי תפנו אליי למסרים אישיים כי כמו שאני אומר..אני אוהב פופ חדש? זה עושה לי את זה? למה שיהיה לי רע..

חולוני

New member
הערוץ הכי טוב זה VH1 קלאסיק.

ואחריו VH1 הרגיל (למרות שגם בו יש לא מעט זבל..) וכל השאר לא שווים התייחסות..

Oh Pretty

New member
שלום חמודים

אני רואה שכדי לצאת "קול" אני אהיה חייב לשמוע מוזיקה לא ממוסחרת בלבד...? נחמד - אפילו על מטאל אתם יורדים עכשיו, נו ווטאבר, פגמים של סטרייטים מהסוג המאאאגגניב
סתם סתם, אבל אני בכל אופן, אמשיך לשמוע את שאקירה, בריטני ואפילו ווסטלייף אם הם יפתיעו אותי(החדש שלהם נו.. ברח לי) וכמובן - כל הנטחן ברדיו וב MTV. יאאללללה אופן יור מיינד ושלא כל אחד פה ישחק לי אותה שניצר, הרי כולם מפזזים "או או או אווווווואו איי דונט פיל לייק קאמינג דאוון" במקלחת לא?

האמת שאני שרה במקלחת

את השיר ava adora! אני לא סובלת את קיילי, אז אין שום סיכוי שבעולם שנאי אשיר את השירים המסרוחים שלה במקלחת שלי!!! מי שהוא אמר שאנחנו מגניבים? אנחנו שומעים מה שבא לנו, אתם תשמעו מה שבא לכם! שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
חולת נפש עם הבזק פנינה דבורין במוח

Oh Pretty

New member
אגב

נכנסתי לאתר שלך ב stage.co.il, ואני חייב להודות שאת באמת חולת נפש, כמובן שזו מחמאה בשבילך, אבל האמת - קראתי והתמוגגתי

idan3k

New member
כן... רק חבל שאין אותו בארץ...

כבר פניתי לערוצי זהב בנושא... לא ענו לי או שלא במדויק אני מתכוון לשלוח להם אימייל נוסף

למעלה