יותר מ 35 רקטות נורו לעבר ישראל היום

עגייב

New member
יותר מ 35 רקטות נורו לעבר ישראל היום

41 חללים בעזה... מול כל טיל חלל? שואה
יום עצוב לאנושות

חביבי, זו לא מטמטיקה, אין כאן חישובים ולא

עושים חישובים, זו לא גנון - "אתה נותן לי מכה אחת אני נותן לך בחזרה מכה אחת", זה לא עובד ככה. מספר הרקטות לא רלוונטי, עצם זה שיש רקטות זו הפואנטה. ההרוגים - רובם מחבלים ומי שאינו מחבל פשוט במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון מיוזמתו או שלא מיוזמתו. אין כאן עיניין של "פרופורציות", אי אפשר למדוד את הסבל של שדרות ואשקלון וזה לא דבר שמודדים, יש סבל? זה מספיק, אין ביטחון? זה מספיק, ומה שקורה בעזה זו פונקציה של עצם הירי ולא של מידת הסבל או מספר ההרוגים מהקסאמים, והפסקת מה שצה"ל עושה בעזה היא תלוויית הפסקת עצם ירי הקסאמים.

Elaa56

New member
אבל לא הפסק החיסולים, (שלהזכירך

זה רצח),התנאי היחיד שלהם להפסקת הירי.

primus solus

New member
סיכול ממוקד כמוהו כירי של טנק על מחלקת חיילים

הוא לגיטימי באותה המידה

חיסול מחבל במלחמת טרור אינה שונה מחייל

שהורג חייל אחר במלחמה רק שמחבל הוא אינו חייל אלא נמושה חסרת צלם אנוש שמסתתרת מאחורי אוכלוסיה אזרחית ויורה על אוכלוסיה אזרחית במקום להלחם כמו חיילים הם מתחבאים באיזו פינה מחכים שצה"ל יגיע אליהם. אם זו הטקטיקה שלא יתפלאו שמפציצים אותם מרחוק עם כל המגן האנושי שלהם מסביבם, שיאכלו את מה שבישלו לעצמם.

עגייב

New member
חחחח הצחקת אותי יובל

"שמחבל הוא אינו חייל אלא נמושה חסרת צלם אנוש שמסתתרת מאחורי אוכלוסיה אזרחית ויורה על אוכלוסיה אזרחית במקום להלחם כמו חיילים הם מתחבאים באיזו פינה מחכים שצה"ל יגיע אליהם" מעניין כמה גיבורים הם הטייסים שבכפתור אחד זורקים טונות של חומר נפץ ומפוצצים בניין שלם על תושביו..הם ממש נלחמים בקרב אמיץ חח...הרי כולנו יודעים שישראל זה מטוסיה ולא חייליה ...

respecta1

New member
אהבתי

שהרגשת פגיעה בגאווה הלאומית שלך אז הרגשת צורך להגיב חזרה ולנסות להראות שגם צהל פחדנים

עגייב

New member
../images/Emo13.gif

הגאווה הלאומית שלי היא שרידי הבית שלי מ48 ועצי הזית סביבו.. לא חמאסניק רעול פנים ולא חייל צה''ל סובל משלשול פחדים תרתי משמע

respecta1

New member
אהבתי איך אתה צוחק על זה

שחיילי צה"ל מפחדים על חייהם.. מראה משהו עליך.. ועוד איך אתה אומר את זה.. בזלזול.. אוי בן אדם תתגבר.

עגייב

New member
אני לא סתם מזלזל,אני מזלזל מאוד

מה שמכריע במלחמות ישראל זה גודל הפצצה והאפשרות לטוס ולא ליבם האמיץ של החיילים, וגם זה ברור מאיפה נובע, הכישלון של החיילים בלבנון נובע מאי צדיקות המטרה ושאין מטרה בעצם, אז לא פלא שבדיקות המעבדות של המים ששתו הראתה שהמים הם לא הגורמים לשלשול אלא הפחד.

מי ששולח את חייליו קדימה כדי להלחם פנים מול

פנים בשטח בנוי כאשר יש סיכוי גדול להפגע הוא לא אמיץ, זה לא מעיד על אומץ, זה מעיד על טימטום ואידיוטיות. לני אין קטע של "כבוד" ו"אומץ", זה לא מטריד אותנו, אנחנו כבר שם, יש לנו כבוד - הרווחנו אותו ויש לנו אומץ, הוכנו אותו, אין לנו שום סיבה להכניס כוחות חי"ר שיהרגו במקום שטייס ימחק את הבית מהאוויר, אנחנו לא עד כדי כך מטומטמים. אנחנו רוצים לחיות ואם זה אומר שכדי שאנחנו נחיה ימותו בעזה יותר אנשים אז זה מה שיקרה!

עגייב

New member
חחח נכון נוכיח אומץ על גבם של חפים מפשע

הגישה שלך היא האמיתית , לא איכפת מהחפים מפשע...איכפת לחסל ולהרתיע..אפרופו הומאניות

primus solus

New member
אף אחד לא מנסה לשכנע אותך

תעשה שמונה סלטות באויר היהודים הורגים ומתנצלים, הערבים רוצחים וחוגגים יש לנו עליונות מוסרית, יש לנו עליונות צבאית, יש לנו צומוד יותר חזק ויש לנו רוח איתנה יותר

מי שמסכן את חייו שלו/של חייליו כדי להגן על

חיי אזרחים של האויב הוא לא הומני, הוא אידיוט כי הוא בחר במוות שלו ולא בחיים שלו. מה יוצא לי כחייל מלהיות הומני? לצאת בארון? כיצד אני מרוויח מזה? כיצד זה משתלם לי? אולי תועיל להסביר לי? אומץ זה בולשיט, אומץ זו תוצאה של הכרח, של חוסר ברירה בסיטואציה קשה, לא בחירה מראש, מי שבוחר באומץ כדי להוכיח שהוא אמיץ הוא פשוט מפגר ורוב הסיכויים שגם מת בסופו של דבר. אין שום סיבה להוכיח אומץ, אני מקווה שאני לא אאלץ להוכיח אומץ לעולם.

הטייסים לא מחפשים להיות גיבורים, חוץ מזה הם

עוברים הכשרה מאד מקיפה וארוכה ומה שנראה לך פשוט הוא בכלל לא פשוט, מדובר באנשים סופר אייכותיים ולא האפסים מעזה שיורים על אזרחים וישר בורחים מתחת לסינר של אמא שלהם או קבוצת ילדים כדי שישראל לא תפגע בהם.

חח כן, קבוצת ילדים תרתיע אותם מלירות

תעשה לנו טובה ותתחיל לקרוא עיתונים. אימאן אלהמס הייתה הרתעה כלשהי ? מתאבדת כלשהי ? סכנה כלשהי ? תתבגר. לעזאזל כמה שטויות אפשר לכתוב ביום אחד !!

למעלה