יו-מו-ל-ד-תים

לאה_מ

New member
שוב תודה לכן, יקירותי ../images/Emo39.gif

אתמול היה יום מאד מרגש - עומר היה בבוקר אצל חבר. בצהריים שירה ואני קישטנו את הבית בבלונים ושלטי ברכה (ששירה הכינה), וכשהוא חזר מהחבר הוא שמח מאד לגלות את ההפתעה. כך נפתחו, למעשה, חגיגות העשור. הראיתי לו את הברכות שלכן, והוא התרגש עד דמעות
. אחר הצהרים הלכנו (עומר, שירה, אורי ואני) לסרט החמוד והמצחיק של פיקסר "מוצאים את נמו", ואחר כך נפגשנו עם שי לארוחה במסעדה איטלקית לפי בחירתו של עומר, וגם נתנו לו את מתנת יום ההולדת שלנו (דיסקמן, שנכנס מיד לשימוש אינטנסיבי עם "שמע ישראל" של מוקי
). ביום שישי הזמנו את המשפחה לארוחת ערב חגיגית (יש לי 37 איש לארוחת ערב... ברררררר....), ובשבוע הבא נחגוג גם עם כמה חברים של עומר. בקיצור, צפויים לנו שבועיים עליזים
, ותודה לכולכן על חלקכן בעליזות הזו

niritcat

New member
המון מזל טוב לעומר וגם לאמא../images/Emo65.gif

אגב, לאה, הסיפור שלך על תחרות מלכות היופי הוא מקסים! אני עוד מספרת אותו למי שלא הספיק לשמוע את זה ממני...

לאה_מ

New member
את בטח מכירה את הסיפור

(בכל זאת אני שמחה לספר אותו לכל מי שמוכן לשמוע
) בשנה שעברה, ראיתי יום אחד את עומר צופה בלסת שמוטה בפרומו לתחרות בחירת מלכת היופי בטלויזיה. אמרתי לו "הן יפות, הא, עומר?", אז הוא מסתכל אלי במבט מופתע ואומר לי "אמא, את חייבת ללכת לתחרות הזו! את בטוח לוקחת מקום ראשון!" לא הכי שווה להיות אמא????

maya100

New member
לא הכרתי קודם אבל היה שווה!!

תגידי, לקחת אותו לבדיקת ראיה לאחרונה?
סתאאאם איזה כיף שלפחות בעיני הילדים שלנו (אפילו בגיל 9) אנחנו הכי יפות בעולם. אם לא הם אז מי?

maya100

New member
כן, חשבתי עליו תוך כדי כתיבת ההודעה

אבל היות ולא לכל אחת יש מולי, לפחות אנחנו יכולות לעשות לנו מעריצים תוצרת עצמית.

tonti

New member
וואי, איזה נסיך!

לאה, התברכת בילד מדהים! מה אני אגיד לך? כמה שהוא מאוהב בך.

איחור אופנתי...עומר מקסים אחד!

מאחלת לך את כל הטוב והיפה והטהור שבעולם- את כל האהבה החמלה והאושר. ולאה- כל הכבוד לך, והזדמנות להגיד תודה על כל מה שנתת לי. אוהבת אתכם מאוד!

לדן של עינת../images/Emo65.gif

דן בן שנה,
הופ היא עברה.
ובפתח שנה חדשה,
נאחל לדן ולכל המשפחה:
שנה של גילוי, של צחוק, של שמחה.
שנה של הפתעות ללא דאגה.

justmom

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח לדן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הילהל

New member
יומולדת שמח ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif דן

maya100

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לדן דן../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

Shellylove

New member
../images/Emo49.gif לדן הקטן (והנעלם) ../images/Emo24.gif

תשמיע קול שנדע מה קורה איתך!

למעלה