יו"ר ועדת חוץ ובטחון נוסע לחופשה

trigotrigo

New member
איך הוא מגיע לשם?

על ידי משגר ממסע בין כוכבים? לצערי, לא. הוא צריך מטוס.

טשאפק

New member
אכפת לי אם הוא שט ליוון

טס לפרו או זחל לסיני? הוא נעדר ארבעה ימים - באמצע מלחמה.

טשאפק

New member
איזה משפחה? מה משפחה?

המשפחה שלו בארץ. הם נסעו באמצע יולי והוא הצטרף להם. כל כך בער לו לפגוש את החותנת? נו באמת. שיתפטר האפס.

טשאפק

New member
אני לא יושב ראש ועדת חוץ ובטחון

בעת מלחמה. אולי גם אולמרט ייסע לבקר את הבנים?! חוץ מזה לא הבנת: משפחתו של הנגבי חיה בארץ, משפחת אשתו חיה בארה"ב ואשתו נסעה לבקר אותם. זה לא משנה אגב. אתה באמת לא מבין מה פגום בכך שיו"ר ועדת חוץ ובטחון שולח אנשים ל"חו"ל" בצווי 8, ואז נוסע בעצמו לחו"ל, לנופש?! הצפון בוער, חיפה במקלטים, אנשים נקרעים ממשפחה ועבודה ונשלחים ללבנון - ואדון צחי, נבחר ציבור, בחופש בחו"ל?!

trigotrigo

New member
אני חושב שכל מי שהייתה לו הזדמנות

לצאת לחופשה, אפילו ליומיים, להתרחק קצת מכל הרעש, היה צריך לעשות את זה (לא כל הכנסת ביחד, כמובן
). אני הייתי שבועיים בחו"ל וזה עשה לי טוב מכל הבלאגן.

טשאפק

New member
למקרה שפספסת:

>>> בין היתר הסביר הנגבי כי רעייתו היא ילידת ארה"ב, ומדי שנה בתקופת פגרת הכנסת, יוצאת משפחתו להיות במחיצת משפחתה. השנה, לדברי השר, עקב האירועים, נסעו בני המשפחה לארה"ב לבדם במחצית חודש יולי. ח"כ הנגבי ביטל את נסיעתו המתוכננת יחד איתם. כלור אשתו וילדיו חיים כאן. כאמור, זה לא משנה בכלל - בזמן מלחמה נבחרי ציבור לא יוצאים לחופשה. אם יש להם קרובים בחו"ל - שיבואו לארץ. אגב, עוד נאמר שם >>> לדברי הנגבי, לא צפויה כל פגיעה בעבודת הוועדה בעקבות היעדרותו. זה כנראה אומר שהוא לא נחוץ.

טשאפק

New member
ומה זה יעזור אם חייל

מתנדב למילואים? זה מה שישנה את המצב? מה זה עזר שאלון פינטוך ז"ל התעקש לחזור לשירות קרבי אחרי פציעה? מה זה יעזור שעובד עירייה בקריית שמונה נשאר במקום ועושה את עבודתו? מה זה יעזור שחובש במד"א נשאר בחיפה? "המצב" מורכב מהרבה פרטים קטנים. כל אחד ותפקידו, והחשיבות של מילוי התפקיד במסירות ומתוך הקרבה עולות ככל שעולים בסולם.

טשאפק

New member
אנשים עושים מעל ומעבר לחובתם

החוקית. אם כל אחד יקטין ראש, אין לנו סיכוי.

gershon17

New member
בדקתי עכשיו משהו

שהייתי צריך לבדוק מזמן. אתה בן 16, שגם מתנהג כמו בן 16 מתלהב. זה נותן לך תירוץ הורמונלי לכתיבה שלך, ומשאיר את ממתיקסוד1 היחצ"ן של רדיו חיפה כמוצג המוזיאוני היחיד שנשאר פה בפורום.

למעלה