ילדים ואתם

dory141

New member
ילדים ואתם

הייתם מסכימים לצאת עם בחורים או בחורות שאין להם שום עניין בילדים ?

וזו עוגמת נפש לנשים או לגברים שרוצים להיות הורים צעירים

אל תשכח גם שלוקח זמן לבסס קשר . זו השקעה רגשית שמפספסת את המטרה לשמה הושקעה אם כבר מדברים עסקים

Berethor

New member

Berethor

New member
את לא אוהבת אבל הנה כמה רחוק נשים מסוימות הולכות בשביל ילדים

"במשך חודשים, בת' גרדנר ואשתה ניקול, חיפשו מישהו שיעזור להן להיכנס להריון. הן החלו בבנקי זרע, שבהם יש תורמים כמעט מכל רקע, שממוינים לפי דת, לפי מוצא ואפילו לפי הסלבריטי שלו הם הכי דומים. אבל הזוג נרתע מהמחירים – לפחות 2,000 דולר עבור הזרע בלבד – ומהעובדה שרוב התורמים היו אנונימיים; הן רצו שלילד או לילדה שלהן תהיה את האפשרות להכיר את האבא יום אחד. ולכן בקיץ 2010, בביתן עם שני הכלבים ושלושת החתולים שלהן, בת' וניקול הקישו את המלים הבאות במנוע החיפוש שלהן: "תורם זרע בחינם". כמה קליקים לאחר כן החליק הזוג אל עולם תחתי מקוון, ערבוב של מודעות אישיות, פורומים פתוחים ואתרים לחברים בלבד שמיועדים לנשים שמחפשות זרע ולגברים שמחלקים אותו. רוב התורמים מתחייבים לאמת את הבריאות שלהם ולוותר על זכויות הוריות, בדומה לתורמי זרע רגילים. אבל בניגוד לעמיתיהם מהמיינסטרים, הגברים האלו לא מקבלים תשלום. הם גם מוכנים לחשוף את זהותם ולאפשר לכל צאצא עתידי ליצור איתם קשר. רבים מהגברים אומרים כי הם עושים זאת מתוך אלטרואיזם, אבל כמה מהם מדברים ללא בושה על כך שהם מחפשים סקס קינקי ומעוניינים בהפצת מאגר הגנים שלהם."

[URL]http://www.hahem.co.il/trueandshocking/?tag=%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A2%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%AA[/URL]

"Women desperate to become mothers are increasingly signing up for sperm donation websites where men are offering 'natural insemination' only."

"Sites including co-parents.net, co-parentmatch.com, spermdonorforum.com, donordaddy.co.uk and pollentree.com advertise themselves as 'dating websites', forums aiming to link people wishing to conceive or 'co-parent' a child."

"But while such donations are traditionally carried out artificially, a rising number of women are opting to do so naturally, by having sex with their donors, because it is believed to be more three times more effective than artificial insemination."

[URL]http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2317617/Sex-return-babies-Websites-offering-women-free-natural-insemination-sperm-donors--YOU-risk-parenting-stranger.html[/URL]

Elle992

New member
בוודאי

דווקא היה מנחם לדעת שיש גברים שלא מעוניינים בילדים/שילדים
הם לא תנאי הכרחי לקיומם.

אני לא שונאת ילדים אבל אני לא רואה את עצמי עכשיו או בזמן הקרוב
רוצה בהם, אני מאמינה שלהביא ילדים דורש הרבה מחשבה ובחינה עצמית
האם אנחנו באמת רוצים בהם ומסוגלים לעמוד בהתחייבות המאוד רצינית הזו.

מלא אנשים מביאים סתם ילדים, סתם כי החברה לוחצת ודוחפת
ולא תמיד הם באמת מסוגלים לעמוד בזה ולרצות בזה.
אני נגד סיטואציות כאלה.

dory141

New member
לדעתי צריכים להיות שני תנאים להולדת ילדים

כל אחד שרוצה להביא ילדים או מתלבט (גבר ואישה כאחד) צריכים לשאול את עצמם:
1. האם מבחינה חומרית (יכולת לפרנס) יש לי את כל מה שצריך?
2. האם אני מספיק מכיר/ה את העולם כדי להביא מישהו או מישהי לתוכו?
הבעיה היא, שכשאתה חריג אתה מוצא את עצמך בסוג של מגננה. כל החברים הקרובים אליי בני 30+ כמוני ונשואים עם ילדים. ברור שמבחינת נושאי שיחה אני מרגיש פחות שייך (מעניין את הסבתא שלי מה צבע התחתונים של הבן או הבת שלהם ומתי לראשונה הם גיהקו בציבור), אבל אני מנסה לפרגן כמיטב יכולתי. אני לא צריך להגיד להם שאני לא מת על ילדים, עצם זה שאין לי זו כבר אמירה בפני עצמה.

