יו"ר ועדת חוץ ובטחון נוסע לחופשה

אני באמת בן 16!!

גיליתה תסוד הגדול!! ולי יש תחושה שעל פי הכינוי שלך אתה בן 17....... היחצן של רדיו חיפה?!

gershon17

New member
טיפ: לחץ על השם שלי

וקבל את הכרטיס האישי, בו תמצא פרטים מרגשים רבים.

בקדימה מותר לצאת לחופשות בימי חרום

וכל המרבה הרי זה משובח. אולמרט לא יסלח לגלעד שליט שקלקל לו ברגע האחרון את הנסיעה לגמר המונדיאל. מאז הוא עוד לא יצא מהאר (בגלל עינא בישא). אולמרט לא זוכר מתי הוא שהה תקופה כ"כ ארוכה בישראל מבלי לצאת להתאוורר בארצות הים.

gershon17

New member
הוא מתאוורר לפני המשפט שלו

חוץ מזה, זה בסך הכל צחי הנגבי, אי אפשר ממש לקרוא לו "הנהגה".

טשאפק

New member
תלוי למה אתה מתכוון

אם "הנהגה" זה מתן דוגמה, הובלה, או כל מה שמוגדר כמנהיגות בקורס קצינים ומקומות דומים - אז ברור שאי אפשר לקרוא לו הנהגה. אבל במובן הפוליטי הוא ועוד איך חלק מההנהגה. הוא יו"ר הוועדה החשובה ביותר בכנסת, חבר בכיר במפלגת השלטון, והוא היה שר בכיר עד שאולמרט נאלץ להעבירו מתפקידו בגלל חקירה משטרתית נגדו. (אפילו אחר כך הוא התעקש שלא לפטרו - עד כדי הנגבי חשוב להנהגת המדינה).

gershon17

New member
התכוונתי במובן השני

הוא יו"ר ועדת חוץ ובטחון, ואני באמת לא יודע מה התפקיד החשוב והמהותי שהוא ממלא פרט להיותו חותמת גומי על צווי 8 (הרי היוזמה לא באה ממנו). חוץ מזה, הוא צחי הנגבי, אף אחד לא מצפה ממנו לאיזשהו סוג של דוגמה. אם עמיר פרץ היה יוצא עכשיו לחופשה, או אם הרשזון היה מעדיף לנפוש הייתי משתתף בהתרעמות. אבל כשיו"ר ועדת חוץ ובטחון נושא לחו"ל לכמה ימים? כל עוד הוא לא מתראיין לאמצעי התקשורת שם - אני רגוע.

טשאפק

New member
אני בהחלט מצפה מח"כ

לעשות מה שהוא יכול בתקופת מלחמה שכזו - שבה גם העורף נתון בצרה גדולה. על אחת כמה וכמה מיושב ראש ועדת חוץ ובטחון. יש לח"כים הרבה מה לעשות בתקופה כזו. אגב, אפרים סנה (שלרוב אני לא ממעריציו) התנדב לשירות מילואים כרופא. במלחמת לבנון הראשונה ח"כים רבים התנדבו לשירות, כולל כאלה שהתנגדו למלחמה כמו יוסי שריד ורן כהן. אני בהחלט מצפה מ 120 נבחרי העם לתת דוגמה.

gershon17

New member
אני מבין שאתה מצפה

ואני מבין גם למה אתה מצפה, וזה בהחלט היה הרבה יותר מוצלח אם המצב היה כמו שאתה חושב שהוא צריך להיות. אבל אם אפשר, תנסה להתאכזב פחות כשלא מתגשמות ציפיות שלך דווקא מצחי הנגבי. בכל זאת - צחי הנגבי.

מה אתה מצפה מהנגבי?

זאת החופשה האחרונה שלו לפני החופשה בכלא.. חוץ מזה.. אסור לבן אדם קצת לטוס לחו"ל?! מה יש?!

טשאפק

New member
צריך להסביר שוב?!

כן!!!!! אסור לנבחר ציבור ועל אחת כמה וכמה ליושב ראש ועדת חוץ וביטחון לטוס לחו"ל לנופש באמצע מלחמה! לא נראה לך מטורף שהאיש אישר צווי 8 שקרעו אנשים ממשפחותיהם, וחלקם גם מחייהם, ואז נסע לו לביקור משפחתי בחו"ל? למזלנו רוב הציבור (כולל "אני כותב", "יאללה קדימה" ונדב בפורום הזה) לא מתייחס בכזו סלחנות לצחילה, כפי שהעידו למעלה מאלף תגובות לכתבה בווינט.

שטויות!! מותר ומותר!

הוא גם בן אדם! וחוץ מזה שאין מלחמה! מה אכפת לי מה הוא אישר?!!! הצווי 8 חלים על כולם ואם הם היו חלים גם על הנגבי הוא היה גם צריך להתייצב.

טשאפק

New member
טוב לדעת שאין מלחמה

באה לכאן איזו אשה מכרמיאל ומקשקשת שטויות על זה שהעיר הרוסה וכולם ברחו. כנראה מישהו ירה זיקוקים.

טשאפק

New member
זה היה נכון אולי במאה ה 20

המלחמה בעיראק למשל לא הסתיימה כשסדאם נפל אלא רק התחילה, אע"פ שאין כרגע מלחמה רשמית בין מדינת עיראק לבין ארה"ב.

למעלה