יותר מ 35 רקטות נורו לעבר ישראל היום

עגייב

New member
לא לא כולם..יש 10% שהציונות קנתה אותם

ואני לא מדבר על אלה שהדימוקרטיה המדומה של הציונות קנתה אותם..אלא על כסף...נקנו בכסף...כי פלסטיני לא יכול לקבל את הרעיון של הציונות ושל ארץ ישראל השלמה ושל ייהוד הארץ..פלסטיני הוא מי שמאמין שזכותו להיות כאן היא לא פחותה אם לא יותר מזכותו של כל יהודי להיות כאן.

respecta1

New member
כסף.. פשש

יעני מקבלים שכר חודשי על תמיכתם בציונות? או ליתר דיוק שזה אצל הרוב.. אי התנגדותם לציונות..

liz28

New member
אני מאמינה שהרבה פלסטינאים

היו מוותרים על הסבל היומיומי שלהם, בחסות החמאס, והיו מעדיפים לחיות בשקט, בשלום, עם יכולת להביא פרנסה בכבוד. גם אם זה אומר לחיות לצד היהודים במדינת ישראל. וזה חוץ מאלה "שהציונות קנתה אותם". אבל, זה מאוחר מידי בשבילם. הם נתנו לחמאס אצבע, (בחרו בהם לשלטון) ואלו לקחו את כל היד. השלטון החמאסניק כבר תקע יתד עמוק בעם הפלסטינאי.

אם כל העם הפלסטיני הוא אטני ציוני

אם כל העם הפלסטיני הוא אנטי ציוני אז הם בהחלט האוויב שלי להלחם בהם??? כל עוד הם לא תופקים אין סיבה אבל כאשר זה יקרה יש להילחם בהם בכל הכוח וזה נכון לגבי כל אוייב העם היהודי ולא רק לפלסטינים זה נכון גם לאוויב מבית השמאל היהודי הקיצוני לגבי שיטות כיצד להיפטר תשאל את ההנגה הנצאית ששיתפה פעולה עם מנהיגי העם הפלסטיני בתקופת שילטונו של היטלר בטוח יש להם עוד תוכניות במיגרה לעת הצורך

respecta1

New member
ההנהגה הדמוקרית של הפלסטינים זה החמאס

והפתח זה ההנגה הלא דמוקרטית ששולטת בכוח על אזור מסוים בטענה שההנהגה השניה שנבחר בבחירות חוקית לא לגיטימית, לא משנה כמה זה נכון.. אבל בכל מקרה אם מישהו הוא מנהיג של העם הפלסטיני זה החמאס.

עגייב

New member
זה נותן לגיטימיות למה בדיוק?

לרצח עם שבחר במנהיגיו? המנהיגים שלך מושחתים , אז מה זה אמור להגיד עליך?

respecta1

New member
שום דבר, הגבתי למה שאמרת.

הפלסטינים הם לא אלה שיושבים איתנו למשא ומתן, הפלסטינים הם אלה שמשגרים קאסמים (לפי הסקרים רוב מוחץ מהפלסטינים בעדם) וכמו שבזמנו.. רוב העם היה עם הרעיון העקרוני של קדימה.. ככה גם עם הפלסטינים.. שרובם עם הרעיון העקרוני של חמאס.

ינשוף4

New member
נראה שכמה מהם עוד לא החליטו בעצמם

לאיזו הגדרה הם נכנסים. "אזרחים שוים" או "אוייב". אז בנתיים הם עומדים על "זכותם" להתנגד למדינה, ולתמוך באוייב, ובאותו זמן גם לדרוש, כאזרחים, לא רק שיוויון לפי החוק (שקיים), גם בהתיחסות אליהם. זה בתגובה לאזכורך את ה"פלסטינים אזרחי ישראל". אינך חושב שגם הם אמורים להחליט "מה הם"?

Elaa56

New member
כי אין להם אפשרויות כמו לצהל :

ירי ממטוסים, טנקים מכ`ם...הצבא הכי חזק בעולם!!! נגד ח מ ו ש י ם?נ ש י ם , י לד י ם

respecta1

New member
הצבא הכי חזק בעולם אמור להיות טיעון שלנו

אם צה"ל היה לו שמץ של כוונה של פגיעה באזרחים אז היו מתים הרבה יותר טרוריסטים ואזרחים מ70, פשוט מאוד מורידים פצצה על כל מקום שיש טיפה של מידע מודיעיני עליו ונגמר הסיפור.

respecta1

New member
שואה עלק.. יבור

אין דין ואין דיין ואין גבול לשימוש הציני של הפלסטינים במושגים התחיל באפרטהייד ממשיך בטבחים ופשעי מלחמה ועכשיו חצה כל גבול והגיע לשואה.. טוב נו, אם אנשים כאלו הם האויבים שלנו כנראה שאנחנו במצב טוב

respecta1

New member
זה לא היה קורה לי, כי לא הייתי נותן

שמישהו ישלח קאסם מחצר ביתי.

primus solus

New member
ערביי 48 ו 67 נמצאים בנחיתות מוסרית

ונחיתות צבאית הם מתחילים להבין שהרוח שלנו איתנה יותר משלהם, הצומוד שלנו לקרקע חזק יותר משלהם, הם רואים בתסכול איך השלב הראשון בתכנית השלבים מתפוגג, איך ע'זה הופכת לשטח חסות מצרי. זאת הסיבה להיסטריה ולמעבר מביזוי האפרטהייד לביזוי השואה

klod bokevski

New member
אם זה היה תלוי בחמאס,כל טיל היה הורג 5 אזרחים

טילי הקאסאם לא הורגים יותר אנשים רק בגלל שהם צינורות עם חומר נפץ,אם זה היה תלויבחמאס היו מתים היום אלף אזרחים ישראלים. שואה? אין לי יותר מה להגיד לך אם הגעת לכאן,אני יכול להפנות אותך לאתר הנפלא "ויקפדיה" בו תוכל לקרוא מה קרה בשואה קריאה נעימה

מוחמד5

New member
על סמך מה שנאמר

ודובר בתקופה האחרונה, המטרה של הקסאמים לא להרוג אזרחים וחפים מפשע.

klod bokevski

New member
תגיד אתה באמת מאמין בזה<?

יש דרכים הרבה יותר פשוטות לא להרוג אזרחים וחפים מפשע למשל כמו להמנע מזריקת טילים על אזרחים וחפים מפשע

זאת הבדיחה הכי טובה שקראתי אי פעם ממך

אתה באמת מאמין במה שאמרת? חחחחחחחחחחחחחח אז בשביל מה חמאס יורה קסאם, סתם בשביל הכיף לראות דברים עפים? אין ספק שמה שרשמת יכול להיות מועמד רציני למשפט של קריסטין מהדוגמניות

למעלה