Berethor

New member
כאשר אצל רווקים אין ילדים, לאנשים קשה יותר לדעת אם זה מבחירה

אומנם קיימת אפשרות של תרומת זרע ופונדקאית, אבל רוב האנשים מעדיפים להביא ילדים במסגרת זוגיות, ובצדק. להכיר מספיק את העולם? זה לא נשמע כמו תנאי הכרחי, להכיר מספיק את נושא הילדים, לפני שמביאים ילדים באופן מכוון, זה כן, ועדיף גם להכיר מספיק את מי שמביאים איתה ילדים, אחרי הכל הילדים יורשים פחות או יותר מחצית מהגנים שלה, בחירת בת זוג מתאימה לילדים אפילו יותר חשובה מבחירת של בת זוג לזוגיות, משום שזוגיות יכולה להסתיים אבל ילדים זה לתמיד לטוב ולרע. זה נכון שעדיף שתהיה יכולת כלכלית לפרנס את הילדים, אבל לא צריכים להיות מליונרים בשביל זה, יש מספיק זוגות לא עשירים שיש להם ילדים, בהרבה מהמקרים הנושא הכספי מהווה רק תירוץ לדחות את נושא הילדים יותר מדי, ויש לא מעט אנשים שהקריבו משפחה לטובת קריירה, ורבים מהם מצטערים על כך.

Berethor

New member
אין לזה עתיד, גם אם הייתי יוצא עם מישהי כזאת זה היה קשר זמני

ובטח שלא הייתי רואה טעם להתחתן עם מישהי כזאת, ואלו גם דברים שאמרתי ישירות לאלהוריות שהכרתי, ככה שהכל על השולחן. בחורה שלא רוצה ילדים לא מתאימה לי באישיות, אפילו אם היא נראת בסדר מבחינת מראה, ואם יש לה דברים חשובים נוספים שלא מתאימים לי, ובדרך כלל לבחורות כאלה יש, אז זה די פשוט עבורי לפסול את הקשר איתה על הסף. חוץ מזה ככל שהגיל עולה, יש פחות זמן לבזבז על קשר שלא יביא לילדים, שהרי זה דבר ידוע שהפוריות של אנשים יורדת עם השנים, ובמיוחד בגילאים מאוחרים.

dori78

New member
אם מדובר בקשר רציני - לא.

תמיד ידעתי שאני רוצה ילדים מתישהו, עדיף במסגרת זוגית.
כל עוד זה לא היה לי דחוף ולא מצאתי בן זוג ראוי לקשר רציני, לא היה אכפת לי לצאת עם מישהו שלא רצה ילדים.
ברגע שהחלטתי שהגיע הזמן להמשיך הלאה - זה נגמר, בגלל הסיבה הזו.

ga26

Member
זה שיש לי 2 ילדים מעיד על תשובתי

לא הייתי מסכים לצאת עם מי שמצהירה שלא תרצה ילדים.
מבחינתי עבודה, תחביבים וכל השאר זה המסביב והמטרה האמיתית שלי היא הילדים והמשפחה שלי.

apocalipto

New member
כן.

אני לא רק מוכן לצאת עם מישהי כזאת אלא מחפש מישהי כזאת בלבד.
אני לא מעוניין בילדים וזה לא משהו שאני יכול להתפשר עליו.
יש קבוצת היכרויות לאל הוריים(כלומר אנשים שלא רוצים ילדים) בפייסבוק.. אני שם

מעיין א3

New member
בשום צורה ואופן לא

חיי בלי ילדים הם לא חיים. אני אומרת את זה גם כאשת חינוך וגם כמישהי שרוצה ילדים בחיים הפרטיים שלה.
אין שום סיכוי בעולם שאצא עם בחור שלא רוצה ילדים. זה דיל ברייקר

Berethor

New member
אבל כתוב שאת בת 84, זה לא "קצת" מאוחר מדי בשביל ילדים?

חייך בלי ילדים הם לא חיים? עד כדי כך? לפי הדברים שלך נוצר הרושם שילדים זה חשוב לך במיוחד.

היתקליף

New member
אני לא מאמין בלקבוע קביעות מקדמיות

אי אפשר לדעת מראש שום דבר.
גם בשאלה של ילדים, אנשים משנים את דעתם לכאן ולכאן

למעלה