יותר מ 35 רקטות נורו לעבר ישראל היום

דבר ראשון, כן, ישראל נרתעת מלירות על מחבלים

בגלל ילדים, עובדה, יש עדיין קסאמים ומחבלים רבים עדיין חיים ונושמים ואינם בקבר. עובדה שישראל לא יורה על כל מטרה שהיא צריכה לירות עליה כי אותה מטרה נמצאת בלב ג'בליה או בית חנון, וכאן הבעיה. השאלה היא מה אנחנו רוצים, אם אנחנו רוצים לחסל את בעיית הקסאמים אנחנו צריכים לראות רק פעילי טרור ולחסל אותם אחד אחד ולא לראות שום דבר אחר בעיינים, ברגע שאנחנו מהססים, הופ, צבע אדום בשדרות, צבע אדום באשקלון, מה אנחנו מעדיפים, את אולי מעדיפה את העזתים כי את עסוקה במטמתיקה, אני ישראלי וציוני ולכן אני עסוק במה שישראלי וציוני, שדרות ואשקלון והם מעניינים אותי יותר. ילדים, תינוקות, פגים...שום דבר בעולם לא צריך לרתיע אותנו, אנחנו לא אלה שמסתתרים מאחוריהם בשעה שאנחנו יורים על אזרחים, זה הפלשתינים עושים ולכן זו לא בעיה שלנו, המחבל נמצא איפה שהוא נמצא ואנחנו נפגע היכן שנמצא, כן גם יש לידו תינוק.

עגייב

New member
איך את מעיזה בכלל להשוות לנאצים?

את יודעת בכלל מה הנאצים עשו?! מה הקשר לרציחת ילדים ופאגים לנאצים?!

respecta1

New member
ועוד את טוענת שיש לך כבוד לשואה

כנראה את לא יודעת כבוד מהו.

שואה בשבילה זה כלי ציני ומרושע להתנגחות

ולמען הקייס הפוליטי ההזוי שלה. כבוד...היא לא יודעת מה זה כבוד..."להחליף את העם"...

liz28

New member
אז על אותו עיקרון

החמאסניקים הטרוריסטים הם נאצים. כי הם מציבים את אותם ילדים בחזית ומביאים את משגרי הקאסמים למגרשי המשחקים שלהם, בידיעה ברורה שהם יפגעו, כאשר צה"ל יפציץ את המשגר בתגובה לירי על שדרות ואשקלון. אם הם כ"כ דואגים לחייהם, ביטחונם ושלומם, למה לא לעשות את הדברים האלו מבלי לסכן את חיי הילדים שלהם? התשובה היא: הם לא דואגים להם. הם רוצים רק אלימות. הם לא רואים בעיניים ילדים ובני אדם חפים מפשע. חמאס הם דיקטטורה. יש להם חלק גדול באחריות על מותם של הרבה הרבה אנשים וילדים בעזה.

עגייב

New member
חלק גדול מה60 ומשו אנשים שמתו אתמול

לא בדיוק נורו ליד המשגרים

liz28

New member
לא דיברתי על אתמול

דיברתי על כולם כמכלול מצטבר

חלקם נפגעו כי היו קרבות ירי ברחובות

ג'בליה, חלק נורו כי שהו ליד מחבלים שבדיוק ירו עליהם. חלק נפגעו כי משרדים של החמאס הופצצו והם ממוקמים בלב שכונות מגורים... יש עוד שאלות ומענות?

מה קרה מוחמד

בשדרות אין ילדים במשך 7 שנים ברציפות הם סובלים מקאסמים כנראה שדם יהודי לא שווה בעינייך מוחמד נכון????

liz28

New member
מי שצריך להסביר את זה

הם אלו שתומכים בחמאס ובפעולות שלהם, ולא אף אחד אחר.

respecta1

New member
עזוב האיסלאם הקיצוני

שלפי החמאס והארגונים הפלסטינים עובדים האידאולוגיה שלו לא שונה מזו של הנאצים מוסלמים הם הצודקים היחידים וכל השאר כופרים שצריך להרוג..

אין לך מושג מה זה נאצים כי את רפת שכל ודמגגית

נאצים רצחו ילדים במודע כי הם היו יהודים לא היה שום סיכסוך לאומי, יהודים לא נלחמו בגרמנים, הם לא הסתתרו מאחורי תינוקות כדי שיחוסו על חייהם, אבל מה, כל אלה פרטים, פרטים מורבים מידי בשביל היכולת שלך לעבד מידע. אין לך מושג מה זה קונטקסט, אין לך מושג מה זה נסיבות, אין לך מושג מה זה משתנים מסביב שהם שונים מסיטואציה לסיטואציה, אין לך יכולת לקרוא מציאות כפי שהיא, בלי פילטרים, נו טוב...

במלחמה כמו במלחמה

אם מבחינת האוייב הפלסטיני אין חפים מפגע בצד היהודי כך אנחנו צריכים להוג אין חפים מפשע בצד הפלסטיני

עגייב

New member
רק שאתה לא נלחם באוייב הפלסטיני

אתה נלחם בחמאס, עם הפלסטינים אתה יושב על שולחן משא ומתן , אגב..מליון ומשו מהפלסטינים עם אזרוחת ישראלית נחשבים בעיניך לאוייב?

אנחנו כן נלחמים באוייב הפלסטיני

אנחנו כן נלחמים באוייב הפלסטיני אם אני לא טועה החמאס הפתח גדודי אל קאסם הם פלסטינים ולא הולנדים או בלגים גם עם ערפת ישבנו למשא ומתן וראינו את פרצופו האמיתי איך הוא נחשף וגם ברגותי לגבי השאלה שלך על המליון ומשהו פלסטינים.... כל מי שהוא אנטי ציוני אנטי יהודי אנטי מדינת ישראל הוא האוייב שלי וזה לא משנה אם זה יהודי מולסמי נוצרי או בודהיסט

עגייב

New member
כל העם הפלסטיני הוא אנטי ציוני

ללחם בהם? יותר מ 3 מליון..יש לך שיטה טובה להיפטר מהם בתקופה קצרה וביעילות? למטוסים יקח המון זמן...

respecta1

New member
למטוסים יקח 10 דקות

הבעיה עם הנשורת הגרעינית שלא תנדוד.. ולא אוהב הכללות.. עם כמה שלאומנים כמוכם רוצים.. אבל לא נראה לי שכ-ל הפלסטינים כאלה.

למעלה