יו-מו-ל-ד-תים

לאה_מ

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

מאיטאי

New member
לשגיב ואור../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif

יומולדת לאור של meira../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אור בן שנתיים.
איזה ילד גדול.
איזה ילד אור.
המון מזל טוב ואושר מהילד המאיר הזה שלכם.

justmom

New member
../images/Emo39.gifיומולדת שמח לאור!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

לאה_מ

New member
וואו, אור בן שנתיים!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

שפע ברכות ואיחולים לילדון המתוק והמאיר
, שתהיה שנה מופלאה ומאושרת
, ותגיד לאמא שאנחנו מתגעגעים אליה

maya100

New member
מזל טוב לאור!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

שתמשיך להאיר את חיי המשפחה (אמא שלך גם היא מאירה...בקיצור, מלא אור אצליכם..), שתהנה, שתתנסה, שתאהב, שתתרגש, שתבלה, שתלמד ובקיצור - המון איחולים מלוא הסל.

Shellylove

New member
אורצ'יק המתוק ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ילד אהבה ואור. שתמשיך לחייך ולהקסים את סביבתך ושתעבור עליך שנה מרגשת. (מתי אתה בא לביקור?).

meira

New member
בין הדמעות, אומרת תודה

שלא שכחתן למרות שאני כבר לא פה (אילוצי מיחשוב שלא באשמתי ותעסוקות שונות). בעיקר תודה ל-SHELLYLOVE שהפנתה את תשומת ליבי מצרפת גם לכן את מה שכתבתי לילד המיוחד שלי
ילד קסום שלנו מהרגע שנוצרת, הסבת לנו אושר בל יתואר. מאותה שנייה של הופעת הפס על בדיקת ההריון הביתית, דרך חיבוק השמחה מלווה דמעות התרגשות של אבא ושלי, בדיקות האולטרסאונד ותחילת התזוזות העדינות שלך ועד ללידתך המדהימה והגעתך לזרועותינו ומאז, כבר שנתיים אתה הקסם שלנו, ילד מדהים ומאושר שסופג את האהבה שיש בביתנו ומקרין אותה בחזרה לעולם שסביבך בכל חיוך, בכל מבט מעיניך הגדולות, החוקרות תודה לך שבאת לחיינו בזכותך אנחנו אוהבים יותר, מבינים יותר בזכותך אנחנו אבא ואמא בזכותך אנחנו משפחה
מקווה שבערב יהיו תמונות ואצרף תמונה מעודכנת של האקס יונק מתגעגעת אליכן, ה-מ-ו-ן

אור בן שנתיים? אני בהלם!!!!!!!!

אור, מתוק אחד, מזל טוב והרבה שמחה ואושר. אני לעולם לא אשכח את היום בו נולדת, שובב שכמוך! קבלת אמא מדהימה, שאני מאוד אוהבת, אז תשמור עליה טוב-טוב, שומע?

מזל טוב ענק וחיבוק גדול../images/Emo24.gif

לכל החוגגים ולכל החוגגות וחבל שאין תמונות שלהם.. יש כאן קישור לכרטיס ברכה - מקווה שתצליחו לפתוח- http://anatweb.com/huledet9.htm מאיתנו- רועי, שני ואמא שלהם.

למעלה