מזל טוב לאור!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif
שתמשיך להאיר את חיי המשפחה (אמא שלך גם היא מאירה...בקיצור, מלא אור אצליכם..), שתהנה, שתתנסה, שתאהב, שתתרגש, שתבלה, שתלמד ובקיצור - המון איחולים מלוא הסל.
שלא שכחתן למרות שאני כבר לא פה (אילוצי מיחשוב שלא באשמתי ותעסוקות שונות). בעיקר תודה ל-SHELLYLOVE שהפנתה את תשומת ליבי מצרפת גם לכן את מה שכתבתי לילד המיוחד שלי
ילד קסום שלנו מהרגע שנוצרת, הסבת לנו אושר בל יתואר. מאותה שנייה של הופעת הפס על בדיקת ההריון הביתית, דרך חיבוק השמחה מלווה דמעות התרגשות של אבא ושלי, בדיקות האולטרסאונד ותחילת התזוזות העדינות שלך ועד ללידתך המדהימה והגעתך לזרועותינו ומאז, כבר שנתיים אתה הקסם שלנו, ילד מדהים ומאושר שסופג את האהבה שיש בביתנו ומקרין אותה בחזרה לעולם שסביבך בכל חיוך, בכל מבט מעיניך הגדולות, החוקרות תודה לך שבאת לחיינו בזכותך אנחנו אוהבים יותר, מבינים יותר בזכותך אנחנו אבא ואמא בזכותך אנחנו משפחה
מקווה שבערב יהיו תמונות ואצרף תמונה מעודכנת של האקס יונק מתגעגעת אליכן, ה-מ-ו-ן
אור, מתוק אחד, מזל טוב והרבה שמחה ואושר. אני לעולם לא אשכח את היום בו נולדת, שובב שכמוך! קבלת אמא מדהימה, שאני מאוד אוהבת, אז תשמור עליה טוב-טוב, שומע?
לכל החוגגים ולכל החוגגות וחבל שאין תמונות שלהם.. יש כאן קישור לכרטיס ברכה - מקווה שתצליחו לפתוח- http://anatweb.com/huledet9.htm מאיתנו- רועי, שני ואמא שלהם.